Agduś 21.11.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Pić galaretkę?! Błe!!!Toż to prawie jak kisielek na rzadko podawany w stołówce szkolnej i kolonijnej zamiast kompotu. Fuj! A oranżadka w proszku po rozpuszczeniu stawała się ohydna. Za to na sucho - delicje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.11.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 najlepszy visolvit. drogie draństwo, ale jak kupię to paczka idzie natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ooooooooo to był hicior:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ooooooooo to był hicior:lol: Dokładnie Miałam stały dostęp bo rodzice konowały ( ale starali się mnie powstrzymywać przed zeżarciem całego opakowania jednorazowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 ja dzieciom podjadam i vibovit tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 nie osmielilam sie pisnac o visolvicie, bo sie balam ze za wariatke mnie wezmiecie , visolvit na sucho byl najlepszy, galaretki w proszku raczej nie, bardziej jak wusia, goraca i nie zastygla vibovit byl za mdly i sie tak fajowo nie pienil w buzi :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 To ja jeszcze nie wyrosłam.. bo uwielbiam ... watę cukrową... Jak ja kocham watę.. i ten przypalony cukier z tego urządzenia.. mmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 witaj TAR-cia w klubie visolvitomaniaków:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Visolvit to i ja żarłam na sucho ... matko, milion lat tego nie robiłam .... W łóżku mojej Latorośli też można znaleźć wiele ciekawych rzeczy, od jakiegoś czasu nawet nie wnikam, co tam jest, jeśli już muszę do niej wejść to udaję, że wszystko jest okey:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.11.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 (...)Czegóż ona w łóżku nie miała?!!! Kilogram mąki, sztućce, odzież, książki, biżuteria, kosmetyki, urządzenia grające(...)Pocieszę Cię, że mojej to powoli mija. Jest znacznie lepiej. O niebo lepiej!!! (...)W łóżku mojej Latorośli też można znaleźć wiele ciekawych rzeczy, od jakiegoś czasu nawet nie wnikam, co tam jest, jeśli już muszę do niej wejść to udaję, że wszystko jest okey:rolleyes: I czego tak pomstujecie - lepiej cieszcie się, że póki co znajdujecie tam tylko "coś", bo wkrótce może się to zmienić ...i będzie znacznie lepiej, o niebo lepiej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 I czego tak pomstujecie - lepiej cieszcie się, że póki co znajdujecie tam tylko "coś", bo wkrótce może się to zmienić ...i będzie znacznie lepiej, o niebo lepiej :lol2: Yetek naplułam se w monitor...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.11.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 I ... ...i będzie znacznie lepiej, o niebo lepiej :lol2: ... zgadzam się ... najlepsza w "użku" jest "stara żona (mąż)" ... można się spokojnie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Yetek, świętą rację masz! Że też ja o tym nie pomyślałam! Znaczy, że kiedy nie znajdę tam mąki i sztućców, powinnam zacząć coś podejrzewać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 O żesz, jednak ja to mam szczęście, dwóch synów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.11.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 ...a synowie to nic do łóżka nie wkładają? Yetek, świętą rację masz! Że też ja o tym nie pomyślałam! Znaczy, że kiedy nie znajdę tam mąki i sztućców, powinnam zacząć coś podejrzewać! ...po prostu dokładniej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ojciec, ucz się!Synowie w dziewczyńskich łóżkach szukają... mąki i sztućców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ja tam wolę mieć córki niż synów - nie będą mi obce baby wnuków wychowywały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 taaa, a mój będzie na cudzo baba robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 No chyba, że cudzo baba będzie więcej zarabiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts