Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam tam!

Czy Wy też macie coś takiego, że po użyciu klawisza F5 (czyli odświeżenia strony) pojawia się widok strony sprzed ostatniej akcji - np.: teraz miałam widoczny swój tekst o miniaturkach. najpierw musiałam go więc usunąć.

No to jakieś chore jest!!!

Dobra, jestem mądrzejsza! Trzeba kliknąć lewym klawiszem myszy na obrazek w trakcie pisania posta, wtedy wyskoczy takie samo okno, jak poprzednio przy ołówku i można zmienić ustawienia.

Komu do cholery ten ołówek przeszkadzał????

Dobra, jestem mądrzejsza! Trzeba kliknąć lewym klawiszem myszy na obrazek w trakcie pisania posta, wtedy wyskoczy takie samo okno, jak poprzednio przy ołówku i można zmienić ustawienia.

Komu do cholery ten ołówek przeszkadzał????

????? jejciu ja zupelnie inaczej wklejalam zdjecia niz ty. i co to za olowek ???? ja korzystalam z ikonki 7 od tylu w 2 rzedzie ikonek w odpowiedzi

Ja tam w ogóle nie wiem, o czym Wy gadacie, bo po wielu próbach nieudanych wklejania zdjęcia ze swojego HD wróciłam do starej metody, z poprzedniego forum.

I zawsze działa! :cool:

Brazunia - kicia ma prawdopodobnie zupełnie inne zdanie na temat tego, kto jest właścicielem drzewa! :lol2:

Czereśni dziko zazdroszczę, nie mam, a uwielbiam... :cry:

Zaraza, normalnie epidemia.

Dżuma albo inna cholera.

Gdzie nie zajrzę, wszędzie, absolutnie wszędzie jeden temat: zielenina ;)

Nawet Brazę poraziło, świat się kończy, a ja...się cieszę... żesz, przecież :yes: :wiggle:

Hej Braza :hug:

A ja i bez kawy u Ciebie fajnie się czuję, przyszłam połazić po Uroczysku, poprawić sobie humor i naładować energią - bo miewasz jej za dużo:yes: