braza 03.08.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Byłam, wróciłam, znowu muszę jechać. Fiorefox odmawia mi posłuszeństwa, czekam na porady Maksia co z tą francą zrobić. Królik, top znaczy że Wy do ... 08.08.?? Fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No to teraz nadrobisz wszystko, co spokojnie przesiedziałaś ostatnimi czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.08.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Byłam, wróciłam, znowu muszę jechać. Fiorefox odmawia mi posłuszeństwa, czekam na porady Maksia co z tą francą zrobić. Królik, top znaczy że Wy do ... 08.08.?? Fajnie!!! od 8.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Chyba mam jakiego wirusa albo konia trojańskigo, Avast wrzeszczy, Firefox mi się zawiesza, a Opera nie nadąża za zmianami - masakra. Jutro muszę Maksia znowu przyatakować, cholera aż mi głupio .... Nie pogadamy za wiele. Pozdróweczka przesyłam i trzymajcie kciuki za mój komputer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Chyba mam jakiego wirusa albo konia trojańskigo, Avast wrzeszczy, Firefox mi się zawiesza, a Opera nie nadąża za zmianami - masakra. Jutro muszę Maksia znowu przyatakować, cholera aż mi głupio .... Nie pogadamy za wiele. Pozdróweczka przesyłam i trzymajcie kciuki za mój komputer!!! Ty nie strasz... bo my od Ciebie tyż mieć możemy:rolleyes: Bierz Maksia i do roboty poganiaj... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 No nie ma wyjścia, trzeba ratować komputerek. Oby wszystko dobrze się skończyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Wirusy w kwarantanne ale Firefox dalej mi się zawiesza. Opera jest be! Muszę chyba zawieźć komputer do mojego zaprzyjaźnionego speca w mieście oddalonym o 9 km.... Byłam dzsisiaj na spacerze w lesie i przytargałam całą jednorazówkę kurek - takie spacerki to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Firefox mnie też się wiesza, ten typ tak ma, mam wrażenie. A poza tym cisateczka wyczyścilaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Opera KIEDYŚ była fajna, teraz fajny jest Google Chrome. Spróbuj, powinnaś chyba polubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 U mnie brak grzybów niestety... Ale po dzisiejszej zwariowanej pogodzie mogą się pojawić, od rana ciepło, potem upał pochmurny, potem deszcz a właściwie ulewa i burza przez dwie godziny, teraz 20 stopni i przyjemnie się zrobiło... kałuże już wsiąkły prawie... liczę na obecność grzybów jutro-pojutrze Poza wywnętrzeniem POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Chyba mam ........ konia trojańskigo .... o, nareszcie stadnina się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Lesiu .... kocham Twoje poczucie humoru Chroma nie znoszę, z tą przeglądarką zawsze jakiś bubel się instaluje - dwa razy próbowąłam i dwa razy zainstalowała mi Babylona, chociaż jej o to nie prosiłam, wręcz przeciwnie, zakazałam - mam ją gdzieś!! Jestem w biegu, mogę się nie odzywać jakiś czas, więc nie pomstujcie, bo to nie zmienia faktu, że kocham Was cały czas!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Babylon? Pojęcia nie mam, co to jest... Widocznie znamy jakieś inne Chromy... Ja, jesli już pobieram jakieś programy z sieci, to najczęściej ze stron czasopism komputerowych, zwykle Komputer Świat albo Chip. Przynajmniej starają się sprawdzać to, co udostępniają no i legalnie i za free jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.08.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) (...)Jestem w biegu, mogę się nie odzywać jakiś czas, więc nie pomstujcie, bo to nie zmienia faktu, że kocham Was cały czas!!!!!! Może jednak zrobiłabyś se jaką przerwę? Kto cię zmusza do tego biegu? Od 7 dni w galopie?... Też cię kochamy i trochę się martwimy, żeby cię tam nie zajeździli:o Masz chociaż czas fajkę rano odpalić i wygasić wieczorem? Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Na fajkę to ja zawsze mam czas!!!! Zaczynam czas remontów .... ale jak na razie to: jeżdżę załatwiać papierkowe sprawy, przyjmuję gości, szukam pomysłów ma kuchnię i zastanawiam się intensywnie, czy burzyć to, co już zrobiłam:rolleyes:Jutro będę ściskać Królików i w kilka godzin później Agdusiów - ja to mam fajnie:wiggle: Córcię do Niemca pogoniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.08.2012 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (...)Jutro będę ściskać Królików i w kilka godzin później Agdusiów - ja to mam fajnie:wiggle:(...) Ściśnij ich też ode mnie (...)Córcię do Niemca pogoniłam... Nie obawiasz się odwetu ze strony Niemca? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2012 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Braza pokaż lub napisz coś wymyśliła... Kiedyś dumałaś nad kominkiem.. ,masz może jego pomysł zapisany gdzieś? No bo tej jesieni to i chyba przyjdzie czas na nasz kominek.. znaczy opakować go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.08.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Brazunia, jesli lubisz Opere i chcesz wersje stabilna, to odinstaluj ta ktora masz czyli pewnie 12.X i sciagniej wersje 11.64. Bedzie o niebo lepiej! Gdy bedzie sie chciala aktualizowac wcisniej "nie" Ostatnie aktualizacje Opery sa do bani, ale kto powiedzial ze nie mozna uzywac stabilnych wersji Milego wypoczynku w DOBOROWYM towarzystwie BTW moze zaplanujesz jakis KONIECZNY wyjazd do Perly na poczatku wrzesnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Yetuś, uściskam, ucałuję itp na pewno!!! A odwetów żadnych się nie boję, po wizycie mojej Córci długo Im zejdzie pozbieranie się Arniczko, mam pomysł na kominek chociaż nie mój, wypatrzone w jakiejś gazecie - wygląda jak obraz. Nie mam skanera - jeszcze - więc może uda mi się jakoś go zwizualizować, ale to później. Teraz walczę z kuchnią, to znaczy z zobrazowaniem tego, co bym chciała i jak bym chciała, ale się gubię w szczegółach technicznych. Amberciu, we wrześniu już rady nie da, nie mam połączen autobusowych w ciągu jednego dnia, ale może moja ukochana Sąsiadka będzie znowu chciała odwiedzić Perłę ... A kiedy tam będziecie? Trzymajcie się ciepło, miłego dnia! Idę się szykować na najazd Hunów ... tfu ... Agdusiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.08.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Slonko, mysle ze miedzy 4 - 13 wrzesnia bedziemy sie platac w okolicach od Trojmiasta do Miedzyzdrojow Jak masz wciaz ten sam nr kom to zadzwonie Sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts