braza 23.06.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No właśnie mi tylko miniaturka w dzienniku weszła. Luuuudzieeeee, kto to do cholery wymyślił, nie znoszę miniaturek, nie ciepię ich otwierać i nigdy nie stosowałam u siebie!!!! Czy ktoś w tym Muratorze myśli?????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 jutro sprobuje cos wkleic jestem ciekawa czy tez bedzie mniaturka. mozna zapytac technicznych z muratora jak to obejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 juz zapytalam moze odpowiedzajakby co to tu mozna podpytac: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?204747-Mobilne-Forum-MURATORA-doniesienia-z-terenu&p=5430831#post5430831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Byłam tam! Czy Wy też macie coś takiego, że po użyciu klawisza F5 (czyli odświeżenia strony) pojawia się widok strony sprzed ostatniej akcji - np.: teraz miałam widoczny swój tekst o miniaturkach. najpierw musiałam go więc usunąć.No to jakieś chore jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 nie uzywam f5 a ikonki odswiezania w przegladarce (2 zielone pofalowane strzaleczki w gore i w dol ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jeszcze raz spróbuję wrzuć duże zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dobra, jestem mądrzejsza! Trzeba kliknąć lewym klawiszem myszy na obrazek w trakcie pisania posta, wtedy wyskoczy takie samo okno, jak poprzednio przy ołówku i można zmienić ustawienia.Komu do cholery ten ołówek przeszkadzał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dobra, jestem mądrzejsza! Trzeba kliknąć lewym klawiszem myszy na obrazek w trakcie pisania posta, wtedy wyskoczy takie samo okno, jak poprzednio przy ołówku i można zmienić ustawienia. Komu do cholery ten ołówek przeszkadzał???? ????? jejciu ja zupelnie inaczej wklejalam zdjecia niz ty. i co to za olowek ???? ja korzystalam z ikonki 7 od tylu w 2 rzedzie ikonek w odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ja tam w ogóle nie wiem, o czym Wy gadacie, bo po wielu próbach nieudanych wklejania zdjęcia ze swojego HD wróciłam do starej metody, z poprzedniego forum. I zawsze działa! Brazunia - kicia ma prawdopodobnie zupełnie inne zdanie na temat tego, kto jest właścicielem drzewa! Czereśni dziko zazdroszczę, nie mam, a uwielbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Brazunia - przywiozę Masz jak w banku! Hmm.. czy aby to powiedzienie nie straciło na aktualności? Albo przynajmniej na ... sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Odliczam dni... I oby rekrutacja szybko się skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Zaraza, normalnie epidemia. Dżuma albo inna cholera. Gdzie nie zajrzę, wszędzie, absolutnie wszędzie jeden temat: zielenina Nawet Brazę poraziło, świat się kończy, a ja...się cieszę... żesz, przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Prostactwo ze mnie wylazło, polazłam sobie i nawet kawy na wierzchu nie zostawiłam ... No wstyd i hańba!!!!Ale już nadrabiam:http://wgrywacz.pl/images/127dzbanek_i_kawa.jpg Zapomniałam kupić mleko .... no przepraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ja sie troche kawy napije, bo cos senna jestem i czarna pijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hej Braza A ja i bez kawy u Ciebie fajnie się czuję, przyszłam połazić po Uroczysku, poprawić sobie humor i naładować energią - bo miewasz jej za dużo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Muszę i ja w końcu zająć się moją zieleniną, przez tydzień na grządkach nie byłam, świat się kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.06.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Brazunia, ja Cię za to parzydło ozłocę, Królowo moja:DNa bank się przypomnę. Za to mogę odwdzięczyć się piwoniami na ten przykład, bo latoś pięknie obrodziły. Mizianko dla Katuni i buziaki dla reszty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 a Perła pojechała do blokowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 E tam.Szykuje się na przyjazd Agdusiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 E tam. Szykuje się na przyjazd Agdusiów. taaa, fryzjer, kosmetyczka, zakupy( zapas kawy i narzędzia ogrodniczo- budowlane) tego chyba na poligonie nie załatwi, tylko w kurorcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts