Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza odcięta od netu. Chwilami odzyskuje łączność, ale wtedy z obłędem w oku szuka dóbr doczesnych do upiększenia Uroczyska niezbędnych. Aktualnie świata poza lampami nie widzi. Kiedy wreszcie te lampy rozświetlą Jej mroki jesiennych wieczorów, może i dla nas znajdzie chwilkę.

...Krasnoludki są malutkie ....

... i mają czerwone czapeczki....!!!:D

Znalazłam parę reflektorków, chyba się nadadzą, a jeśli nie, to trudno, ryzyk fizyk!!!

Wrzuciłam trochę, ale nie wszystko, no myśleć mi się nie chce. Jak mi inteligencja wróci pewnie spłodzę jakąś relację z retrospekcją!

Najważniejsze, że nowy członek naszej lekko pogiętej rodziny został przedstawiony!!

Cuuuudny jest! Nie rozumiem Cleopatry zupełnie, bo ja się w nim z miejsca zakochałam! No ale taka już kocia natura, że konkurencji nie znosi. Przyzwyczai się jednak, głupia nie jest i zrozumiała już zapewne, że Juliusz się z domu nie ruszy, a miska też zostanie na swoim miejscu, więc nie warto się wyprowadzać.

Okna też ładne.

Żyję, żyję, mnie beleco nie ruszy :D Gajus Julius jest po prostu zaczepiście koci!!! A Jej Cesarska Drapieżność charakterek ma ... oj ma - ciekawe po kim ....????

No po Agduś to się spodziewałam zachwytów przede wszystkim nad nową cesarską drapieżnością z delikatnym zaznaczeniem piękności okien, ale po innych ..... Nieeeee, to po ki gwizdek ja się przymierzam do kolejnej fotorelacji????? Dobra, wkleję zdjęcia kota!!!

I czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego do pioruna nie mogę wkleić zdjęć z komputera??????

Mnie się okno nowe zaje..ście podoba, bomba!

Salon od razu stał się salonowy, okno w kuchni też doskonały pomysł, było tam ciemnawo i właśnie takiego okna w e właśnie tamtym miejscu brakowało!

Brawo!!!!!

Jestem z Ciebie dumna jakniewiemco! :hug:

A kociarstwo małe słodkie jest niewymownie, śliczny i przystojny taki, że Cezar przy nim to pokurcz! :D

Brazunia, właśnie wróciłam z poczty:yes:

Mam nadzieję że przesyłka dotrze w zdrowiu i jednym kawałku;)

Niech Ci zdrowo i pięknie rośnie:D

;)

Tarcia, dawaj adres na priva, piwonie się o Ciebie dopytują;)

Zmiany w Brazoczysku bardzo mi się podobają, Gajuś Julek Czaruś również, chociaż mam jak Gwoździk wrażenie że to jednak Julka;)

Brazunia, właśnie wróciłam z poczty:yes:

Mam nadzieję że przesyłka dotrze w zdrowiu i jednym kawałku;)

Niech Ci zdrowo i pięknie rośnie:D

;)

Tarcia, dawaj adres na priva, piwonie się o Ciebie dopytują;)

Zmiany w Brazoczysku bardzo mi się podobają, Gajuś Julek Czaruś również, chociaż mam jak Gwoździk wrażenie że to jednak Julka;)

poszloooo :) dzieki

z Gwozdzikiem to uwazaj, bo jemu cos ostatnio zdaje sie, ze kobieta jest. to i kota przechrzcil na babke :D:D:D

Edytowane przez TAR

Bo kocio ma coś w sobie! Zostałam powołana na strych sąsiadki jako sekserka kotów. Dostałam pierwszego - dziewczynka - rzekłam, podano mi drugiego - chłopak - oceniłam, ale już widziałam czwartego na rękach Brazy i coś mnie tknęło. Trzeciego oceniałam zezując na czwartego - chłopak - orzekłam zdecydowanie i już mi się ręce wyciągały po "tego z oczkiem" (miał zaropiałe). A Braza jakoś niechętnie mi go podawała. Zaglądnęłam gdzie trzeba, żeby stwierdzić, że to też facecik i wcale nie miałam ochoty go oddawać. Nawet przez chwilę się zastanawiałam, jak przekonać Andrzeja, że czwartego kota w domu nawet nie zauważy, ale szybko doszłam do wniosku, że ciężko będzie. Mały miał w sobie to coś! Zaczęłam dumać, jak tu Brazę przekonać, że powinna go wziąć, ale nie musiałam - Julek podbił Ją od pierwszego wejrzenia! Veni, vidi, vici... (według Plutarcha i Swetoniusza tymi słowami Gajusz Juliusz Cezar przekazał (47 p.n.e.) senatowi wiadomość o swym zwycięstwie nad Farnakesem II, królem Pontu, w bitwie pod Zelą. Podkreślały one nie tyle sam wynik wojny, co jej błyskawiczne zakończenie). Najwyraźniej musiał takie imię przynieść ze sobą na świat...

No, czuję się z lekka usatysfakcjonowana. W takim razie może w końcu jakąś relację uda mi się spłodzić ... chociaż nie jestem pewna, bo 99,9% mojego mózgu i zawartej w nim inteligencji skupia się na oświetleniu pokoju Młodej ... Matko, czy ja naprawdę nie mam innych problemów?????:o

Arnika, zdjęcia małe, bo z serwera (Photobucket). Za cholerę nie mogę wrzucić zdjęć z komputera !!!

Maxi, w przyszłym tygodniu ja zrobię przesyłkę. Czekam na Szanownego, będzie "na dniach" to wykopie. Napiszę, gdy berberysiki dojdą:yes: