Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A owszem, wyautowana, ale pewnie długo nie wytrzyma i jakoś komputer podłączy i pochwali się pięknymi oknami. W kuchni też jaśniej i na górze... Piknie będzie po tym remoncie! Już się nie mogę wakacji doczekać, a przynajmniej zdjęć w duuuużej ilości.

Braza kazała dużymi literami napisać, coby zadzwoniły do niej te, które parzydło chciały. No to piszę.

Pewnie się strzye, bo skąd inaczej płaszczyki z alpaczej wełny?

Był kiedyś na forum chłopak, który hodował, znaczy on chyba nie tyle był hodowcą, co miał je w domu. Opisywał, że najbardziej ulubionym miejscem spania jednej z nich była kanapa w salonie, a generalnie więcej miały cech psa, niż kozy ;)

Tylko wyraxnie napiszę - interes to nie jest. Jedynie hobby

Edytowane przez EZS

Wiem, wiem, że to zwierzaki.. ale ja jakoś nadal wolę płaszczyk i sweterek... ....:rolleyes:

Chyba dlatego, że jesień idzie i mnie jest tak z definicji zimno.. Nawet w lato na tarasie siedziałam w zimowej kurtce i polarze, przy czym towarzystwo co najwyżej w polarkach......

Od mojej Kochanej Sąsiadki nadaję!!! Okno jest!!! Mamuniu, jakie ono śliczne!!!!!! I w kuchni mam okno, a co, taka jestem!!!! Na górze tez mam okna ... no miałam juz, ale małe, a teraz mam duże!!!! To znaczy dłuższe są na pewno;)

Rachunki psia krew musiałama popłacić i dopadłam do laptopa Sąsiadki. Zdjęcia będą, jak już moje Centrum uruchomię!!! Ale jest slicznie ... i nawet gruz pod oknami mi nie przeszkadza;).

Alpakę kiedyś sobie kupię!!! A stajnia dla Brazuni jest w planach, niestety na przyszły rok na wiosnę.

Spadam, jeszcze tylko napiszę, że kocham Was jak nie wiem co!!!!!