TAR 05.07.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 super dziekuje. ja wlasnie zbieram piwonie bo chce ich nawsadzac w duzych ilosciach u siebie, mama i jej kolezanki dzialkowiczki maja dla mnie na razie uzbieranych juz 8 krzaczkow: biale, kremowe, rozowe i bordowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.07.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 BRAZA, ŚLICZNE KFIOTKI SOBIE WYHODOWAŁAŚ POZDRÓWKA:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.07.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 super dziekuje. ja wlasnie zbieram piwonie bo chce ich nawsadzac w duzych ilosciach u siebie, mama i jej kolezanki dzialkowiczki maja dla mnie na razie uzbieranych juz 8 krzaczkow: biale, kremowe, rozowe i bordowe Bladoróżowe masz jak a w banku, no chyba że się pomylę Ale i tak będziesz Pani zadowoloooona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ekstra :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Uważajcie, bo się jakiś urząd skarbowy przyczepi, że tu jakieś transakcje nieopodatkowane zawieracie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 urzad s to niech sie odkila od nas:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.07.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 to jest barter ciekawe, czy np zamiana bezgotówkowa i bezzyskowa domów też jest nieopodatkowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jeżeli nawet na razie to jest nieopodatkowane (znaczy wymiana roślin) to z całą pewnością niedługo będzie. Kryzys jest, kasy trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Maxi, ło matko, pewnie że chcę!!! Berberysy mam dwa: jeden po poprzednich właścicielach, cudem odratowany i drugi od Yetusia, w ub.r. posadzony przez Owego wlasnemi rencami - są piękne i już myślę o następnych ... z nieba mi spada Twoja propozycja!! TAR-cia, każdą ilość dalii przyjmę z pocałowaniem ręki! Zauroczyły mnie, nawet mi nie przeszkadza, że trzeba je wykopać, przypominajkę mam w telefonie na wszelki wypadek! Kupione w tym roku żółte i różowe ju zakwitły, jestem zachwycona!! Tylko Wy mi powiedzcie, jak ja Wam się odpłacę - tyle dobra za jedyne, marne parzydło ... Ten barter mi pasuje, a US - powtarzając za TAR-cią, może się odkilać Agduś ... ja Cię nie chcę martwić, ale gorąco było dzisiaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.07.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 a co sie bede pytac, ktore chcesz?[ATTACH=CONFIG]123983[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]123984[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]123985[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]123986[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]123987[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) - tyle dobra za jedyne, marne parzydło ....... dorzucisz modrzewiowych igieł i będziecie kwita Edytowane 5 Lipca 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2012 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jakie te dalie cudne U mnie nie przetrwały zimy.. w garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jakie te dalie cudne U mnie nie przetrwały zimy.. w garażu... widzisz co stracilas, ty dostalas jeszcze miniaturkowe i bordowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ty się TAR-cia nie pytaj, które chcę, Ty się zapytaj, których nie chcę, będzie mniej wymieniania ... biorę wszystkie, jeśli tylko się da!!!!!!!! Cudowne są!!!! Musiała być dzisiaj niezła burza, skoro nawet ja ją usłyszałam - zazwyczaj burza nie ma tyle szczęścia ... nie słyszę .... A teraz mam chłodek, taki nawet przyjemny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 to jesienia jak beda wykopane dostaniesz barterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!!! To całe parzydło już opada, no kwiaty zwiędły totalnie. Czekać do jesieni, czy wykopywać już, TAR-cia, Maxi - jak myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 nie mam pojecia zielonego, zapytam mame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Czekać do jesieni, nie wykopuj w pełni wegetacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 O, to już wiemy co robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.07.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Parzydło parzydłem ale berberyski to chyba już teraz można, co ? Brazunia dawaj namiary na priva , postaram się w przyszłym tygodniu je do Cię wyekspediować. Tar-cia no nie mogę się oprzeć tym daliom. Cudne som:)Jakbyś miała nadmiar tej bladoróżowej i żółtej to bym chętnie po małej bulwce przygarnęła. Obiecuję otoczyć je specjalną troską. Najwyżej do Mamy na zimowisko pojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts