Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba mam jakiego wirusa albo konia trojańskigo, Avast wrzeszczy, Firefox mi się zawiesza, a Opera nie nadąża za zmianami - masakra. Jutro muszę Maksia znowu przyatakować, cholera aż mi głupio ....

Nie pogadamy za wiele. Pozdróweczka przesyłam i trzymajcie kciuki za mój komputer!!!

Chyba mam jakiego wirusa albo konia trojańskigo, Avast wrzeszczy, Firefox mi się zawiesza, a Opera nie nadąża za zmianami - masakra. Jutro muszę Maksia znowu przyatakować, cholera aż mi głupio ....

Nie pogadamy za wiele. Pozdróweczka przesyłam i trzymajcie kciuki za mój komputer!!!

Ty nie strasz... bo my od Ciebie tyż mieć możemy:rolleyes:

Bierz Maksia i do roboty poganiaj...

Buziaki

Wirusy w kwarantanne ale Firefox dalej mi się zawiesza. Opera jest be! Muszę chyba zawieźć komputer do mojego zaprzyjaźnionego speca w mieście oddalonym o 9 km....

Byłam dzsisiaj na spacerze w lesie i przytargałam całą jednorazówkę kurek - takie spacerki to ja lubię:)

U mnie brak grzybów niestety...

Ale po dzisiejszej zwariowanej pogodzie mogą się pojawić, od rana ciepło, potem upał pochmurny, potem deszcz a właściwie ulewa i burza przez dwie godziny, teraz 20 stopni i przyjemnie się zrobiło... kałuże już wsiąkły prawie...:rolleyes: liczę na obecność grzybów jutro-pojutrze :yes:

Poza wywnętrzeniem POZDRAWIAM :hug:

Lesiu .... kocham Twoje poczucie humoru :):p

Chroma nie znoszę, z tą przeglądarką zawsze jakiś bubel się instaluje - dwa razy próbowąłam i dwa razy zainstalowała mi Babylona, chociaż jej o to nie prosiłam, wręcz przeciwnie, zakazałam - mam ją gdzieś!!

Jestem w biegu, mogę się nie odzywać jakiś czas, więc nie pomstujcie, bo to nie zmienia faktu, że kocham Was cały czas!!!!!!

Babylon? :o

Pojęcia nie mam, co to jest... :rolleyes:

Widocznie znamy jakieś inne Chromy...

Ja, jesli już pobieram jakieś programy z sieci, to najczęściej ze stron czasopism komputerowych, zwykle Komputer Świat albo Chip.

Przynajmniej starają się sprawdzać to, co udostępniają no i legalnie i za free jest. :cool:

(...)Jestem w biegu, mogę się nie odzywać jakiś czas, więc nie pomstujcie, bo to nie zmienia faktu, że kocham Was cały czas!!!!!!

Może jednak zrobiłabyś se jaką przerwę? Kto cię zmusza do tego biegu?

Od 7 dni w galopie?... :rolleyes:

Też cię kochamy i trochę się martwimy, żeby cię tam nie zajeździli:o

Masz chociaż czas fajkę rano odpalić i wygasić wieczorem?

Edytowane przez Yeti

Na fajkę to ja zawsze mam czas!!!!

Zaczynam czas remontów .... ale jak na razie to: jeżdżę załatwiać papierkowe sprawy, przyjmuję gości, szukam pomysłów ma kuchnię i zastanawiam się intensywnie, czy burzyć to, co już zrobiłam:rolleyes:

Jutro będę ściskać Królików i w kilka godzin później Agdusiów - ja to mam fajnie:wiggle:

Córcię do Niemca pogoniłam...

Brazunia, jesli lubisz Opere i chcesz wersje stabilna, to odinstaluj ta ktora masz czyli pewnie 12.X i sciagniej wersje 11.64. Bedzie o niebo lepiej! Gdy bedzie sie chciala aktualizowac wcisniej "nie" :p Ostatnie aktualizacje Opery sa do bani, ale kto powiedzial ze nie mozna uzywac stabilnych wersji :wiggle:

Milego wypoczynku w DOBOROWYM towarzystwie :bye:

BTW moze zaplanujesz jakis KONIECZNY wyjazd do Perly na poczatku wrzesnia? :p

Yetuś, uściskam, ucałuję itp na pewno!!! A odwetów żadnych się nie boję, po wizycie mojej Córci długo Im zejdzie pozbieranie się:lol2:

Arniczko, mam pomysł na kominek chociaż nie mój, wypatrzone w jakiejś gazecie - wygląda jak obraz. Nie mam skanera - jeszcze - więc może uda mi się jakoś go zwizualizować, ale to później. Teraz walczę z kuchnią, to znaczy z zobrazowaniem tego, co bym chciała i jak bym chciała, ale się gubię w szczegółach technicznych.

Amberciu, we wrześniu już rady nie da, nie mam połączen autobusowych w ciągu jednego dnia, ale może moja ukochana Sąsiadka będzie znowu chciała odwiedzić Perłę ... A kiedy tam będziecie?

Trzymajcie się ciepło, miłego dnia! Idę się szykować na najazd Hunów ... tfu ... Agdusiów :lol2: