Agduś 04.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Zamiast się zniechęcać poodpoczywaj sobie bez wyrzutów sumienia, skoroś kontuzjowana. Kawka, tarasik, książeczka, wieczorem kominek... resztę sobie dośpiewaj. No pewnie, że jedziesz na pewno! Innej opcji nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 O mamuniu, ale tu kurzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 no bo my czekamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No przecie mówiłas, że wszędzie masz kurz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Wszędzie, wszędzie, ale nie przypuszczałam, że na FM też dojdzie .... No wiecie, a ja u Was sprzątałąm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 U mnie nie, ja nie każę gościom sprzątać. To chociaż jakiś sprzęt przydziel, pomogę Ci z tym kurzem... A psik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 ..... ja nie każę gościom sprzątać. ..... taaa, bo goście to robią sami od siebie i ............ ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Brazka zajrzyj do Gwozdzika, tam Gagatka wkleila instrukcje obslugi jak wklejac zdjecia z kompa. mi co prawda to nie dziala ale innym i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 taaa, bo goście to robią sami od siebie i ............ ze strachu Pojęcia nie miałam, żeś taki strachliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Braza ale zmiany u ciebie no szczeka opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 No, jedyna Markotka doceniła mój pot i łzy wylane na poddaszu!!!! Lezę do Gagatki, może w końcu coś się zmieni z tymi zdjęciami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Wszystko jedno, stojące czy leżące, ja bym kciała foty obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 w dzienniku sa brazka kajam sie unizenie - tak sie ucieszylam, ze jestes, ze efektow nie skomentowalam, roznica drastyczna ale na zarabisty plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Wszystko jedno, stojące czy leżące, ja bym kciała foty obejrzeć. No ja cosik tam w dzienniku widziałam ale ja mało wymagajaca jestem i te kilka zdjątek mnie zadowoliło;) Nie mniej jednak niedosyt czuję i na więcej oczekuję Brazunia przepraszam że prywatę odwalę ale ma pytanko dp Tarci. Czy te piwonie mogą być bez naci? W tym tygodniu będą wysłane, dam jeszcze znać. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 O ja cie!!!Ale się podziało w Brazoczysku!!! Jak ładnie, jasno i... poziomo!!!A teraz, Koleżanko miła, weź pędraka i właduj do niego WSZYSTKIE zdjęcia remontowe, jakie masz, następnie pędraka wraz z moją ładowarką, za którą tęsknię, zapakuj w coś, co na pewno zabierzesz ze sobą do Niepołomic.A samochody, to my zawsze mieliśmy ciężarowe. Felicja przywiozła kilkadziesiąt dachówek, cegły klinkierowe na cały komin, że o pełnym orynnowaniu domu nie wspomnę, a Renia znacznie większa od niej, więc co to dla niej odrobina paneli i rolka wykładziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Tak sie zakręciłam tymi zdjęciami że nie wyraziłam swojego zachwytu nad rozmiarem i pięknem zmian w Uroczysku:yes: Jak mawia klasyk - pięknie, k..wa, pięknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Brazunia przepraszam że prywatę odwalę ale ma pytanko dp Tarci. Czy te piwonie mogą być bez naci? W tym tygodniu będą wysłane, dam jeszcze znać. Buziaki pewnie ze tak, wystarcza bulwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.10.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Braza, dla jea prezent urodzinowy u Ciebie zostawiam, przekaż Królikowi razem z życzeniami, wczoraj zapomniałem na FB przekazać http://cavist.pl/user/images//min/product_min/Debowa Polska w beczce czarne obr 3,0L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jamles, wiedziałeś u kogo zostawić! Braza nie tknie zawartości. Gorzej, jeżeli beczułka Jej się spodoba i znajdzie dla niej zastosowanie w domu lub zagrodzie. Pamiętaj, że Szanowny Pan na lądzie przebywa, więc może opróżnić baryłeczkę pospołu z sąsiadami, coby żona miała ładną donicę na kwiaty albo cóś inszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.10.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 To Szanownego już uziemili? ...a nic się nie chwaliła... W takim razie udanego wypoczynku życzę (zresztą Braza na pewno już się zatroszczyła, aby był aktywny i zdrowy - na świeżym wiejskim powietrzu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts