tola 30.08.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Braza, Ty to masz końskie zdrowie do tych demolek i remontów. Szczerze podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No konkretną robotę odwaliłaś, ale - czy to znaczy, że wcześniej tam nie było ocieplenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No końskie zdrowie mam, ale nawet koń czasami niedomaga. Życie na budowie mi się znudziło - no miało prawo się znudzić, prawda??? poddasze było ocieplone ale nie miało paroizolacji. Mój Pan Demolka, który tydzień temu zadekował się pod dachem stwierdził, że to był ostatni dzwonek, jeszcze ze dwa sezony i byłoby po wełnie. A zmienione będzie wszystko, nic nie jest na swoim miejscu:) Przyznaję: ogród zarósł niemożebnie, ale w nosie. W październiku Szanowny wraca, będzie miał co przekopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 nuuuuuuuuuuuuu Braza poszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 nnoo jak cie nie ma, to nie ma ale jak juz sie pojawisz to z wielkim hukiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Bo ja mam niewiele wzrostu więc czymś muszę ten mankament nadrobić, żeby być zauważalną Pożegnam się. Córcia zaraz z wojaży zagranicznych wraca - miało to nastąpić jutro, ale odbyła się zmiana planów - i dobrze:) Do jutra .... chyba wlezę na górę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.08.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dokładasz jeszcze wełny, czy tylko folią się owijasz? (...) A zmienione będzie wszystko, nic nie jest na swoim miejscu:) (...) Bardzo groźnie to brzmi:eek:. Wyobraźnia podsuwa mi koszmarne wizje, a na dodatek mam obawy, że i tak może to być tylko niewielki skrawek realizacji twoich pomysłów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No to córcia się trochę zdziwi, jak dom zobaczy... Może nawet zechce na nowym strychu zamieszkać, jeśli będzie pięknie, kto wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.09.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Opowiadaj i pokazuj, co się dzieje! Fajnie było to oglądać na własne oczy i baaaardzo żałuję, że nie zaczęłaś tego remontu wcześniej. Najlepiej tak, żeby przed naszym wyjazdem był już skończony. Nawet mogłabym się przyczynić do malowania, coby szybciej efekt zobaczyć. Czemu się nie pochwaliłaś, jak pojemny masz pokój gościnny? I jak Młoda zareagowała na widok swojego pokoju? Gdzie teraz mieszka? I w ogóle, to ja sobie życzę relacji codziennej z postępów prac! Narzekasz na zarośnięty ogród? Szkoda, że mojego nie widzisz! Chyba zdjęć nie pokażę, bo wstyd! Przypomnij w październiku, żebyśmy Ci oddali długopis, bo się zabrał z nami na wycieczkę do Niepołomic. A co naszego zostało w Brazoczysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.09.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Brazka, a jak się czuje Katma? ...Tzn, nie po wizycie Agdusiów, tylko w ogóle .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Zaglądam i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Wejście na górę jest coraz bardziej karkołomne, Pan Demolka dba o to, żebyśmy się z córcią nie nudziły. Aktualnie zafundował nam dach nad schodami:) Ma to swoje dobre strony - nadal jestem giętka jak żmija! Zdjęcia jakieś tam robię - jakieś tam, bo telefon to nie aparat fotograficzny. Strona przyszłego pokoju córci dostała już ubranko z kg. Jutro się zmobilizuję i wrzucę materiały poglądowe, nie miałam okazji do posiedzenia przy komputerze - był skutecznie blokowany przez Latorośl i naszego gościa. Mieli przewagę liczebną, a przede wszystkim, za sprawą gościa wagową więc nawet nie próbowałam walczyć Agduś, została chusteczka Madzi. Wezmę ją ze sobą, bo marudzi, że bez Madzi jej smutno! I obiecuję, że skupię się i bardziej obrazowo będę opisywać tę straszliwą walkę ze starym widmem domu:yes: Buziaki dla wszystkich http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Szkoła się zaczyna psia krew!!!!!!!! http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/134.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.09.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Szkoła się zaczyna psia krew!!!!!!!! http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/134.gif młody też się wk$%^%^&^%$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.09.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Szkoła się zaczyna psia krew!!!!!!!! http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/134.gif Łączę się z Tobą w bólu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.09.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Brazka, ponawiam pytanie - jak się czuje Katunia? Wnoszę, że dobrze, skoro nic nie piszesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.09.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ... Ma to swoje dobre strony - nadal jestem giętka jak żmija! ... ... oooooooooo ... cóś tak jak ja Szkoła się zaczyna psia krew!!!!!!!! http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/134.gif ... i ograniczenia prędkości w strefie szkół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.09.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 W Polsce te ograniczenia prędkości są przez cały rok. Jeszcze nie wpadli na pomysł sezonowego ich znoszenia. Pomyśleć, że są ludzie, którzy cieszą się, kiedy szkoła się zaczyna i wściekają, kiedy dzieciaki mają wolne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Agduś.. jak Emil dawał mi tak w kość, że nie wiedziałam jak i kiedy go udusić.. to kochałam szkołę......po raz pierwszy w wakacje mi nie dokuczył i po raz pierwszy było mi żal, że już jest koniec wakacji i zaczynają się obowiązki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Zgodnie z maksymą w stopce, uwielbiam mieć wolne nawet jeśli wstanę wcześnie. Sama świadomość, że mogę się snuć po domu jak dym z zepsutego pieca bez włażącego w oczy zegarka nastraja mnie optymistycznie! Chefie, niezłe z nas gady jednym słowem Pod dachem zaczęła kłaść się podłoga. Na razie tak samo dizajnerska jak nie tak dawno w sypialni ale robi się coraz milej. Czekam na okna! Wkładu kominkowe szukam i .... jestem coraz głupsza Gagaciu, no przepraszam:oops: Katma w miarę. Przez płoty nie skacze, ale na grzyby ze mną chodzi przeganiając po lesie w tak zwanym międzyczasie naszą kicię. Kuleje i dużo leży, ale nie daje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts