Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Oooo, Tolcia z Italii wróciła, jak ten czas szybko leci!!!!

no wiesz...a ja myślałam że usychałaś z tęsknoty,

podłość ludzka nie ma granic :cool:

ale też Cię kocham :wiggle:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee, no pewnie teraz szybko oporządzisz ogród, żeby wrzucić do dziennika te oszalałe dalie i inne. :rolleyes:

A właściwie to dlaczego one oszalały i czy to nie jest niebezpieczne?

lenistwa i nicnierobienia nie popieram :no:

ale trochę poopierdalaćsie to też lubię :cool:

No i się wydało ... jestem leń i uwielbiam nic nie robić, przyznaję się bez bicia. :)

no wiesz...a ja myślałam że usychałaś z tęsknoty,

podłość ludzka nie ma granic :cool:

ale też Cię kocham :wiggle:

Pewnie, że tęskniłam, jeno w życiu się do tego nie przyznam;)

Eeee, no pewnie teraz szybko oporządzisz ogród, żeby wrzucić do dziennika te oszalałe dalie i inne. :rolleyes:

A właściwie to dlaczego one oszalały i czy to nie jest niebezpieczne?

Z oporzadzeniem ogrodu to mały problem jest ... no nie chce mi się jak cholera!!! Chyba jednak będę musiała, bo mi rośliny wyją, że im duszno.

A dalie oszalały, bo im tu dobrze i ciepło i tu się rozmnażają, niebezpieczne to nie jest, chyba że dla innych dalii;)

Braza ściągasz Brazę???:D

Niestety nie i jest mi z tego powodu źle i smutno.

Dziękuje za gościnę w Uroczysku! Ma klimat, zdecydowanie! Dziewczyny zachwycone, a jak jeszcze będziesz miała konia na miejscu :) :)

pozdrawiam

m.

To ja dziękuję, że znalazłeś czas i ochotę, żeby tłuc się 2 godziny w tym upale! Dziewczynki są wspaniałe, ucałuj je mocno od nas. Żałuję jedynie, że najstarsza Twoja Dziewczyna musiała ciężko pracować i nie dane mi było Jej poznać. Mam nadzieję jednak, że jeszcze to nadrobimy!

Serdecznie witam :)

Widzę Brazunia, że humor Cię nie opuszcza a opinią tak bardzo się nie przejmuj...

pogadają i tyle...dobrze, że gadają.

Pozdrawiam Was serdecznie :)

Kjójiku, przyznaję szczerze, że zaczęłam już poważnie tęsknić za Tobą!! Miło znowu Cię czytać, częściej proszę!!!!

Czy u Was też pogoda Hiszpanię z Polski czyni???

ja doprawdy nie wiem co jest z ta pogoda, albo leje jak w potopie albo patelnia jak na saharze. wscieku idzie dostac. nie moze byc normalne slonce i temp. 24-25 stopni. wystarczyloby w zupelnosci. goraco mi, znowu sie nie wyspie. musze na serio pomyslec o klimie do sypialni i przyleglego pokoiku z wielkim przeszkleniem od poludnia.

Super, dziś w samo południe wyległam przesadzać kwiatki. Na słońcu. . Sąsiad patrzył jakbym zwariowała :)

Hm, hm, jakby tu...

Jesteś pewna, że nie miał racji?

Uciekam!

Najdziwniejsze, że kwiatek nie padł w tym upale :D

Wiecie co, to nie jest normalne. W tym roku nawet hibiskus mi już kwitnie. Co roku zaczynał na koniec sierpnia a potem biedak już miał zimni i kwiatki miał mizerne. W tym roku już wystartował a kwiaty takie, jak nigdy. Nawet kolor ma inny!!!!! Zawsze był fioletowy w teraz pierwszy raz różowo-fioletowo biały :confused: