Agduś 19.06.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Piknie! A to nie jest parzydło leśne? (Ta tawułka znaczy.)Perukowiec na zdjęciu dziwnie wygląda mi na berberysa. Ale to może z powodu późnje pory nie zauważyłam perukowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Kochana no pieknie po prostu. perukowiec sliczny i zgrabny nie taki chabaz jak te moje. tamaryszek jak juz zielony to raczej nie nawali. w ogole rozwijasz sie wacpani ogrodowo. tylko wierzbe bym ogolila. a poza tym miodzio. Agdus ma racje, ze ta tawulka to parzydlo lesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Parzydło wygląda przepięknie, bardzo lubię te zwiastuny lata! I w ogóle, przyrasta Ci! Tak mnie naszło - czy kącik pod świerkiem masz już może zrobiony...? Ogólnie, jak na początkująca ogrodniczkę, masz imponujące osiągi, wróżę Ci nieuleczalną chorobę ogrodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.06.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Braza gratuluję i zapytuję jak Twa aktywność ogrodowa ma się do oszczędzania energii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Braza oszczędza energię, żeby potem móc ją wykorzystać do prac ogrodowych. To proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Piknie! A to nie jest parzydło leśne? (Ta tawułka znaczy.) Perukowiec na zdjęciu dziwnie wygląda mi na berberysa. Ale to może z powodu późnje pory nie zauważyłam perukowca? Może i parzydło, nawet leśne, jak go zwał tak go zwał ale to ładne jest. A perukowiec wygląda właśnie dokłądnie tak jak berberys, już u kogoś ja sama się nabrałam na to! Kochana no pieknie po prostu. perukowiec sliczny i zgrabny nie taki chabaz jak te moje. tamaryszek jak juz zielony to raczej nie nawali. w ogole rozwijasz sie wacpani ogrodowo. tylko wierzbe bym ogolila. a poza tym miodzio. Agdus ma racje, ze ta tawulka to parzydlo lesne No rozwijam się ogrodowo, bo mieszkaniowo to nie mogę za diabła z powodu braku mamony. Brak tejże wprowadza mnie w stan bliski dzikiej, niczym nieograniczonej furii więc lepiej żebym do ogrodu szła tę furię rozładować niż na ten przykład sąsiadom opony w samochodach ciąć lub co co gorsza drzewa w lesie powalać ! Parzydło wygląda przepięknie, bardzo lubię te zwiastuny lata! I w ogóle, przyrasta Ci! Tak mnie naszło - czy kącik pod świerkiem masz już może zrobiony...? Ogólnie, jak na początkująca ogrodniczkę, masz imponujące osiągi, wróżę Ci nieuleczalną chorobę ogrodową. Kącik jeszcze nie do końca jest zrobiony, ale stoją już pod nim dwa pieńki służące do posadzenia doopsk wszelakich, sam rzeczony świerk za oparcie robi. We wrześniu po powrocie Szanownego może uda się doprowadzić to miejsce do stanu przynajmniej bliskiego mojego zadowolenia. I ostrzegam lojalnie, jeśli faktycznie zapadnę nieuleczalnie na tę chorobę wspomnianą przez Ciebie to wiem, gdzie Cię szukać!!! Braza gratuluję i zapytuję jak Twa aktywność ogrodowa ma się do oszczędzania energii?? Braza oszczędza energię, żeby potem móc ją wykorzystać do prac ogrodowych. To proste! No i Osiczko Agduś odpowiedziała na Twoje pytanie dokładnie tak, jak ja bym to zrobiła Qurna, czy Murator znowu coś pozmieniał w szacie graficznej Forum, czy tylko ja mam takie jakieś dziwności na stronie?? I zapytam nieskromnie .... czy ktokolwiek przeczytał o boćku ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 powiem nieskromnie że ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Oj Wusiu, na Ciebie to można liczyć!!! Byłam wczoraj w tym miejscu ... no cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 I zapytam nieskromnie .... czy ktokolwiek przeczytał o boćku ...??? powiem nieskromnie że ja;) I ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 powiem nieskromnie że ja;) a ja skromnie, ze tez, tylko szkoda ze obrazkow nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Aaaaaaaa ... to był BOOOOCIEEEK Byłam też w Luboradzy, oglądałam dworek (tez w czasie remontu) ale tylko z zewnatrz.. Ciągle się wybieram żeby choć raz skorzystać i zobaczyć w środku... A Ty Brazunia byłaś w środku? Jak było?? No bo perukowiec ma kolor i kształt liści podobny do berberysa ale są jednak większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 i nie kluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.06.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ano :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 o jakim boćku coby co do Uroczyska nic nie podrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pewnie, że przeczytałam, ale zdjęć mi brakowało do szczęścia.Mnie się też zmieniło. Wczoraj rano widziałam komunikat, że forum chwilowo nieczynne, a potem było zmienione. Pochwalili się, że mają wersję mini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.06.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 U mnie chciałaś przerobić mojego pięknego perukowca na berberysa - ale się nie daliśmy (i ja i on) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nożesz, to się upominać trzeba...!!! Zdjęć boćka nie ma, bo wyjść się bałąm żeby nie wystraszyć takiego szacownego gościa a w oknach mam siatki przeciw owadom, do tego komórka akurat odmówiła posłuszeństwa z głodu ... Jamlesik, spoko, bociek z zaprzyjaźnionego sąsiedztwa, niech Oni się martwią!! No właśnie, to perukowca Gepardzicy próbowałam przerobić Mam wredną pogodę ... Córcia się jednak rozłożyła, było nie posyłać Jej do szkoły, ot goopia matka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.06.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Wredna pogoda? To mało powiedziane...U nas leje od ok 13.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.06.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Brazunia, baaardzo rozwinelas sie ogrodniczo!!! Mocno podziwiam, bo zdaje sobie sprawe ile to pracy i pomyslunku wymaga No i popatrz, popatrz gdy Cie tak pierwszy raz spotkalam, wcale nie wiedzialam jakie talenta drzemia w tak drobnej kobietce!!! Pelen szacun i zdrowotnosci dla Cory a dla Katmy troche bezbolesnego ganiania kotow po posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.06.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Brazka - widziałam u Agdusi, że nie masz co czytać.. nadal polecam Gareta, bo jakoś wydaje mi się, że się Tobie spodoba (DPSi coś nie weszło..). Ja nadal bardzo polecam, ale faktycznie - czytać od II części (Garet dorasta). Oprócz niesłychanie malowniczych i działających na wyobraźnię opisów psich (i kocich) zwyczajów (ja miałam zabawę na całego!) jest to typ poczucia humoru, który do Ciebie moim zdaniem trafi . A tak w ogóle to POZDRAWIAMY! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts