AmberWind 15.07.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 no i juz czuje sie lepiej Niech sie wstydza Ci, ktorzy tak przewlekle oszczedzaja ... Aby dociagnac do czwartku.... potem przez chwile powinno byc troche latwiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.07.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Wazna publikacja? Ważna? ha ha.. teraz w nauce wymagana jest biegunka publikacyjna, ważne nieważne, byle było, impakty, hirsze, punkciki.. Nie masz-spadaj. Moje dla mnie wazne a dla innych, who knows... nawiasem dwie naraz piszę, w hurcie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 ... Niech sie wstydza Ci, ktorzy tak przewlekle oszczedzaja ... Wstyd się przyznać .... ale wcale nam nie wstyd ..... Trąby powietrzne chyba czują, że z otwartymi ramionami to ich tu nie przyjmiemy ... obrażone nie wpadają z wizytami ... na szczęście! Idę grać w karty! Pozdrawiamy Was mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wstyd się przyznać .... ale wcale nam nie wstyd ..... Pozdrawiamy Was mocno!!! Ad 1 I słusznie... Ad 2 Oś tyż Was pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ..... Idę grać w karty! .... a w kartach jest dioboł zawarty ...... tak godoł moj opa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Hazardzistki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ale że chce Im się karty przekładać tyle energii zmarnowane:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.07.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Brazunia, bardzo przepraszam że jeszcze nie wysłałam krzaczorków ale nie miałam czasu. Zamierzałam zrobić to jutro, ale tak myślę, że lepiej będzie jak wyślę w poniedziałek, coby nie daj Boże przez sobotę i niedzielę samotnie gdzieś w czeluściach poczty nie zaległy, bez picia i do domu daleko;) Daj tylko znać czy będziesz na miejscu czy aby do wód się nie wybierasz;) Buziaki Miłego oszczędzania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 tez oszczedzam energie moglabym sie do tego przyzwyczaic tak na stale :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.07.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 komu karta idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.07.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Pozdrawiamy wszystkie Uroczyskowe Baby (teraz to ich tam 6 naliczyłam!) Ale macie fajnie...... U nas prawda jest taka, że pewnie się nigdzie nie ruszymy aż dopiero w październiku.......................................... ..jeśli w ogóle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Karta szła różnie, raz na wozie, raz pod wozem - ja najczęściej byłam pod, ale co tam grunt, że rozgrywki były zażarte, chociaż bez rozlewu krwi;) Agdusie pojechali dzisiaj dalej, ale spoko, jeszcze tu wrócą i to już niedługo!!! Gagatka, strasznie żałuję!!! Mam tylko nadzieję, że sprawy, które Was zatrzymują w domu dadzą się rozwiązać bezboleśnie! Buziaki dla Gagata i Bazyśki! Idę spać ... rany, aż głupio tak wcześnie kłaść się do łóżka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 kiedyś te nocne karty trzeba odespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jamlesik, a Ty na szychcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 wiesz czy zgadujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Tak mi w duszy gra ... Nie wiem, czego się życzy na szychcie, więc życzę po prostu spokojnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Jak tam ogród, masz nowe fotki? Dalie kwitną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Oooo, Tolcia z Italii wróciła, jak ten czas szybko leci!!!! Dalie kwitną jak oszalałe. reszta zieleniny właściwie też, nawet słoneczniki raczyły w końcu zakwitnąć. Ale bajzel w ogrodzie niemożebny, jak nic stracę dobrą opinię, jaką sobie wiosną wyrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 .... Ale bajzel w ogrodzie niemożebny, jak nic stracę dobrą opinię, jaką sobie wiosną wyrobiłam lenistwa i nicnierobienia nie popieram ale trochę poopierdalaćsie to też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts