braza 03.09.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witaj Newfi i bardzo Ci dziękuję Frosiu ależ Ci to świetnie idzie Nie mamy szans Domeczku Jej dorównać Jadę jutro obejrzeć działeczkę, bo ta wczorajsza nie bardzo. Opiszę w dzienniku, dlaczego. Ta "jutrzejsza" to w blisko domu Latarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.09.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witaj braza, po \twoim wpisie do mojego dziennika i moim zapytaniu "a jaki masz projekt" postanowiłam zajrzeć czy prowadzisz dziennik i oto jest znalazłam. Jestem pod wrażeniem Twojej determinacji. Czytając o Twoich perypetiach przypominam sobie moją walkę z "działkującymi rolnikami i biurami nieruchomości. Trochę to trwał zanim znalazłam moje miejsce na ziemi i jestem przekonana, że i Ty znajdziesz takie miejsce i napiszesz w swoim dzienniku, że "właśnie ta działka jest spełnieniem wszystkich oczekiwań". I wiesz co ... powiem Ci, że Twoja działka gdzieś sobie po prostu na Ciebie czeka Pozdrawiam i czekam na dalsze wieści z frontu walk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej Bobowa Miło, że zajrzałaś. Tak też sobie myślę, że gdzieś jest i jakoś takie dziwne mam uczucie, że już niedługo. Nie wiem skąd się to uczucie bierze, ale .... . Zobaczymy. A jak już to się stanie, to świat będzie piękniejszy i się totalnie nawalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ojejku jejku uciekaj od tej działki z rowem daleko nie wyobrażam sobie żeby postawić w tym miejscu piękny nowy dom Szukaj dalej...na pewno znajdziesz. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Nie wiedzieć czemu, też mam wrażenie, że już niedługo totalnie się nawalisz i leżąc gdzieś bezsilnie będziesz tylko mogła wybełkotać o forumie i że trzeba to podać, że nabyłaś działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Nie wiedzieć czemu, też mam wrażenie, że już niedługo totalnie się nawalisz i leżąc gdzieś bezsilnie będziesz tylko mogła wybełkotać o forumie i że trzeba to podać, że nabyłaś działkę... Chyba sobie na kartce napiszę i będę nosić przy sobie, bo z tego mojego bełkotu to guzik zrozumieją Oj, Domeczku - oby tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.09.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Możesz spokojnie sie nawalić, masz do tego powody. Ale gdy znajdziesz swoja upragniona cząstkę Ziemi- daj nam znać. Też chętnie wypiję drinka za tą wspaniałą wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ja też od czasu do czasu sprawdzam czy działka juz jest bo tez bym sie napiła z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 06.09.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 to może poprostu jak braza już działkę znajdzie spotkamy się wirtualnie na popijawie )) bo do lustra to głupio ale do monitora z fluidami to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Hej moje Dobre Duszki Już ze względu na tak wspaniałe towarzystwo warto byłoby zakończyć wreszcie ten nudny wątek kupowania działki Niestety, nic na razie nie wskazuje, aby miało to się odbyć już, w tej chwili Trochę się sprawy komplikują z kredytem Mam jednak nadzieję, że uda mi się wreszcie wszystko załatwić tak, jak bym chciała, chociaż aktualnie to odnoszę wrażenie, że kręcę się wokół własnego ogona i miotam Ale napijemy się, jestem o to dziwnie spokojna I nie tylko wirtualnie, bo jak już w końcu tę działkę kupię, to zaproszę Was wszystkie na jej łono, nawet gdybym musiała wysyłać po Was ABW, CBŚ czy też inne organa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No to trochę stracha nam napędziłaś tymi organami Ty tylko kup działkę a my już wszyśtkie hurtem opijemy sprawę Co do kredytów i banków trzeba mieć świętą cierpliwość.Tam wszystko trwa i trwa i trwa a na końcu jest KASA.Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Cholera, masz się dopiero z tymi działkami. Ale wierzę gorąco, że w końcu znajdziesz idealne miejsce (musisz!). A ponieważ będę budować ten sam domek, to kibicuję jeszcze mocniej (wymiana doświadczeń i takie tam zawsze się przydadzą ) A tak na marginesie, dziś zaczął się weekend i właśnie siedzę sobie z mężusiem i już zawczasu pijemy za Twoje powodzenie Gul,gul,gul... już masz działeczkę i kredycik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Edmar70 Na razie NIE dziękuję ale cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.09.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ty tylko kup działkę a my już wszyśtkie hurtem opijemy sprawę Dosc duza impreza sie szykuje Teraz to juz nie ma odwrotu od kupna dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 07.09.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ciut sie wystraszyłam tych cebeesiów i abewusiów Ale kazda z nas chętnie wypije z Tobą za spełnione Twoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Wygląda na to, że trzeba będzie wieprzka zaszlachtować na takie impreze. Mogę szynki i kiełbasy powędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Wygląda na to, że trzeba będzie wieprzka zaszlachtować na takie impreze. Mogę szynki i kiełbasy powędzić. Depeesiu moja kochana, wstrzymaj się troszkę z tym uśmiercaniem stworzeń niewinnych, acz smacznych (Boże!!! A te domowe kiełbaski ) Nie wiem, co z kredytem Zaczyna się komplikować, czkawą mi się niestety moja naiwność i chęć pomocy innym zaczyna odbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 braza , ty sie nie poddawaj mysl pozytywnie chhhrrr.....tffuu..tfuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 braza , ty sie nie poddawaj mysl pozytywnie chhhrrr.....tffuu..tfuuuu http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 braza , nie znam nikogo takiego na naszym forum znalazlam namiary na doradce kredytowego kontakt [email protected] lub numer kom. 661661200 jak cos jeszcze znajde dam cynk bedzie dobrze , nie zapominaj , ze nie jestes sama i ja cie bardzo prosze ,nie wchodz w zadne dolki , bo .....mnie wnerwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts