braza 23.06.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Pierwszy raz widzę, czy ona ma coś wspólnego z jarzębiną poza nazwą??Ale ładna jest, wyczyałam, że nadaje się na żywopłot! Edytowane 23 Czerwca 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Zastanawianie się, co posiałam jest u mnie nagminne. Teraz wyrosło coś na samym przodzie domu. Pamiętam, że wiosną było łyse pole, więc rzuciłam jakieś nasionka. W dodatku ubiegłoroczne czyli przeterminowane. I teraz mam cos, co nie wiem, jak się nazywa, jak bedzie kwitło i w dodatku wyrosło za duże, ale ponieważ w ilości sporej, więc to pewnie mój zasiew a nie chwast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Pierwszy raz widzę, czy ona ma coś wspólnego z jarzębiną poza nazwą?? :no:to krzew z rodziny różowatych, naprawde jest przesliczny (wiem, bo mam ) w zeszlym roku maly krzaczek a teraz spora kulka. rosnie w najmrozniejszym i najwietrzniejszym miejscu mojej dzialki i zyje i co najwazniejsze mszyca sie go nie zaimala. znaczy bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Zastanawianie się, co posiałam jest u mnie nagminne. Teraz wyrosło coś na samym przodzie domu. Pamiętam, że wiosną było łyse pole, więc rzuciłam jakieś nasionka. W dodatku ubiegłoroczne czyli przeterminowane. I teraz mam cos, co nie wiem, jak się nazywa, jak bedzie kwitło i w dodatku wyrosło za duże, ale ponieważ w ilości sporej, więc to pewnie mój zasiew a nie chwast EZS-ia wrzuc fociaka obejrzymy co to i zawyrokujemy nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 to jutro, bo z lampą błyskową może nie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Oooo, zeszłoroczne albo i starsze ... sama radość. 2 lata temu dostałam w sklepie ogrodniczym parę starych już cebulek lilii. Posadziłąm, no bo co mi tam, oczywiście w ub.r. żadna nie wzeszła. Zapomniałam o nich, a w tym roku wyskoczyły wszystkie i nawet pąki mają! Szansa, że zakwitną jest z dnia dzień coraz większa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Brazula uplułam się przez Ciebie ze śmiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ja tak mam bardzo często. Sieję, a potem nie pamiętam co i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.06.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ja też sieję a potem wyrywam jako chwasty. Oj, pokazałabym Wam mój warzywniak, ale w pracy jestem. Chasty większe niż siewki własciwych roślin. Same chwasty w zasadzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Wiecie, po tych ponownych zmianach na forum już głupieję. Dlaczego ktoś z góry założył, że w prywatnej poczcie chcę cytować swojego rozmówcę?? W okienku odpowiedzi mam od razu gotowy quote, no to chore jest!!! Wusia, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale co Ciebie tak rozbawiło??? Że nie pamiętam??? No nie pamiętam, ale jak czytam, to nie ja jedna tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Braza, dobrze, że nie spadłas z tej czereśni. A kotki to wredne szuje są, jak chce jeść to się trze o nogi a jak nie po nosie to ugryzie. Łobuzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ja też się cieszę, nawet nie wiesz jak bardzo:yes: Mimo wszystko lubię tę naszą drapieżność i to bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Wiecie, po tych ponownych zmianach na forum już głupieję. Dlaczego ktoś z góry założył, że w prywatnej poczcie chcę cytować swojego rozmówcę?? W okienku odpowiedzi mam od razu gotowy quote, no to chore jest!!! Wusia, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale co Ciebie tak rozbawiło??? Że nie pamiętam??? No nie pamiętam, ale jak czytam, to nie ja jedna tak mam i ze zdjeciami jest problem, mi po wklejeniu zdjecia, z tekstem przerzuca sie na poczatek i nie moge nic napisac po wklejeniu zdjecia, trzeba kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 no właśnie o drapieżność chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ja tak mam bardzo często. Sieję, a potem nie pamiętam co i gdzie. nie mam tego problemu, moze dlatego, ze nie sieje a gotowce wsadzam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Aaaaaa, Wusia, no teraz kumam:D Niezła jest, nieprawdaż??? TAR-cia, o zdjęciach nic nie wiem, mówisz poważnie, że pisać później nie można?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 23.06.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A ja mam problem bo pamiętam, ale rośliny zapominają że mają urosnąć. Moje lilie w tym roku zupełnie zapomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 mozna ale trzeba sie nagimnastykowac z przesuwaniem zdjecia. ale moze to tylko ja tak mam. innym np. wchodza tylko miniaturki zamiast normalnego rozmiaru. nie lubie miniaturek, wole rozmiar przynajmniej "normal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A ja mam problem bo pamiętam, ale rośliny zapominają że mają urosnąć. Moje lilie w tym roku zupełnie zapomniały verunia mnie rozbawila:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 ale przynajmniej zaczailam ze okienko odpowiedzi mozna powiekszyc do normalnej wielkosci a nie takie mikrusie jak dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts