Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

super dziekuje. ja wlasnie zbieram piwonie bo chce ich nawsadzac w duzych ilosciach u siebie, mama i jej kolezanki dzialkowiczki maja dla mnie na razie uzbieranych juz 8 krzaczkow: biale, kremowe, rozowe i bordowe

Bladoróżowe masz jak a w banku, no chyba że się pomylę;)

Ale i tak będziesz Pani zadowoloooona;)

Maxi, ło matko, pewnie że chcę!!! :) Berberysy mam dwa: jeden po poprzednich właścicielach, cudem odratowany i drugi od Yetusia, w ub.r. posadzony przez Owego wlasnemi rencami - są piękne i już myślę o następnych ... z nieba mi spada Twoja propozycja!!

TAR-cia, każdą ilość dalii przyjmę z pocałowaniem ręki! Zauroczyły mnie, nawet mi nie przeszkadza, że trzeba je wykopać, przypominajkę mam w telefonie na wszelki wypadek! Kupione w tym roku żółte i różowe ju zakwitły, jestem zachwycona!!

Tylko Wy mi powiedzcie, jak ja Wam się odpłacę - tyle dobra za jedyne, marne parzydło ...

Ten barter mi pasuje, a US - powtarzając za TAR-cią, może się odkilać:rolleyes:

Agduś ... ja Cię nie chcę martwić, ale gorąco było dzisiaj ....

Ty się TAR-cia nie pytaj, które chcę, Ty się zapytaj, których nie chcę, będzie mniej wymieniania ... biorę wszystkie, jeśli tylko się da!!!!!!!! Cudowne są!!!!

Musiała być dzisiaj niezła burza, skoro nawet ja ją usłyszałam - zazwyczaj burza nie ma tyle szczęścia ... nie słyszę .... A teraz mam chłodek, taki nawet przyjemny ...

Parzydło parzydłem ale berberyski to chyba już teraz można, co ?

Brazunia dawaj namiary na priva , postaram się w przyszłym tygodniu je do Cię wyekspediować.

Tar-cia no nie mogę się oprzeć tym daliom. Cudne som:)Jakbyś miała nadmiar tej bladoróżowej i żółtej to bym chętnie po małej bulwce przygarnęła.

Obiecuję otoczyć je specjalną troską. Najwyżej do Mamy na zimowisko pojadą;)