braza 13.01.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Przez jaką chwilę, oczajduszo Cały dzień gdzieś "łazikowałeś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Przez jaką chwilę, oczajduszo Cały dzień gdzieś "łazikowałeś" oczajduszo??????? A co to znaczy???? to chyba jakiś regionalny slang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja też nie znam tego słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Oczajdusza (przestarzale; tylko o mężczyznach) - urwis, hultaj, hulaka, oszust - Słownik Języka Polskiego red.naukowy prof.dr Mieczysław Szymczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Oczajdusza (przestarzale; tylko o mężczyznach) - urwis, hultaj, hulaka, oszust - Słownik Języka Polskiego red.naukowy prof.dr Mieczysław Szymczak. no i znowu sobie nabrechtałaś!!!! Musze pomyśleć o jakimś rewanżu A ze mnie raczej bardziej dusza techniczna niż humanistyczna.Szymczaka do poduszki nie czytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Oczajdusza (przestarzale; tylko o mężczyznach) - urwis, hultaj, hulaka, oszust - Słownik Języka Polskiego red.naukowy prof.dr Mieczysław Szymczak. no i znowu sobie nabrechtałaś!!!! Musze pomyśleć o jakimś rewanżu A ze mnie raczej bardziej dusza techniczna niż humanistyczna.Szymczaka do poduszki nie czytuje Ja go akurat miałam pod ręką, ale do poduszki się nada, szczególnie tym, którzy mają problemy z zaśnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.01.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 są jeszcze inne miejsca nadające się do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 są jeszcze inne miejsca nadające się do czytania Są, ale nie polecam w nich Słownika ... chyba że to oddzielne pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Mówię Wszystkim Dzień Dobry i życzę smacznej porannej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja też sie witam i zmykam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja też sie witam i zmykam do pracy Tak pracować od rana?? to niezdrowe A kawa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam!!! Druga kawa stoi pod ręką, mogę zacząć dzień A Wam życzę miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Braza już druga kawa???? Zawału dostaniesz!!!! Ja dopiero żłopię pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 O zawał to nie tak łatwo Potrafię wypić nawet 6, ale ja w filiżance piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 O zawał to nie tak łatwo Potrafię wypić nawet 6, ale ja w filiżance piję a to pewnie maleńkie te kawki ja mam wielgachny kubek z napisem "Moja córeczka" i z jej zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 O zawał to nie tak łatwo Potrafię wypić nawet 6, ale ja w filiżance piję a to pewnie maleńkie te kawki ja mam wielgachny kubek z napisem "Moja córeczka" i z jej zdjęciem Filiżanki maleńkie nie są, ale też i nie mają chyba pojemności Twojego kubka Jak dla mnie kubek odpada, bo ja pijami sypaną, nie lubie rozpuszczalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A co ma piernik do wiatraka???? Ja raz pije rozpuszczalną a raz sypaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A co ma piernik do wiatraka???? Ja raz pije rozpuszczalną a raz sypaną Niby nic, ale w kubku mi nie smakuje Jedynym miejscem, gdzie pjam rozpuszczalną, do tego ze śmietanką i cukrem jest stadnina - a i to tylko zimą Taka kawa dobrze rozgrzewa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Hejka Ja wypiłam kawkę i to limit jak na dzisiaj Nie pijam dużo kawy bo za szybko mi podnosi ciśnienie i drżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cześć Maylandziu Ja od kawy jestem po prostu uzależniona, jak od Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts