braza 03.07.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Agduś, a Tobie mocno nie na rękę to czekanie na pociąg do Czaplinka? Bo tak patrzę, że to pół godziny, tyle co droga do Szczecinka ode mnie. Drugie pół z powrotem ... w sumie na jedno wychodzi. Przemyśl to, jeśli Ci nie pasuje to przyjadę. Takie wakacje z room servis'em to ja znam, miałam parę takowych, ale nie oszalałam na ich punkcie;) Ale kto wie ... kto wie ... może kiedyś ... Mi się też marzy ten zabójczo przystojny kelner w towarzystwie równie zabójczo przystojnego ratownika w Uroczysku ... ale niekoniecznie za 20 lat, wolałabym wcześniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Nie podaruję sobie ... rano w szlafroku wylazłam ... lilie i dalie zakwitły: ... że o "przytarasowych" nie wspomne, bo one są już od połowy czerwca Miłego chociaż pochmurnego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 a jaka komarzyca z tylu ladnie rozkrzewiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Piękne! Aż przypomniało mi się, że miałam zdjęcia naszym liliowcom porobić, teraz też własnie tak pieknie zakwitają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.07.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Pozdrawiam Brazoczysko (w biegu) i pędzę dalej.. Miotamy się Wrocek - dom, dom - Wrocek (koniec roku, przeprowadzka w firmie i inne atrakcje...) Jak przyjeżdżamy do Siedliska z ambitnymi planami typu - wreszcie posprzątamy! uporządkujemy papiery! prania się porobi, odpocznie....., A tu nasi mili Goście (już coraz częściej znani nam, wracający po raz kolejny), więc pogadac by się chciało... no to się gada a czas mija.... A samo się nie sprząta jakoś (dziwne... tez tak macie?) Do tego wypadła nam jazda po jeepka do Ostrzeszowa (tam się znam rozkraczył i tam, na szczęście!, nam go naprawiono.. A Wy tu o wakacjach..................................... Niesmiałe pierwsze plany robimy na II połowę lipca. Agdusie - będziecie jeszcze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Gagata - sprawdż link z wynajmem, kieruje tylko na portal, ale nie na to, co byś chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.07.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 DPSia dzięki, ale to chyba tak robią w FM, musiałabym chyba zapłacic za docelowy link. U Brazki jest to samo. Ja tylko podjęłam próbę, ale zaraz to w ogóle wykasuję. ZROZUMIAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Gagacia, sprzątać to i u mnie się nie chce samo ... Dzwoniłam .... nie odebrałaś, żałuj ... Psia krew, nie miałam pojęcia, że FM kieruje tylko na portal:mad: To ja sobie prywatę porobię: na każdej stronie wrzucę, a co ... bardzo będziecie się wściekać ...???? Nie złośćcie się, dobrzeeeee .... TARcoa, qurna, jaka komarzyca, co Ty mi tu insynuujesz, gdzie??? Która to???? Na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Nie odbierałam, bo właśnie akurat jechałam jeepkiem (naprawionym już - bidulek.. ukruszyły mu się jakieś, zassss....ane, kabelki i paliwa nie podawał..) i nie mogłam a potem jak zobaczylam kto zacz to pomyślałam, że to wołanie z FM (przywołanie do porządku - no gdzie się babo szlajasz i głosu nie dajesz??).. .........To co z tymi Agdusiami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Brazula na pierwszym zdjeciu za lilia, rosnie sobie sliczna komarzyca (Plektrantus koleusowaty) - zielone listki z bialym obrzezem na bordowych galazkach- odstrasza komary, tez mam pare w donicach na tarasie posadzone Edytowane 4 Lipca 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 DPSia dzięki, ale to chyba tak robią w FM, musiałabym chyba zapłacic za docelowy link. U Brazki jest to samo. Ja tylko podjęłam próbę, ale zaraz to w ogóle wykasuję. ZROZUMIAŁAM No ale CO zrozumiałas? Bo ja ciekawa byłam, chciałam zdjęcia zobaczyć, a tu doopa... Gagacia, sprzątać to i u mnie się nie chce samo ... Dzwoniłam .... nie odebrałaś, żałuj ... Psia krew, nie miałam pojęcia, że FM kieruje tylko na portal:mad: To ja sobie prywatę porobię: na każdej stronie wrzucę, a co ... bardzo będziecie się wściekać ...???? Nie złośćcie się, dobrzeeeee .... Na sprzedaż Ty, naprawdę? Eeee, w Brazowym linku chyba obejrzałam zdjęcia, tzn. w tym, co to na dole w stopce jest od jakiegos