tola 21.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 a to kapciuszki są? myślałam że w zgodzie z ekologią to zielone liście łopianu, czy cóś, a to pospolite choć dizajnerskie...ale tylko kapciuszki, łeeee Kłólik, do twarzy Ci z tą Brazulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 a to kapciuszki są? myślałam że w zgodzie z ekologią to zielone liście łopianu, czy cóś, a to pospolite choć dizajnerskie...ale tylko kapciuszki, łeeee Kłólik, do twarzy Ci z tą Brazulą Brazunia, tych kapciuszków wszyscy Ci zazdrazczajom:yes: Tolu, taki pasztet jak ja musi się jakosik ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ooooo to musi być konkretna demolka, że Braza się nie odzywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Arnika, strzał w sam środek. Absolutna, totalna demolka!! Agdusie to cierpliwe Ludziska jednak som, żyją w tym wszystkim, a jakby mało było czynny udział biorą - dobra, nie w demolce bezpośrednio(chociaż Dziecka to marudziły, że i chętnie ... czemu nie .... tak razem z Panem Demolką ...) to jednak udzielają się mocno ... kochane Agdusie!!! Zdjęcia DEMOLKI się robią, na pewno wrzucę jeno nie wiem kiedy! Tola, ja nie odróżniam roślin to skąd mam wiedzieć, który to łopian jest, żeby mu liście śmignąć i stópki swe zgrabne w nie ubrać??? Kjójik, Ty nie chrzań goopot, ja z pasztetami siem nie zadajem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A właściwie to co Ty demolujesz teraz? I czemu wtedy, kiedy gości masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 więcej rąk do sprzątania:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jeśli dobrze wyczytałam to chyba kuchnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 więcej rąk do sprzątania:rotfl: W sumie to jest jakiś pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Rąk więcej, ale i miejsc do spania w takim remoncie trzeba mieć więcej - to wcale nie jest łatwe, wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.08.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Niechby przynajmniej pogoda dopisała to się towarzystwo zadekuje na dworze i już. A demolka niech SIĘ ROBI! (sama..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Matko, ile tu kurzu:o Może by tak kto jaką szmatą chociaż przeleciał???? Wszędzie mam kurz, myślałam, że chociaż tutaj pooddycham świeżym powietrzem ... Eeeeeech los to jednak niesprawiedliwy jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 nooo zapuscilas troche kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Brazula bo widzisz Ty normalnie lubisz kurze sprzątać to się każdy boi Cię wyręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Oooo Braza skończyła demolkę...? Pokaż foty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Demolka to się dopiero zaczęła, do końca to hoooo.....hoooooo....hooooo.... Ale zdjęcia wrzucę, jeno się jakoś ogarnę! Ja lubię sprzątać Wusia, Ty się normalnie Boga nie boisz!!!! Nienawidzę sprzatać, ale gdy po raz któryś włażę do kogoś i kicham jak z moździerza, bo w powietrzu aż się kłębi, to już wolę za ścierę złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Nosz kurde, jakbym wiedziała, to bym wtedy przed Twoim przyjazdem nie sprzątała! To co Ty teraz robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Teraz rozwalam ... chociaż nie, aktualnie nastał czas budowy, rozwalanie będzie znowu za czas jakiś. Melduję, że zdjęcia demolki są w dzienniku!!! Ale się Córcia moja jedyna zdziwi, hi,hi,hi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Powiedz .. co się stało pod dachem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.08.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Brazula - brawo oraz super!! Świetnie to rokuje:yes: Wreszcie KONKRET:D! Tak trzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.08.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A coś ty tam wcześniej miała, pod tym dachem??? Bo teraz, jak rozumiem, robi się poddasze użytkowe z ociepleniem. A wcześniej były same deski? Toż to z torbami za ogrzewanie można pójść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts