Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O jeżu kolczasty! Cofam, com rzekła.

Pięknie w salonie!!!! Zaiste pięknie!!!

I wszystko widzę - szafki pod oknem, stół, lampę, budzik (nie z IKEI!), świeczniki... Trochę za biało, jak dla mnie, ale wiem, że to nie koniec przemian. No i czekam na te panele, bom ich najbardziej ciekawa. Znaczy te na ścianie.

A to już Brazy pytaj - biegała po sklepie i po szwedzku gadała jak najęta. Rzucała tymi niechrześcijańskimi nazwami, jakby od dziecka je znała. Chyba musiała dłuuugie nieprzespane noce spędzić z katalogiem w czułych objęciach, coby się tego wszystkiego naumieć.

Zdjęcia stolika nie mam:eek: W szoku jestem totalnym, boć przeca trzaskałam zdjęcia jak najęta ... jak ja to zrobiłam???? W "wykładańca" można będzie grać, a w razie "W" mamy duuuużoooo podłogi;)

Ewa, zdjęcia - jak się okazuje tylko jednej części - salonu wrzuciłam. Nie wiem, dlaczego nie widzisz??

Sprzęt przyjechał! Telewizor u Młodej już podłączony chociaż tylko do dvd. "N-ki" nie mamy, trzeba nowy konwerter podłączyć. A w kuchni rozpi...dziaj!!!

O mamuniu, Marjucha:eek::D Ale się cieszę!!!! Dzięki, dzięki, robię co moge, ale już zaczynam lubić ten dom!!!

Agduś, jakie panele na ścianie, przypomnij mi, bo mi się koncepcje co chwila zmieniają i znowu o czymś nie pamiętam!!!! Aż tak biało nie będzie, na pewno. Muszę tylko pomyśleć, co chcę ...????;)

Wusia, świeczniki na oknie są ze sklepu w Kołobrzegu - jeśli to o nie pytasz...

A kominek mój śliczny widzieli wszyscy???;):rolleyes:

Fiuuu, fiuuu, fiuuuuuuu... Brazula! Poszalałaś!!!:lol2: SSSSTRASZNIE mi się podoba Twoje wieeelkie okno!!! Świetnie dopasowałaś mebel z I na szerokość i wysokość, chociaż trochę mi szkoda tak zarąbistego parapetu na tak rewelacyjnej wysokości i o takiej szerokości... jeszcze z takim widokiem za oknem... ja bym tylko tam siedziała;cool:. Ale zapowiada się suuper!!! Nie przesadzaj z kolorami, poczekaj... zrób bazę... taką piękną i delikatną... B®azę;):cool:.

To, co widać dotychczas, bardzo mi się podoba!

Świeczniki kielichowe piękne, będą wspaniale wyglądać w nowym salonie!

Meble też pięknie pod oknem się wpasowują.

Wspaniale, Brazuniu, naprawdę wspaniale!