Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No zajęta jestem absolutnie!!! Zabudowę kuchenną muszę ustalić z "producentami" i cenę za ową - jeden producent chce 10700 drugi 9000, chyba wiadomo którego wybieram, no nie??? Sprzęt do kuchni zamówiliśmy, a RTV to już nawet zapłacony jest, czeka w sklepie na odbiór; u nas powietrze mogłoby mu się niezbyt przysłużyć:lol2:

Maxi, nie wygłupiaj się, możesz odwalać miliony prywat, ja tam miejsca u siebie nie żałuję nikomu!!!

Kjójiku, serdeczności dla Ciebie mnóstwo i uścisków od nas wszystkich z jednoczesnymi przeprosinami, że po czasie ....

Wybierz sobie, futrzasty, to co lubisz ....

http://www.twardziel.pl/foto/alkohol/butelki_alkoholu.jpg

A beczułka od Jamlesika ładna ... no ładna, qurczę ....;)

Obiecuję porobić więcej zdjęć ....

Czekam na zdjęcia, ale chyba bardziej na przyszły weekend. Chociaż nie wiem, czy nie popełniłaś błędu, bo w najbliższy czeka nas ciekawa impreza: http://www.malopolska.pl/Turysta/Wydarzenia/Strony/Aktualnosc.aspx?pid=4398

Dziecka zamęczą mnie pytaniami, kiedy przyjedziesz. Odpowiedź, że w następny weekend ich nie zadowala. Pragną znać datę i godzinę. Obiecały pojechać z nami na dworzec po Was nawet, jeżeli to będzie 5 rano w niedzielę!

Ano pełna, Jamlesiku, nikt nawet nie zajrzał ...

Walczę z remontem, powoli zaczynam wysuwać się na prowadzenie - naprawdę powoli ... Zdjęcia sprzętów w dzienniku. Aktualnie już na baaaaardzoooo poważnie szukam wkładu kominkowego, cholera, za dużo ich jest!!!

Dziewczyny też chciały jechać, bardzo chciały, z trudem je namówiliśmy, żeby zostały. Samochód wprawdzie siedmioosobowy i moglibyśmy się zmieścić,ale mało wygodnie, zwłaszcza z bagażami. Zaproponowaliśmy, żeby wstały i przywitały gości pysznym śniadankiem. To je pocieszyło i przestały protestować.