Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wazna publikacja?

Ważna? ha ha.. teraz w nauce wymagana jest biegunka publikacyjna, ważne nieważne, byle było, impakty, hirsze, punkciki.. Nie masz-spadaj. Moje dla mnie wazne a dla innych, who knows... nawiasem dwie naraz piszę, w hurcie taniej :mad:

... Niech sie wstydza Ci, ktorzy tak przewlekle oszczedzaja ... :sick::lol2:

Wstyd się przyznać .... ale wcale nam nie wstyd .....:no:

Trąby powietrzne chyba czują, że z otwartymi ramionami to ich tu nie przyjmiemy ... obrażone nie wpadają z wizytami ... na szczęście!

Idę grać w karty! Pozdrawiamy Was mocno!!!

Brazunia, bardzo przepraszam że jeszcze nie wysłałam krzaczorków ale nie miałam czasu. Zamierzałam zrobić to jutro, ale tak myślę, że lepiej będzie jak wyślę w poniedziałek, coby nie daj Boże przez sobotę i niedzielę samotnie gdzieś w czeluściach poczty nie zaległy, bez picia i do domu daleko;)

Daj tylko znać czy będziesz na miejscu czy aby do wód się nie wybierasz;)

Buziaki

Miłego oszczędzania:D

Karta szła różnie, raz na wozie, raz pod wozem - ja najczęściej byłam pod, ale co tam grunt, że rozgrywki były zażarte, chociaż bez rozlewu krwi;)

Agdusie pojechali dzisiaj dalej, ale spoko, jeszcze tu wrócą i to już niedługo!!!

Gagatka, strasznie żałuję!!! Mam tylko nadzieję, że sprawy, które Was zatrzymują w domu dadzą się rozwiązać bezboleśnie! Buziaki dla Gagata i Bazyśki!

Idę spać ... rany, aż głupio tak wcześnie kłaść się do łóżka!!!!:eek:

Oooo, Tolcia z Italii wróciła, jak ten czas szybko leci!!!!

Dalie kwitną jak oszalałe. reszta zieleniny właściwie też, nawet słoneczniki raczyły w końcu zakwitnąć. Ale bajzel w ogrodzie niemożebny, jak nic stracę dobrą opinię, jaką sobie wiosną wyrobiłam ;)