Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zastanawianie się, co posiałam jest u mnie nagminne. Teraz wyrosło coś na samym przodzie domu. Pamiętam, że wiosną było łyse pole, więc rzuciłam jakieś nasionka. W dodatku ubiegłoroczne czyli przeterminowane. I teraz mam cos, co nie wiem, jak się nazywa, jak bedzie kwitło i w dodatku wyrosło za duże, ale ponieważ w ilości sporej, więc to pewnie mój zasiew a nie chwast :D

Pierwszy raz widzę, czy ona ma coś wspólnego z jarzębiną poza nazwą??

:no:to krzew z rodziny różowatych, naprawde jest przesliczny (wiem, bo mam :D) w zeszlym roku maly krzaczek a teraz spora kulka. rosnie w najmrozniejszym i najwietrzniejszym miejscu mojej dzialki i zyje i co najwazniejsze mszyca sie go nie zaimala. znaczy bezproblemowy.

Zastanawianie się, co posiałam jest u mnie nagminne. Teraz wyrosło coś na samym przodzie domu. Pamiętam, że wiosną było łyse pole, więc rzuciłam jakieś nasionka. W dodatku ubiegłoroczne czyli przeterminowane. I teraz mam cos, co nie wiem, jak się nazywa, jak bedzie kwitło i w dodatku wyrosło za duże, ale ponieważ w ilości sporej, więc to pewnie mój zasiew a nie chwast :D

EZS-ia wrzuc fociaka obejrzymy co to i zawyrokujemy nazwe :D

Oooo, zeszłoroczne albo i starsze ... sama radość. 2 lata temu dostałam w sklepie ogrodniczym parę starych już cebulek lilii. Posadziłąm, no bo co mi tam, oczywiście w ub.r. żadna nie wzeszła. Zapomniałam o nich, a w tym roku wyskoczyły wszystkie i nawet pąki mają! Szansa, że zakwitną jest z dnia dzień coraz większa:D

Wiecie, po tych ponownych zmianach na forum już głupieję. Dlaczego ktoś z góry założył, że w prywatnej poczcie chcę cytować swojego rozmówcę?? W okienku odpowiedzi mam od razu gotowy quote, no to chore jest!!!

Wusia, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale co Ciebie tak rozbawiło??? Że nie pamiętam??? No nie pamiętam, ale jak czytam, to nie ja jedna tak mam :yes:

Wiecie, po tych ponownych zmianach na forum już głupieję. Dlaczego ktoś z góry założył, że w prywatnej poczcie chcę cytować swojego rozmówcę?? W okienku odpowiedzi mam od razu gotowy quote, no to chore jest!!!

Wusia, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale co Ciebie tak rozbawiło??? Że nie pamiętam??? No nie pamiętam, ale jak czytam, to nie ja jedna tak mam :yes:

i ze zdjeciami jest problem, mi po wklejeniu zdjecia, z tekstem przerzuca sie na poczatek i nie moge nic napisac po wklejeniu zdjecia, trzeba kombinowac