czasu, przekierowało mnie konkretnie... To chyba jakiś nowy "genialny" wynalazek informatyków z FM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 No jak, klikłam sobie na Brazowy link w stopce i jest konkretnie, mieszkanko! Gagata, wstawiaj tego linka, tylko popraw, chyba cos pokręciłas, kochaniutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Braza, no kurcze ale z Ciebie Ogrodniczka-Dzialkowiczka Gdybym na wlasne oczy tej zieleniny zakonczonej kwiatkami nie zobaczyla, to chyba trudno by mi bylo uwierzyc, ze to Twoje dzielo, na Twojej ziemi! :rolleyes: No ale co sie dziwiec, kto sieje ten i zbiera Gratuluje kolorowych aranzacji i czekam na kolejne relacje szlafrokowych porankow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Już mam bilet do Czaplinka. Takoż nie bój się, nie będę Cię ciągała po świecie.Od razu robimy duże zakupy, coby się okopać na tydzień (do przyjazdu Andrzeja). Zamawiam jakąś chłodniejszą pogodę, żeby dziecka nie wołały nad wodę.Ratownika i kelnera to pewnie że lepiej teraz niż za 20 lat! Masz już któregoś z nich? Może jakiś casting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 TAR-cia, to to długie ustrojstwo to komarzyca??? I ona naprawdę odstrasza komary?? To dlaczego, do cholery, nie posadziłam jej więcej???? Amberciu, ta cała zielenina nabiera wyglądu dopiero, gdy zakończona jest czymś kolorowym. Mam powyżej dziurek od nosa zieleni, kolor to jest to, do czego dążę - jak najwięcej koloru!!! Dlatego czepiam się wszystkiego, co chociaż tylko daje cień szansy, że będzie w innym kolorze, niż zielony;) Stąd u mnie taki totalny misz-masz, ale wszystko ma swoje dobre strony - teraz mniej więcej wiem, gdzie co wsadzać, żeby osiągnąć jakiś efekt nazwijmy to, uporządkowania ... ale pewnie i tak coś schrzanię Nie mniej rumieniąc się z zadowolenia dziękuję za pochwały mojej pożalsięboże działalności ogrodowej:oops: Gagacia, usprawiedliwiłaś się ... jakoś .... A skoro jeepek nawiązał z Wami ponowną współpracę szykujcie się na wycieczkę w północno-zachodnie rejony naszego cudacznego ... tfu ... cudownego kraju! Adgusie będą niedługo ... Depsia, coś w linku było pochrzanione i to pewnie przez informatyków FM, bo przekierowywało faktycznie tylko na stronę biura nieruchomości. Pewnie po tych kolejnych zmianach coś tak pomieszali. Wczoraj ustawiałam od nowa, tylko po ki gwizdek, skoro tak to się cholerstwo ciągnie!!!! Agduś, wiem, o której będziecie (jestem niezmiernie wdzięczna za to nieciąganie mnie po świecie) a moja wdzięczność w ogóle osiągnęła by zenit, gdybyś mi jeszcze powiedziała, którego dnia będziecie;) Chłodek aktualnie mam, wcale mnie to nie martwi, Chorwacja ani Hiszpania razem wzięte chyba już nie są mi tu niezbędne do życia:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Braza... ale masz cudnie i kolorowo u Siebie Ja latam po działce w samej koszuli nocnej.. jest tak gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 bo komarzyca moja droga Brazo nie przetrwa zimy, to roslina pokojowa. ja swoja wykopie przed przymrozkami i siup do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.07.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No piiiiknie masz Pani w tym lesie:yes: Z parzydłem to się na bank przypomnę a w ramach wymiany barterowej, jak już piwonii nie chcesz dam siewki berberysów . Mam kilka odmian, wszystkie ładne i kolorowe. Na jesieni dołożę kilka cebul paciorecznikówI (zwanych kannami) i gratis nasionka maków ozdobnych:yes: Dil? Mizianko dla Katuni i buziaki dla reszty domowników i Gości:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Maxtorka a masz na zbyciu piwonie? moge jesienia odwdzieczyc sie pieknymi daliami, Braza tez chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.07.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mam Tar-cia, mam. Przypomnij się tylko jesienią a prześlę przez umyślnego;) Dalie też mam ale coś się cholery nie chcą przechowywać przez zimę i co roku dostaję nowe od Mamy. Za to u mnie pięknie rosną i kwitną bosko, zwłaszcza czerwona. Piwonie w tym roku też były wyjątkowe- wielkie i długo kwitły:D W ogóle w tym roku wszystko jakby bujniejsze zwłaszcza chwaściory, ale cóż, i one żyć chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts