TAR 05.09.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 zaraz tam ze stali , znasz kolezanke braze to wiesz, ze z fotami zawsze zalega a ponaglenia nic nie dadza wiec czym sie stresowac, pojecie ogolne mam co tam sie wyprawia a chyba jednak wole ogladac efekt "po" niz "w trakcie" wiec luz blues Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Lesiu, a żeliwny lepszy od stalowego??? No właściwie po co pytam, pewnie lepszy .... nie ma pytania to nie ma odpowiedzi, ale skoro każda sroka swój chwali to najlepszy jest ...... Jotul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Jak to nie ma pytania??? Było, co z tego, że prawie sama sobie na nie odpowiedziałam???? No to żeliwny???? A Jotul drogi ... psia krew!!! Yetuś, Ty i tak trafisz, choćbym każde drzewko zmieniła i posadziłą w innym miejscu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.09.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Jotul najlepszy Jamlesie, wiadomo. Ale dovre to jotul w przystępniejszej cenie . A jaka koza ("..jaka rasa.....???") - może nordycka, (psia krew , oczywiście!).. ..No nie mogłam się powstrzymać (znowu..)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dobry dzień ... ...cholera ... ile muszę poczytać .... Nie kumam wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Oj, dużo czytania przed Tobą! Jeżeli teraz zabierzesz się za nadrabianie zaległości, to pisać zaczniesz za miesiąc najmarniej! I to pod warunkiem, że się porządnie przyłożysz do czytania!A w skrócie, to Braza przystąpiła do wymarzonej i dokładnie zaplanowanej demolki Uroczyska, zatrudniła odpowiedniego człowieka i teraz sama nie nadąża za efektami jego pracy. Będzie nowe poddasze, kuchnia, salon, kominek i koza. Może nawet alpaka będzie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A ta alpaka to w roli kocyka wystąpi czy żywa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 J-23 przechodzi w stan uśpienia. Stop. Jutro o 9.00 będą demolować okna. Stop. Odłączam urządzenia Stop. Do poczytania po dniu zagłady. Over! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 DPSia - alpaka żeliwna, rzecz jasna (nie stalowa - boże broń)! Nawiasem mówiąc - czy przewidziano również w tej "puli" remontowo-budowlanej stajenkę dla Brazylki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.09.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Braza. Braza. Podaj hasło. Podaj hasło. Stop oraz Over. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Braza, żyjeeesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 I co, zaliczyłas zagładę? Bo ja bardzo jestem zainteresowana, jak to sie na Tobie odbiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.09.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Stajenkę dla Brazylki i alpaki oczywiście! Gdyby ktoś słyszał o bezdomnej alpace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Braza demoluje.. a teraz będzie odbudowywać... w między czasie nosikiem wozi młodą do szkoły.. no bo się zaczęła... i gdzie tu ma foruma między obowiązki a papierosa z kawą wcisnąć...No ja się pytam gdzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 bezdomną alpakę to i ja bym przygarnęła... Szkopuł w tym, ze one bezdomne nie chcą być bo za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 dobrze że się odezwałaś Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Dobrze, że nadajesz, że żyjesz...Pyłowisko będzie jeszcze jakiś czas... potem to już tylko lepiej... I o co chodzi z ta alpaką?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 a co, masz na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 a co, masz na zbyciu? Coo????? co mam mieć na zbyciu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 No tę alpakę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts