Gagata 18.11.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Boszszsz... jak ja zazdroszczę Karli takiego pokoiku! Zawsze marzyłam o własnym pokoju a juz pokój ze skosami to był szczyt szczęścia... A tymczasem - dzieliłam pokój z bratem... Cudo. Widziałam go w realu i powiem Wam - 1000 razy lepiej, zdjęcia nie oddadzą! A szczególnie z mieszkanką pokoju zakopaną po uszy w pościeli z wystającą jedną nogą i kawałkiem czupryny To JEDYNY moment, kiedy pomyślałam, że chciałabym wrócić do wieku nastoletniego. Gdybym mogła mieć taki pokój dla siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ja tylko napisze, to co zostalo juz zauwazone! Swietny projekt szafy. Oryginalny ale tez praktycznie wykorzystuje przestrzen skosu. Ogromny plus za kreatywnosc. Czesc prywatna bardzo jasna, ale tez przytulna przez piekny kolor dywanu/wykladziny. Fotel komponuje sie doskonale. Wyglada na bardzo wygodny, a nowoczesny design i kolor idealnie pasuja do wnetrza. Brazunia mozesz byc dumna z efektu. Wielkie brawa dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Brazuniu, SUUUPEER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Braza, a gdzie pokrowiec na tym fotelu? Taż on połowę uroku stracił bez niego!Szafa rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 och ach ooooooooch:lol: bardzo fajnie pokój wygląda, świra nie dostaniesz, siądź z fajką, szklanką kawy, popatrz na ten remont;) pogardliwym wzrokiem i powiedz sobie co JAAAAAA kurna nie dam rady i będzie git:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Braza, słyszałaś? "Trwa dochodzenie w sprawie tajemniczej śmierci 56 danieli z hodowli pod Białogardem. Martwe zwierzęta zauważył w niedzielę (18.11) właściciel hodowli, kiedy przyszedł je nakarmić. Wstępne hipotezy mówią, że zwierzęta mogły zostać zagryzione przez wilki lub psy. Mieszkańcy mówią również o pumie, która miała grasować w okolicy. - Otrzymaliśmy informację o zagryzieniu kilkudziesięciu danieli. W dniu dzisiejszym dokonaliśmy dokumentacji fotograficznej ofiar, tropów, które pozostały w zagrodzeniu i pobraliśmy próbki sierści. Będziemy te materiały konsultować ze specjalistami - mówi Radosław Grzegorczyk z Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska w Szczecinie."To niedaleko dla pumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Kurde, to naprawdę strach jest w takim miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Moim kotom żadna puma nie straszna .... a poważnie: chyba zaczynam odczuwać niepokój .... Zobaczymy, z Białogardu to już blisko, qurna Dzięki, dzięki!!! Puchnę z dumy, ale widzę, że mam do tej dumy pełne prawo:wiggle: Z szafy faktycznie jestem dumna, bo pomysł, delikatnie zainspirowany przez kilka zdjęć w czasopismach wnętrzarskich, jest mój. Wykonawca też jest dumny, bo efekt końcowy wygląda o niebo lepiej, niż On to sobie wyobrażał - podsumowując: oboje możemy być z siebie dumni;) Ewa - fotel to seria Ikea PS, jednoosobowy (są też "dwójki") rozkładany. Wygodny bardzo i do siedzenia i do spania - sprawdzone! Agduś, tamten pokrowiec był w kolorze "dżinsowym", za cholerę nie pasującym. Fotel ma w tej chwili pokrowiec ale biały, tak jak chciałam! I dodatkową poduchę! Szukam zlewozmywaka ... katorżnicza praca!! Kuchnia pomalowana, zostało zamontowanie gniazdek i .... czekamy na zabudowę! Matko, chyba już naprawdę bliżej niż dalej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Normalnie aż mnie skręca z ciekawości, jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Braza, a dlaczego ten fotel jest w cenie od 300 do 1000 zł, jeżeli wszystkie 3 modele różnią się, tak na oko, nazwą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Za 300, to ja nie znalazłam. Widzę od 799 do 999. Nazwy, którymi różnią się fotele, to nazwy materacy. Trzeba posiedzieć na każdym, zeby wybrać ten najlepszy. Najwygodniejszy do spania, jest mniej wygodny do siedzenia i abarotna. Za 199 jest pokrycie - też są różne do wyboru. Hmmmm... w tym białym wygląda jak goły materac... Szkoda, że żaden inny nie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Acha. Też się im przyglądam, bo moje dziecie ma ZA DUŻE łóżko. Za duże i w związku z tym ma w nim kopalnię róźności. Np kilka par słuchawek, różne sztuki odzieży, które tam wpadły przypadkowo i zostały, multum kredek, mazaków, dwie kołdry (?) i okresowo wiele różnych rzeczy. Jakby miała łóźko składane i mniej pojemne, może byłoby lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 NIE BYŁOBY LEPIEJ! Moje mają zwykłe pojedyncze łóżka i czasem się dziwię, gdzie one śpią! Jedna na ten przykład ma tam szafę. W ogóle nie wiem, po jaką cholerę Andrzej szafy u nich robił, skoro jedno z moich dzieci potrafi całą garderobę zmieścić w łóżku i jeszcze tam spać. Pozostałe swoją garderobę umieszczają w innych miejscach (stół do piłkarzyków, fotel, biurko, podłoga - ta wersja już na szczęście odeszła w przeszłosć). Drugie dziecię w łóżku ma głównie zabawki i książeczki. Za to pierworodne... Czegóż ona w łóżku nie miała?!!! Kilogram mąki, sztućce, odzież, książki, biżuteria, kosmetyki, urządzenia grające...Takoż nie warto inwestować w mniejsze łóżko, bo dziecię nawyków nie zmieni, a tylko gorzej się będzie wysypiało. Pocieszę Cię, że mojej to powoli mija. Jest znacznie lepiej. O niebo lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 za nic w świecie nie zgadnę po co pierworodnej była mąka w łóżku:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Mąki jeszcze nie miała Mówisz, że lepiej? Czyli wytrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wusia, ja też! A odpowiedzi nie udało mi się usłyszeć. Bo galaretki, to rozumiem - też wyżerałam na sucho. Ewa, u mnie lepiej. Może poskutowała wreszcie zawieszenie kieszonkowego? Jakoś wcześniej sobie bez niego radziła, ale w tym roku dostała podwyżkę, oczywiście od razu zawieszoną, i chyba uznała, że dla takiej kwoty już warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 eeeeeee na sucho galaretki to nieeeeeeeeee taką rozpuszczoną tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Nie znasz się! Na rozpuszczoną trzeba długo czekać, a suchą wcinało się od razu. Palcem z torebki, czytając książkę... Suuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 a gdzie tam ja nie mówię że miała zastygnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Oranżada w proszku lepsza była, też palcem na sucho... Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts