Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No końskie zdrowie mam, ale nawet koń czasami niedomaga. Życie na budowie mi się znudziło - no miało prawo się znudzić, prawda???

poddasze było ocieplone ale nie miało paroizolacji. Mój Pan Demolka, który tydzień temu zadekował się pod dachem stwierdził, że to był ostatni dzwonek, jeszcze ze dwa sezony i byłoby po wełnie. A zmienione będzie wszystko, nic nie jest na swoim miejscu:)

Przyznaję: ogród zarósł niemożebnie, ale w nosie. W październiku Szanowny wraca, będzie miał co przekopywać:yes:

Bo ja mam niewiele wzrostu więc czymś muszę ten mankament nadrobić, żeby być zauważalną;)

Pożegnam się. Córcia zaraz z wojaży zagranicznych wraca - miało to nastąpić jutro, ale odbyła się zmiana planów - i dobrze:) Do jutra .... chyba wlezę na górę ..... ;)

Dokładasz jeszcze wełny, czy tylko folią się owijasz?

(...) A zmienione będzie wszystko, nic nie jest na swoim miejscu:) (...)

Bardzo groźnie to brzmi:eek:. Wyobraźnia podsuwa mi koszmarne wizje, a na dodatek mam obawy, że i tak może to być tylko niewielki skrawek realizacji twoich pomysłów :lol2:.

Opowiadaj i pokazuj, co się dzieje! Fajnie było to oglądać na własne oczy i baaaardzo żałuję, że nie zaczęłaś tego remontu wcześniej. Najlepiej tak, żeby przed naszym wyjazdem był już skończony. Nawet mogłabym się przyczynić do malowania, coby szybciej efekt zobaczyć.

Czemu się nie pochwaliłaś, jak pojemny masz pokój gościnny? I jak Młoda zareagowała na widok swojego pokoju? Gdzie teraz mieszka?

I w ogóle, to ja sobie życzę relacji codziennej z postępów prac!

Narzekasz na zarośnięty ogród? Szkoda, że mojego nie widzisz! Chyba zdjęć nie pokażę, bo wstyd!

Przypomnij w październiku, żebyśmy Ci oddali długopis, bo się zabrał z nami na wycieczkę do Niepołomic. A co naszego zostało w Brazoczysku?

Wejście na górę jest coraz bardziej karkołomne, Pan Demolka dba o to, żebyśmy się z córcią nie nudziły. Aktualnie zafundował nam dach nad schodami:) Ma to swoje dobre strony - nadal jestem giętka jak żmija!

Zdjęcia jakieś tam robię - jakieś tam, bo telefon to nie aparat fotograficzny. Strona przyszłego pokoju córci dostała już ubranko z kg. Jutro się zmobilizuję i wrzucę materiały poglądowe, nie miałam okazji do posiedzenia przy komputerze - był skutecznie blokowany przez Latorośl i naszego gościa. Mieli przewagę liczebną, a przede wszystkim, za sprawą gościa wagową więc nawet nie próbowałam walczyć;)

Agduś, została chusteczka Madzi. Wezmę ją ze sobą, bo marudzi, że bez Madzi jej smutno!

I obiecuję, że skupię się i bardziej obrazowo będę opisywać tę straszliwą walkę ze starym widmem domu:yes:

Buziaki dla wszystkich http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif

... Ma to swoje dobre strony - nadal jestem giętka jak żmija!

...

... oooooooooo ... cóś tak jak ja :)

Szkoła się zaczyna psia krew!!!!!!!! http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/134.gif

... i ograniczenia prędkości w strefie szkół :mad:

Zgodnie z maksymą w stopce, uwielbiam mieć wolne nawet jeśli wstanę wcześnie. Sama świadomość, że mogę się snuć po domu jak dym z zepsutego pieca bez włażącego w oczy zegarka nastraja mnie optymistycznie!

Chefie, niezłe z nas gady jednym słowem :)

Pod dachem zaczęła kłaść się podłoga. Na razie tak samo dizajnerska jak nie tak dawno w sypialni ale robi się coraz milej. Czekam na okna!

Wkładu kominkowe szukam i .... jestem coraz głupsza :bash:

Gagaciu, no przepraszam:oops: Katma w miarę. Przez płoty nie skacze, ale na grzyby ze mną chodzi przeganiając po lesie w tak zwanym międzyczasie naszą kicię. Kuleje i dużo leży, ale nie daje się!