Gagata 21.10.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pozdrowienia dla Gości i Gospodarzy! :yes: :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Dziękuję w imieniu własnym i Gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 i jak w Ikei było:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 W IKEI będziemy we wtorek. Dzisiaj był przyjazd, poranne zakupy w Makro (konieczność), miłe przedpołudnie w domu, popołudnie w Krakowie, Decathlon i wieczór w domu. Straaaasznie dłuuuugi dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 ale pewnikiem fajny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pewnie, że fajny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Czyli kto rano wstaje... ... Ten jest niewyspany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 i zmeczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 No okey, zrehabilitowaliście się tak więc wracam Byłyśmy w Ikei .... caaaaałyyyyy dzień!!!! Nogi to już w uszach miałam, nie tylko w d.... a Agdusi to się nawet nie chciało mnie zagryźć, gdy poszłam zapalić Gwoli zobrazowania sytuacji wspomnę tylko, że byłyśmy już dość daleko od wyjścia, gdy nałóg się o swoje prawa upomniał... Znalazłam i zapisałam to, co chciałam, zostawiając gdzieś po drodze kilkakrotnie bezcenne wręcz zapiski .... wzrok Agduś w tych momentach mówił mi wyraźnie, że jest gotowa popełnić morderstwo ze szczególnym okrucieństwem jeśli będzie musiała drugi raz przechodzić tę całą "ścieżkę zdrowia" celem odtworzenia wszystkiego .... Trzymajcie się cieplutko, wybaczcie, że do Was nie zajrzę, ale ledwo na oczy patrzę!! P.S. Yetuś, tylko mi nowej podłogi na górze nie zafajdajcie z Szanownym w czasie tego balowania!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 przywitac sie i odkurzyc troszke przyszlam, czesc Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.10.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (...)P.S. Yetuś, tylko mi nowej podłogi na górze nie zafajdajcie z Szanownym w czasie tego balowania!!!!! Brazulka, nie bój nic... wszyssstko pod kontrrollą i pełna kurlllturrka! Przecież nam też zależy, żeby jak najmniej się wylało. Na podłogi barrdzo uważamy - pijemy tylko tam, gzie są przykryte wykładzinami. Wypoczywaj sobie spokojnie. Twoje zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.10.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Braza nie wypoczywa, Braza ciężko pracuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.10.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Brazunia.. to co teraz robisz?No i co kupiłaś w sklepie na I ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Braza wróciła do domu i pewnie właśnie wypakowuje swoje zakupy dostarczone przez Pocztę Polską i firmę kurierską, która ma wieeeeelki magazyn nieopodal Niepołomic. Obstawiam, że z tydzień im na tym rozpakowywaniu zejdzie! A potem jeszcze dwa tygodnie na ustawianiu wszystkiego. No i można będzie zacząć się upominać o zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Się wybieramy do Brazoczyska...(tak na 95%) tylko Brazoczysko jeszcze o tym nie wie... Może fotek porobimy :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Brazoczysko w ruinie!!!! Salonu nie mam, kominek rozwalony, góra zawalona paczkami tak, że chyba musimy nauczyć się fruwać Sodoma i Gomora!!! Baaardzo powoli idzie nam odgruzowywanie, ale widać już światełko w tunelu .... nie wiem, tylko czy mam iść w jego stronę ...???? Yetuś, z czego ta plama na nowej wykładzinie???? Zobaczysz, będziesz ją zębami szorował!!!!;) Agduś, jeszcze raz mocne dziękuję za wszystko: za gościnę i przede wszystkim za cierpliwość!!!! A tak w ogóle to właśnie położyliśmy wykładzinę u Młodej, złożyliśmy fotel i kończymy składać szafkę pod TV. Chyba jutro pstryknę kilka zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 czekam wiec:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ooo to i ja przycupnę... Ale jakiś koc wezmę, skoro kominek rozwalony.. to u Brazy dopiero musi być zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts