Arnika 11.10.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Toteż Jej wcale nie ma.. taka zajęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No zajęta jestem absolutnie!!! Zabudowę kuchenną muszę ustalić z "producentami" i cenę za ową - jeden producent chce 10700 drugi 9000, chyba wiadomo którego wybieram, no nie??? Sprzęt do kuchni zamówiliśmy, a RTV to już nawet zapłacony jest, czeka w sklepie na odbiór; u nas powietrze mogłoby mu się niezbyt przysłużyć Maxi, nie wygłupiaj się, możesz odwalać miliony prywat, ja tam miejsca u siebie nie żałuję nikomu!!! Kjójiku, serdeczności dla Ciebie mnóstwo i uścisków od nas wszystkich z jednoczesnymi przeprosinami, że po czasie .... Wybierz sobie, futrzasty, to co lubisz .... http://www.twardziel.pl/foto/alkohol/butelki_alkoholu.jpg A beczułka od Jamlesika ładna ... no ładna, qurczę .... Obiecuję porobić więcej zdjęć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Czekam na zdjęcia, ale chyba bardziej na przyszły weekend. Chociaż nie wiem, czy nie popełniłaś błędu, bo w najbliższy czeka nas ciekawa impreza: http://www.malopolska.pl/Turysta/Wydarzenia/Strony/Aktualnosc.aspx?pid=4398 Dziecka zamęczą mnie pytaniami, kiedy przyjedziesz. Odpowiedź, że w następny weekend ich nie zadowala. Pragną znać datę i godzinę. Obiecały pojechać z nami na dworzec po Was nawet, jeżeli to będzie 5 rano w niedzielę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No zdałoby się więcej fotek w dzienniku...Szanownego proszę pozdrowić serdecznie od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 No i kiedy przyjedziecie??? A poza tym, to właśnie wyrwano Ci podusię z kotem, a już się cieszyłam, że ją w Uroczysku będę odwiedzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 beczka jeszcze pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ano pełna, Jamlesiku, nikt nawet nie zajrzał ... Walczę z remontem, powoli zaczynam wysuwać się na prowadzenie - naprawdę powoli ... Zdjęcia sprzętów w dzienniku. Aktualnie już na baaaaardzoooo poważnie szukam wkładu kominkowego, cholera, za dużo ich jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Nopieknie q....wa pieknie prze 2 dni nawt pies z kulawa noga nie zajrzal! Obrazam sie i jade do Niepolomic, juz jestem w Pile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 ja zajrzalam dzieks za parzydelko dzis wsadzilam, bedzie pieknie ateraz lece do dziennika oblukac nowe zdjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Nopieknie q....wa pieknie prze 2 dni nawt pies z kulawa noga nie zajrzal! Obrazam sie i jade do Niepolomic, juz jestem w Pile! Ja czekałem aż wyjedziesz. Teraz zajrzę, chata wolna, pobalujemy z Szanownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ta baryłeczka została w Uroczysku? O rrrrany, a my musimy jutro wstać o 4.20!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 To Agduś idź spać... Ucałuj Brazę ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 no bo czekaliśmy na odkurzanie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Na razie "Mam talent" oglądamy. Zresztą jak zasnąć tak wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 A jak wstać.. tak późno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 mnie by uśpiła sama perspektywa wstania o tej godzinie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 A może Oni nie zdążą się położyć...Dziewczyny też jadą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dziewczyny też chciały jechać, bardzo chciały, z trudem je namówiliśmy, żeby zostały. Samochód wprawdzie siedmioosobowy i moglibyśmy się zmieścić,ale mało wygodnie, zwłaszcza z bagażami. Zaproponowaliśmy, żeby wstały i przywitały gości pysznym śniadankiem. To je pocieszyło i przestały protestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Daleko wyjeżdżacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Do Krakowa po Brazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts