Agduś 15.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A tak niewinnie Brazusia wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 O jeżu kolczasty! Cofam, com rzekła. Pięknie w salonie!!!! Zaiste pięknie!!! I wszystko widzę - szafki pod oknem, stół, lampę, budzik (nie z IKEI!), świeczniki... Trochę za biało, jak dla mnie, ale wiem, że to nie koniec przemian. No i czekam na te panele, bom ich najbardziej ciekawa. Znaczy te na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Brazula miodziunio a te szafki pod oknami to sklep na I.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Cześć Braza.Rzadko się ostatnio udzielam na forum, ale dzisiaj muszę napisać.Widzę wielkie zmiany w Waszym domku i szczenę zbieram z podłogi.Chylę czoła i podziwiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Tylko budzik, kot i świeczniki-kielichy przy oknie nie są ze sklepu na I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 dobra to jak one się wabią hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A to już Brazy pytaj - biegała po sklepie i po szwedzku gadała jak najęta. Rzucała tymi niechrześcijańskimi nazwami, jakby od dziecka je znała. Chyba musiała dłuuugie nieprzespane noce spędzić z katalogiem w czułych objęciach, coby się tego wszystkiego naumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 no toż czekam aż raczy do Siebie zawitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Zdjęcia stolika nie mam:eek: W szoku jestem totalnym, boć przeca trzaskałam zdjęcia jak najęta ... jak ja to zrobiłam???? W "wykładańca" można będzie grać, a w razie "W" mamy duuuużoooo podłogi;) Ewa, zdjęcia - jak się okazuje tylko jednej części - salonu wrzuciłam. Nie wiem, dlaczego nie widzisz?? Sprzęt przyjechał! Telewizor u Młodej już podłączony chociaż tylko do dvd. "N-ki" nie mamy, trzeba nowy konwerter podłączyć. A w kuchni rozpi...dziaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 O mamuniu, Marjucha:eek: Ale się cieszę!!!! Dzięki, dzięki, robię co moge, ale już zaczynam lubić ten dom!!! Agduś, jakie panele na ścianie, przypomnij mi, bo mi się koncepcje co chwila zmieniają i znowu o czymś nie pamiętam!!!! Aż tak biało nie będzie, na pewno. Muszę tylko pomyśleć, co chcę ...???? Wusia, świeczniki na oknie są ze sklepu w Kołobrzegu - jeśli to o nie pytasz... A kominek mój śliczny widzieli wszyscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.11.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 z zachwytami nad kominkiem poczekam ale salon wyeleganciał, i do tego te okna.. pięknie, panie, pięknie, aż chce się tam siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No jak "jakie panele"???!!! Te, o które tak molestowałaś miłego pana, że uciekł od nas! Te za telewizor. I rzeknij Wusi nazwę mebli, bo ja nie umiem. Kominek widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Braza, soloon świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.11.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Brazka, ale szalejesz!!! Jak wytrzymujecie to życie na placu budowy? Są jakieś szanse na odrobinę opamiętania wkrótce? - ja wiem, że Ty jesteś w swoim żywiole, ale miejże litość nad córusią i Szanownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Fiuuu, fiuuu, fiuuuuuuu... Brazula! Poszalałaś!!! SSSSTRASZNIE mi się podoba Twoje wieeelkie okno!!! Świetnie dopasowałaś mebel z I na szerokość i wysokość, chociaż trochę mi szkoda tak zarąbistego parapetu na tak rewelacyjnej wysokości i o takiej szerokości... jeszcze z takim widokiem za oknem... ja bym tylko tam siedziała;cool:. Ale zapowiada się suuper!!! Nie przesadzaj z kolorami, poczekaj... zrób bazę... taką piękną i delikatną... B®azę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 To, co widać dotychczas, bardzo mi się podoba! Świeczniki kielichowe piękne, będą wspaniale wyglądać w nowym salonie!Meble też pięknie pod oknem się wpasowują.Wspaniale, Brazuniu, naprawdę wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Brazka w ciezkim szoku jestem:jawdrop:to nie te same wnetrza, bardzo mi sie podobaja, jasne meble to jest to i okrutnie zazdroszcze takiego wielkiego okna na ogrod. a kominek no coz, czekam na zmiane dizajnu:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.11.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Veni, vidi i........szczena mi opadła;) No i cóż ja mam powiedzieć, pkp proszę Państwa i wszystko w temacie:D Czekam na następną odsłonę. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Już pisałam pochwały na temat salonu.. Ale na kominek to ja czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jeżeli Braza nie zmieniła końcepcji kominka, to ja nawet wiem, mniej więcej jak będzie wyglądał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts