Agduś 09.09.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Alpaki są cudne!!! A Braza ma nowe okno w salonie! Też cudne! Salon wygląda zarąbiście!!! Lepiej niż sobie wyobrażałam, a wyobrażałam sobie dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Hhhhmmmmmm... nie wiem dlaczego ja wciąż myślę o cieplusim sweterku, płaszczyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Salon Brazuli z oknem panoramicznym (de facto) - też widziałam (foto) i - dla mnie BOMBA też. Co tam, że z obu stron tegoż okna na razie(!) budowa... W takich miejscach to tylko takie okna - las w domu a w lesie Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Braza!!! Foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ona jest internetowo wyautowana,chwilowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.09.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 A owszem, wyautowana, ale pewnie długo nie wytrzyma i jakoś komputer podłączy i pochwali się pięknymi oknami. W kuchni też jaśniej i na górze... Piknie będzie po tym remoncie! Już się nie mogę wakacji doczekać, a przynajmniej zdjęć w duuuużej ilości. Braza kazała dużymi literami napisać, coby zadzwoniły do niej te, które parzydło chciały. No to piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.09.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Hhhhmmmmmm... nie wiem dlaczego ja wciąż myślę o cieplusim sweterku, płaszczyku... Dobrze ci się mysli Braza, foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Musiałam zobaczyć tę alpakę i.... . Je się strzyże prawda? Bo to chyba PRZED strzyżeniem..... Ale piękny MISIO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Pewnie się strzye, bo skąd inaczej płaszczyki z alpaczej wełny? Był kiedyś na forum chłopak, który hodował, znaczy on chyba nie tyle był hodowcą, co miał je w domu. Opisywał, że najbardziej ulubionym miejscem spania jednej z nich była kanapa w salonie, a generalnie więcej miały cech psa, niż kozy Tylko wyraxnie napiszę - interes to nie jest. Jedynie hobby Edytowane 9 Września 2012 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Musiałam zobaczyć tę alpakę i.... .[ATTACH=CONFIG]135636[/ATTACH] Je się strzyże prawda? Bo to chyba PRZED strzyżeniem..... Ale piękny MISIO:D Ale fajny dziwoląg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Wiem, wiem, że to zwierzaki.. ale ja jakoś nadal wolę płaszczyk i sweterek... .... Chyba dlatego, że jesień idzie i mnie jest tak z definicji zimno.. Nawet w lato na tarasie siedziałam w zimowej kurtce i polarze, przy czym towarzystwo co najwyżej w polarkach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A kto tu mówi o interesie? Czysta przyjemność! Gdyby były tańsze... albo jakaś bezdomna jakby się trafiła... Ja bym była pierwsza chętna, tylko jak małża przekonać, że mamy za mało zwierząt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Musisz spytać Agduś, Arcticę, jak ona przekonuje męża, że ma już prawie gotowy zestaw na Arkę.. Może jemu jest Noe - to by wiele wyjaśniało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Braza kazała dużymi literami napisać, coby zadzwoniły do niej te, które parzydło chciały. No to piszę. gdyby TE mialy jeszcze telefon do Brazy to by zadzwonily :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Brazunia, widze ze w ulepszeniach nie ustajesz!!! Nieustannie jestes dla mnie wzorem zmian remontowych i wykonczeniowych! Czekam na koncowy efekt bo z tego co slychac zapowiada sie imponujaco Nieustanne cieple mysli dla suczenki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 gdyby TE mialy jeszcze telefon do Brazy to by zadzwonily :rolleyes: A to pechuńcio ! To ja zadzwonię i wezmę to parzydło za ciebie (co ma się zmarnować...) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Od mojej Kochanej Sąsiadki nadaję!!! Okno jest!!! Mamuniu, jakie ono śliczne!!!!!! I w kuchni mam okno, a co, taka jestem!!!! Na górze tez mam okna ... no miałam juz, ale małe, a teraz mam duże!!!! To znaczy dłuższe są na pewno;)Rachunki psia krew musiałama popłacić i dopadłam do laptopa Sąsiadki. Zdjęcia będą, jak już moje Centrum uruchomię!!! Ale jest slicznie ... i nawet gruz pod oknami mi nie przeszkadza;).Alpakę kiedyś sobie kupię!!! A stajnia dla Brazuni jest w planach, niestety na przyszły rok na wiosnę.Spadam, jeszcze tylko napiszę, że kocham Was jak nie wiem co!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 z pełną wzajemnością Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wracaj szybko do swojego centrum dowodzenia...... I na zdjęcia wyczekuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A już miałam nadzieję na zdjęcia w dzienniku! No ale jeszcze wykażę się cierpliwością, w końcu sama gospodyni musi tej cierpliwości mieć więcej. Nie będę gorsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts