TAR 03.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 czesc brazunia, ja po grzybach Depesi tez jestem zdrowa i mam sie dobrze taki zarcik:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Wiesz... po niektórych grzybach objawy pojawiają się dopiero po kilku dniach... Lecę do Gagaty zapytać o wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Też jestem ciekawa zkupów. No i fajnie, że masz rozrywkę Ja lubię kupować rzeczy do domu... jak mam pieniądze oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Fajnie te meble i inne rzeczy wyglądały (na same "drobiazgi" musiałyśmy wziąć taksówkę z IKEI) w sklepie, więc i w Uroczysku będą świetnie się prezentowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 no to Agdus teraz jeszcze bardziej zaostrzylas ciekawosc. Braaaazaaaa dawaj foty, moze byc z rozpizdzielnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Termos mi się opróżnił, herbaty brak, Jamlesa na tankszteli wcięło... Eeee, ja się tak nie bawię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.11.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Brazula - dzięki raz jeszcze za przygarnięcie " w drodze" :yes: Podjedliśmy (!), pospaliśmy, z przerwami na odgłosy z kociej kuwety - boszszsz - ileż można za sobą zakopywać ??? - ale jak już będą drzwi to i to ucichnie...chyba... Mała kocia Dwojga Imion prześliczna i cud, że Romek jej z tego zachwytu nie zmiażdżył na kocią marmoladkę... Nooooooo - domek w oczach pięknieje..wreszcie nabiera wyglądu o jaki chyba Brazce chodziło od początku. DPSia, jak się kiedy wybierzesz do Brazoczyska - możesz tego nie przeżyć - NIC już w nim z wiejskości nie zostało . W gościnnym nieco stresująca BIAŁA (!!!) wykładzina... chyba mądrym Gospodarzom chodzi o to co by nóżki myć wieczorem... Ale u Karlity wykładzina bardziej praktyczna i przepiekna po prostu (ja nie wiem dlaczego ale zawsze marzyłam o tym, aby moj pokoj był cały w wykładzinie. Tylko ciągle jakoś nie mam tego SWOJEGOpokoju... Graliśmy też w państwa i miasta, nas reprezentował Romek a Brazów Szanowny i Karla, natomiast Braza - muszę donieść NA TYM FORUM -....bezczelnie...... (!!) WSPÓŁPRACOWAŁA ze swoja córką. Co jest z tymi grzybami-testujecie na nas czy jadalne? To dobry pomysł bo ja grzyby uwielbiam... Szczególnie marynowane... Pyyyyyszneeeee były... Ale po co ten test, skoro nic nie zostało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Braza ja chce zobaczyc zdjecia :mad:i to nie jakies 2 czy 3 tylko duuuuuuuuzzzzzzzoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Oś też sobie fot życzy a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Braza... Wpierdol za brak zdjęć to kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ale ona brzydko mówi....:eek: ...znaczy pisze.. Braza - powiedz jej coś! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Gagata ja na miejscu Brazuli po przeczytaniu wpisu DPS-i pomknęłabym jak wicher z aparatem trzaskać fotki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ale ona brzydko mówi....:eek: ...znaczy pisze... w podróży była to ma dyspenzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Ale niezbyt długą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dooobrze mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No ba - ja tylko głosno wyrażam myśli paru osób tutaj czekających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 braza, kurna, no pokaz te zdjecia, planuje na dluzej zniknac i znowu przegapie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Matko jedyna, Depsia, ale Ty się wyrażasz, no wiesz Wszystko już wypiliście???? No jak raju, macie spusty, nie powiem!!!!! Zostawię trochę napitków i pokarmu, bo ze zdjęciami to jeszcze chwila. Facetów mam od zarąbania w chałupie, chociaż Szanowny wybył na czas krótki, pałętają się te facety po domu w najbardziej newralgicznych miejscach ... newralgicznych dla zdjęć, nie myślcie sobie, wyjeżdżają po ciemnicy, no to jak mam qurna te zdjęcia zrobić???? Do końca tygodnia będą już skończone schody, większość facetów się wyniesie to i popstrykam. Obiecuję!!!!! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6B0BoQGsKorHX--PQg3M8DDeD38Mgo4E0Qva0nCig_UA4ps78fw http://wgrywacz.pl/images/127dzbanek_i_kawa.jpg http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzOL0SKGsr6we5-sAl1sUHE0CBqOkPYLAn9fxMDOZoxRl07UDNzA http://3.bp.blogspot.com/_CdY8sWzfPNw/S2y2wlDC1MI/AAAAAAAAAJY/VAbS5JkG2VA/s400/placki1.jpg Gagacia, ale dlaczego zaraz "...bezczelnie współpracowała"????? Ja nie potrafię siedzieć cicho, gdy wiem .... ..... i się qurna wydało, że 500 m w głębi lasu będzie stał miejski, nowoczesny dom .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Oj tam, oj tam, zaraz "wyrażasz się".Termos rezerwuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I na co komu miejski dom w lesie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts