rasia 16.08.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Alee masz fajnie:D! Tyle fajnych Ludziów na raz!!! Muszę kiedyś i ja wyrwać się choć na kwilkę do Ciebie:cool:,,, Buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Braza i ode mnie wszystkich wyściskaj łącznie ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Już się czuję wyściskana:wiggle: Amberciu, ten sam! Rasiu, Ty nie mów "kiedyś" Ty po prostu przyjedź Dobra ... zaczęłam szukać jakiegoś fajnego i dizajnerskiego czajnika bezprzewodowego... mój odmawia współpracy coraz bardziej ... i się pogubiłam. Jak macie czas i ochotę to podeślijcie mi parę swoich faworytów, bo ja nie wiem co chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Pozdrów wszystkich i ode mnie. W kwestii czajnika to po co Ci wybierać, nie wystarczy po prostu kupić jakiegoś Philipsa na ten przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja widziałam kiedyś fajnego zelmerka w którym można temperaturkę wody ustawiać jak kto lubi zieloną herbatkę na ten przykład;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Zamówiłąm Kenwooda. Oglądałam tego Zelmera, oglądała i Philipsa z możliwością ustawienia różnych temperatur i ... stwierdziłam, że na ki gwizdek mi to?? Przy okazji czajnika zamówiłam drukarkę (kombajn ze skanerem) bo nasz stary Lexmark wypiął się na nas totalnie! A teraz szukam łóżka .... matko, to straszliwie ciężka praca jest!!!! Kjójiki były krótko ... o wiele za krótko!!! Wypiliśmy kawusię, wyściskaliśmy się i zrobiliśmy zdjęcia pod modrzewiem - taż w końcu główny Aktor scenę na własne oczy obejrzał i zaakceptował. Wspaniali ludzie, a Pani Kjóikowa jest po prostu przesympatyczną Kobietą!!!!! Buziaki Kjójiczki i przyjedźcie na dłużej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 łóżko jak łóżko Ty sobie dobrego materaca do łóżka poszukaj:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Buziaki Kjójiczki i przyjedźcie na dłużej!!! od razu na dłużej...Braza, Ty nie bądź taka zachłanna, no. Dobrze, że chodź na chwilkę miałaś Klólikową rodzinkę na własność. Nie ukrywam, że zazdraszczam Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Znalazłaś już to łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.08.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Dzięki Brazunia za przemiłą gościnę :hug:w cudownym miejscu. Następnym razem zabawimy dłużej. Tolu, modrzew stoi i stał długo jeszcze będzie, mam nadzieję, że Braza się nie wkurzy8) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2012 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 super wyglądacie Króliczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Noż qurna, miało być bez tych dizajnerskich kapciuszków:mad: Upał jak cholera, łóżka nie znalazłam, to znaczy znalazłam dużo łóżek, ale tego jednego jeszcze nie! Jutro wchodzi mój Pan Demolka! Oj będzie się działo!! Agdusie wrócili:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Jakbyś nie wspomniała o jakichś kapciuszkach, to nawet bym nie spojrzała, co tam na nogach jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 łooooooooooo to tak jak i ja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 To jak się ogarniesz trochę i znajdziesz jakiś fajny pomysł raczej na kaflowy kominek ( chyba w białe kafle bym poszła... a mam brązowe..) + jakiś marmur/granit, ale niekoniecznie to proszę podrzuć.. Ja nie mam kompletnie pomysłu... Nooo i szybkiej demolki i bezproblemowej realizacji swoich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 o czym ja znowu nie wiem, jaka demolka. ide do dziennika moze tam cos jest napisane. Brazunia nie piekly cie wczoraj uszy? bo rozmawialysmy z Arni ze bardzo nam sie marzy kiedys cie nawiedzic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ale Wy luzary jestescie. Zazdraszczam. Jeszcze sie spod dzieci nie wykopalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.08.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Noż qurna, miało być bez tych dizajnerskich kapciuszków:mad:(...) Jakbyś nie wspomniała o jakichś kapciuszkach, to nawet bym nie spojrzała, co tam na nogach jest!łooooooooooo to tak jak i ja:rotfl: ... a teraz, to już nikt nawet tego wielkiego modrzewia nie zobaczy - "dizajnerskie kapciuszki" go przyćmiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Choć jakoś słabo widoczne są, przydałaby się lepsza ich fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts