Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już się czuję wyściskana:wiggle:

Amberciu, ten sam!

Rasiu, Ty nie mów "kiedyś" Ty po prostu przyjedź:)

Dobra ... zaczęłam szukać jakiegoś fajnego i dizajnerskiego czajnika bezprzewodowego... mój odmawia współpracy coraz bardziej ... i się pogubiłam. Jak macie czas i ochotę to podeślijcie mi parę swoich faworytów, bo ja nie wiem co chcę :rolleyes:

Zamówiłąm Kenwooda. Oglądałam tego Zelmera, oglądała i Philipsa z możliwością ustawienia różnych temperatur i ... stwierdziłam, że na ki gwizdek mi to?? Przy okazji czajnika zamówiłam drukarkę (kombajn ze skanerem) bo nasz stary Lexmark wypiął się na nas totalnie!

A teraz szukam łóżka .... matko, to straszliwie ciężka praca jest!!!!

Kjójiki były krótko ... o wiele za krótko!!! Wypiliśmy kawusię, wyściskaliśmy się i zrobiliśmy zdjęcia pod modrzewiem - taż w końcu główny Aktor scenę na własne oczy obejrzał i zaakceptował. Wspaniali ludzie, a Pani Kjóikowa jest po prostu przesympatyczną Kobietą!!!!! Buziaki Kjójiczki i przyjedźcie na dłużej!!!

Buziaki Kjójiczki i przyjedźcie na dłużej!!!

od razu na dłużej...Braza, Ty nie bądź taka zachłanna, no.

Dobrze, że chodź na chwilkę miałaś Klólikową rodzinkę na własność.

Nie ukrywam, że zazdraszczam :cool:

Pozdrowienia :bye:

Noż qurna, miało być bez tych dizajnerskich kapciuszków:mad::D

Upał jak cholera, łóżka nie znalazłam, to znaczy znalazłam dużo łóżek, ale tego jednego jeszcze nie! Jutro wchodzi mój Pan Demolka! Oj będzie się działo!!

Agdusie wrócili:D

To jak się ogarniesz trochę i znajdziesz jakiś fajny pomysł raczej na kaflowy kominek ( chyba w białe kafle bym poszła... a mam brązowe..) + jakiś marmur/granit, ale niekoniecznie to proszę podrzuć..

Ja nie mam kompletnie pomysłu...

Nooo i szybkiej demolki i bezproblemowej realizacji swoich marzeń :)

Noż qurna, miało być bez tych dizajnerskich kapciuszków:mad::D(...)

Jakbyś nie wspomniała o jakichś kapciuszkach, to nawet bym nie spojrzała, co tam na nogach jest!

łooooooooooo to tak jak i ja:rotfl:

... a teraz, to już nikt nawet tego wielkiego modrzewia nie zobaczy - "dizajnerskie kapciuszki" go przyćmiły :lol2: