jamles 14.06.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja też padam na pysk, gnębiwtryski także mnie dopadają co i rusz - pogoda taka, albo diabeł wie ... Na myśl o jutrzejszym dniu dostaję tiku nerwowego: rano córci szkoła, powrót z tejże o 13:25, 14:45 fryzjer, 17:45 kosmetyczka, 18:40 stawiennictwo na imprezie - za szofera będę robić, drogowa jego mać, kilometrów nawalę z kolko ugodno, jak kierowca TiRa - nawet mi się myśleć nie chce!! A koniec imprezy w nocy ... Skosiłam trawnik przed domem, na pozostałą część czyli przy modrzewiu i ogród nie mam sił. Już wiem na pewno, że muszę to rozwiązać inaczej, zamurować, zabetonować, obojętne, ale dłużej tak nie dam rady!!! ale się użalasz nad sobą, Ty i tak wrócisz do tej Twojej zabetonowanej Perły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Eeeeetaaaaammmm, Perła wcale nie jest zabetonowana, da się żyć!!!!! A wyjaśnij mi proszę z jakiegoż to powodu nie mogę się trochę nad sobą poużalać, co????? Od czasu do czasu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, potrzebę takową czuję i proszę to uszanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 To przez te niże, dlatego chce się spać. Ja koszę zawsze 4 dni, 2 dni mam na część naszą i 2 dni na część za stodołą - inaczej nie ma szans, żebym dała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jak ja się cieszę, że kiedy szukaliśmy działki, nie było większych! Naszych dziesięć arów kosimy w kilka godzin. No chyba, że zapuścimy dłuższą trawę (jak teraz), to dłużej.Braza, nie betonuj! Zapuść sobie łąkę kwietną, którą kosi się dwa razy na rok kosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja też padam na pysk, gnębiwtryski także mnie dopadają co i rusz - pogoda taka, albo diabeł wie ... Na myśl o jutrzejszym dniu dostaję tiku nerwowego: rano córci szkoła, powrót z tejże o 13:25, 14:45 fryzjer, 17:45 kosmetyczka, 18:40 stawiennictwo na imprezie - za szofera będę robić, drogowa jego mać, kilometrów nawalę z kolko ugodno, jak kierowca TiRa - nawet mi się myśleć nie chce!! A koniec imprezy w nocy ... Skosiłam trawnik przed domem, na pozostałą część czyli przy modrzewiu i ogród nie mam sił. Już wiem na pewno, że muszę to rozwiązać inaczej, zamurować, zabetonować, obojętne, ale dłużej tak nie dam rady!!! Brazunia jestesmy z Toba Ta trawa to pryszcz, bo uroki Uroczyska i tak sa wieksze, niz tez chwilowe ... hmmm niedogodnosci A poza tym zawsze mozesz jakiegos milego sasiada o pomoc poprosic, a potem zrewanzowac sie dobrym obiadem i plackiem z owocami Hmmm ... jak o 17.45 jest kosmetyczka, to jak Wy chcecie zdazyc na impreze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Brazka jak ciebie znam to dasz rade Agdus ma racje, juz ci to kiedys pisalam: laka kwietna to jest to. masz konkretny powod gnebiwtryskow jak ja? czy tylko taki nastroj chwilowy? ja bym chciala miec urczysko, pustelnie, lub cokolwiek takiego podobnego ale jeszcze nie pora, praca nas weryfikuje niestety. trzymie kciukasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Braza - sadź irgi płożące, barwinki i bluszcze jako zadarnienie gleby, funkie pod drzewami a nawet płożące jałowce (nie przepadam za jałowcami, ale te płożące są najfajniejsze i spełnią swoją rolę!) - zarośnie Ci cholerny areał i będzie pięknie! Między nimi trochę ścieżek luźnych, niezobowiązujących, nieregularnych (pamiętajmy ciągle, że mieszkasz w lesie a nie na przedmieściach) - sama tak pięknie układasz kamień i - JUŻ. Tylko czasu trochę potrzeba, ale - im wcześniej zaczniesz.............. Każdą chwilę spędzoną przy kosiarce zamień na sadzenie powyższych. A każdy grosz zamiast na paliwo (prąd?) na zakup tych mądrych roślinek:yes:. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 dobrze gada, nalejcie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Mądrego to i miło posłuchać, Tarcia .... - nie odmówię, nie odmówię ! A potem to i zaśpiewam jeszcze (tylko kto to zniesie??) ps. dlaczego nie ma popijającego emotka tylko jedzący popcorn...? czy to dyskryminacja??? Edytowane 14 Czerwca 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 a prosze cie bardzo http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b010.gif, http://www.cosgan.de/images/midi/musik/p015.gif, http://www.cosgan.de/images/midi/musik/l050.gif i cos dla dwojga http://www.cosgan.de/images/midi/musik/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Fakt, wiem na pewno - Gagata jak popije, to śpiewa! Ludzie, mówię Wam, jaka to była impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Hmmm ... jak o 17.45 jest kosmetyczka, to jak Wy chcecie zdazyc na impreze??? Karla jak Kopciuszek wejdzie ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Karla jak Kopciuszek wejdzie ostatnia I o to chodzi;) Dobrej zabawy dla Carli, spokoju ducha i ciala dla Cie Brazunia, jakos dasz rade;) I nieustajace mizianko dla Katuni, dzielna psiunia:) Buziaki wszystkim odwiedzajacym:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.06.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Karla jak Kopciuszek wejdzie ostatnia aaaa ... no to wszystko jasne!!! Wielkie wejscie musi byc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Zdążyłyśmy ze wszystkim, takie zadupie ma swoje plusy też, do kosmetyczki nie stoją kilometrowe ogonki!!! Zdjęcia słabej jakości, bo telefonem - na aparat fot. mnie nie stać! Twarze z lekka zamazane, no ale to internet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 pięknie wygląda i bardzo elegancko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Nooo, Karla wygląda zgodnie z oczekiwaniami, czyli jak prawdziwa gwiazda! Ech, teraz dzieci to jakos okropnie szybko dorastają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.06.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 tak dorośle... a to dopiero gimnazjum (ta bużka to z myślą o mojej córci ) Ładna dziewaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 oj zlamie niejedno serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts