braza 18.06.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Do kretów już się przyzwyczaiłam, nawiązaliśmy nawet pewną współpracę: one mi spulchnionej, odgąsienicowanej ziemi dostarczają, a ja udaję, że ich nie ma:yes: Z nornicami kocilla porzadek robi, bywa że między roślinkami jakoweś zezwłoki znajduję albo wręcz na taras przynosi, pewnie ma bardzo złe zdanie na temat naszych możliwości wyżywienia się Córcię gardło boli, chrypi jak stara płyta analogowa ... co Ona robiłą na tym balu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.06.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 no coz trudno, gdyby robil kopce na trawniku to zaden problem, trawnik i tak mam do luftu. ale koles niestety ryl mi rabaty, probowalam polubownie - sie nie dalo. kotow nie mam i miec nie bede, odstraszacze elektroniczne nie dzialaja wiec co mi pozostaje. pokochac, nie pokocham ani tez sie nie przyzwyczaje, bo mna zwyczajnie telepie jak cala ciezka prace, ktora wlozylam szlag trafia. i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.06.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ... co Ona robiłą na tym balu??? pewnie hymn ćwiczyli, albo Polska goooooooooooooooooola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Matkooooo, ale miałam przed chwilą burzę!!!! Tłukło, jakby wszyscy diabli w krykieta grali a widno od błyskawic prawie jak w dzień!!!Znalazłam to fajsbuku i bardzo mi się spodobało:http://m.ak.fbcdn.net/a3.sphotos.ak/hphotos-ak-prn1/540521_456713401008473_39472514_n.jpg Edytowane 18 Czerwca 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ładne! A modrzew i świerki przetrwały burzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Przetrwały! I mam nadzieję, że tak już pozostanie, stoją za blisko domu na inną opcję Miłego chłodnego dnia ... no ja mam chłodny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.06.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Córcię gardło boli, chrypi jak stara płyta analogowa ... co Ona robiłą na tym balu??? Pewnie piwo za zimne bylo;) No i pieknie wygladala w tej sukience:) U nas tez burza szalala wczoraj ze spac sie nie dalo a dzisiaj zimnica jak na Syberii, brrr.... I jak tu zyc Panie Premierze, jak zyc? Mizianko dla Katuni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.06.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Brazunia ano wlasnie, jak tam Katunia? Leki troche dzialaja? Mlodej sie nie dziwie Spiew i zimne zakaski, muszialy swoje zrobic A co teraz dalej? Liceum w Perle? Pogoda super! Nie narzekajta W koncu nie mam zimnych konczyn Mysle, ze i Braza zadowolniona Czuje, ze mnie nosi na wakacje Tylko nie ma kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 u nas tez burza, lawke ogrodowa przewialo z jednego konca ogrodu na drugi, pojemnik ze smietnikiem wyladowal u sasiada. jestesmy na razie bez pradu i wody. ja w domku sama z Okruchem bo T. na meczu. a poniewaz i ja i okrus sie burzy boimy wiec myk pod koldre i przeczekiwalismy , do zasniecia jak jechalam do pracy na wiosce pelno powalonych drzew, galezi, poprzewracanych reklam. oj aniolki na gorze wczoraj beczek natoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Maxi, za każdym razem, gdy Ciebie czytam micha mi się cieszy:yes: Szczerze mówiąc, nie wnikam za bardzo w to piwo i zimne zakąski, za dużo wiedzieć też niedobrze Katunia leku jeszcze nie dostała, był problem z zamówieniem, dostawca weta się rozchorował. Jutro lub pojutrze już będą. No biedna jest, wstaje z trudnością, przy chodzeniu zad jej zarzuca ... żal patrzeć, to takie przykre ... Ambercia, na wakacje zawsze trzeba mieć kiedy, bez wakacji ni hu...hu... Skup się, Kobieto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.06.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 U nas krety zupełnie nie przejmują się kolektorem. Ryją nad nim tak samo, jak gdzie indziej. . No, zobacz, a u nas zewnętrzny kolektor i za nim od razu kopce, a nigdy nie były na poletku z kolektorami. Tylko że u nas są jeszcze tam rury drenażowe te żółte z dziurkami otoczone geowłokniną, może to dodatkowo. Mieliśmy bagno na trawniku, bo przewalili nam glinę do góry i nic sie nie wchłaniało, stad ten drenaż. Podobno szum odstrasza krety. Ale powiadasz,że skuteczny może byc zasikany żwirek kota. Chyba najgorzej śmierdzi ten glinkowy - np. z Lidla . Wypróbuję jak kopiec się przydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.06.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 u nas tez burza, lawke ogrodowa przewialo z jednego konca ogrodu na drugi, pojemnik ze smietnikiem wyladowal u sasiada. jestesmy na razie bez pradu i wody. ja w domku sama z Okruchem bo T. na meczu. a poniewaz i ja i okrus sie burzy boimy wiec myk pod koldre i przeczekiwalismy , do zasniecia jak jechalam do pracy na wiosce pelno powalonych drzew, galezi, poprzewracanych reklam. oj aniolki na gorze wczoraj beczek natoczyli To nieźle! U nas nie było tak źle. W Gdańsku podobno nieźle błyskało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aaaa, chcę dodać, że tak, jestem zadowolona z pogody!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 To nieźle! U nas nie było tak źle. W Gdańsku podobno nieźle błyskało chyba "srodek ciezkosci" tej burzy przeszedl przez nasza wioche, od wczoraj wciaz nie mamy pradu i wody. w gdansku bylo znosnie, koledzy z pracy twierdza, ze byla idealna pogoda do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 szara pleśń rh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no to i tu o obrywaniu wlejamhttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=43&t=35632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Tę burzę to i my zaliczyliśmy! To jaka wielka ona była, że od północy, przed Pojezierze Drawskie aż do nas zaszła? W każdym razie u nas już tak nie szalała, owszem, by ła konkretna, ale krótka, taka typowa burza letnia. I na szczęście nie ochłodziło się po niej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jamles, TAR-cia, dzięki. Wyłamałam wszystko zgodnie z opisem - szło jak po maśle, same praktycznie się łamały więc stwierdziłam, że one wiedzą najlepiej, co dla nich dobre:yes: Depsia, moja burza była potężna, na szczęście nie pożarła prądu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Moja burza grzmi gdzieś w dali. I niech tam pozostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Melduję posłusznie albo też uprzejmie donoszę (co kto woli), że byłam w swoim dzienniku i dokonałam tam pewnych czynów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts