Agduś 26.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Nooo, taka pomidorowa doprawiona czosnkiem.... Inna jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ambercia ja za radą DPS-ie Młodego kuruję czosnkiem jak Go coś rozbiera nawet aktualnie się tak kurujemy:) czosnek, mleko z miodkiem, soczek malinkowy i herbatka z mniodkiem i cytrynką najlepiej herbatazczoskiem, albo lepiej nie, za młody i mógłby sie przewlekle pochorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Też zapisuję się do klubu kochających czosnek;). Ostatnio u Lidszu jadłam pastę z tartego sera z czosnkiem i odrobiną majonezu... coś pyszzznego... właśnie np na grzaneczki wspomniane przez Agduś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 idę do Lidzi po przepis:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja też poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No przecież Wam podałam przepis:lol2:... drobno starty ser żółty plus wyciśnięty czosnek (ilość ząbków zależy od naszej miłości do czosnku i naszych możliwości;): i majonez jako sklejacz;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No niby przepis był, ale czasem diabeł tkwi w szczegółach. Braza sobie gdzieś polazła, a tu w komentach czosnkiem jedzie na kilometr, wszyscy się rozsiedli i jedzą. Gospodyni, wrócisz i światło w lodówce zastaniesz! A zapasy czosnku, to już byś mogła uzupełnić, bo się kończą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 to jeszcze weź żółty ser i majonez ja robiłam do tej pory taką pastę ale z jajców na twardo, żółtego sera, majonezu i musztardy:) kurde zachciało mi się takiej a ja uziemiona a chłop mój i zakupy to masakra:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 http://weselisko.org/storage/fck/image/Czosnek w misce.jpghttp://www.kulinarnyblog.pl/wp-content/uploads/2012/09/DSCN1149-460x345.jpg http://www.allforbody.com/tl_files/allforbody/content/zdjecia-artykuly/10 bomb kalorycznych-Majonez.jpg Zróbcie!!! Jutro po montażu kuchni będe głodna jak wilczyca!!!!!! Depsia, chleba upiecz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 o żesz w mordkę ślina mi do pasa wisi takie coś z DPS-iowym chlebkiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mówisz i masz, kochana!http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/01/p6060041.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ale tu jest smacznie:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 DPS-ia musiałaś no musiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wczoraj wprawdzie zrobiłam twarożek z rzodkiewką (twarożek prawdziwy, od pani z targu, rzodkiewka też z targu, ale musi sztuczna o tej porze roku) i jeszcze zostało, ale chyba zrobię ten czosnkowy specyfik, bo się zaśliniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No przecież Wam podałam przepis:lol2:... drobno starty ser żółty plus wyciśnięty czosnek (ilość ząbków zależy od naszej miłości do czosnku i naszych możliwości;): i majonez jako sklejacz;). robie troszeczke chudsza wersje na cieplo Bagietka normalna albo pelnoziarnista w podluzne kromeczki, a na to rozciapana widelcem Favita z Mlekovity (kiedys to byl ser typu Feta, ale wiadomo ze nazwa zastrzezona przez EU), wymieszana z chudym jogurtem greckim i czosnkiem "ile wleze". Calosc zapiekamy w piekarniku na 175st. przez ok. 15 minut Nie solimy, bo od Favity jest juz wyjatkowo slone Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bagietka normalna albo pelnoziarnista w podluzne kromeczki, a na to rozciapana widelcem Favita z Mlekovity (kiedys to byl ser typu Feta, ale wiadomo ze nazwa zastrzezona przez EU), wymieszana z chudym jogurtem greckim i czosnkiem "ile wleze". Calosc zapiekamy w piekarniku na 175st. przez ok. 15 minut Nie solimy, bo od Favity jest juz wyjatkowo slone Pychota a to może być całkiem dobre jako przekąska na imprezę! Musze zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 robie troszeczke chudsza wersje na cieplo Bagietka normalna albo pelnoziarnista w podluzne kromeczki, a na to rozciapana widelcem Favita z Mlekovity (kiedys to byl ser typu Feta, ale wiadomo ze nazwa zastrzezona przez EU), wymieszana z chudym jogurtem greckim i czosnkiem "ile wleze". Calosc zapiekamy w piekarniku na 175st. przez ok. 15 minut Nie solimy, bo od Favity jest juz wyjatkowo slone Pychota czym mozna zastapic czosnek, bo reszta brzmi smakowicie a to może być całkiem dobre jako przekąska na imprezę! Musze zapamiętać jak na imprezke polecam tez w wersji bgietka na to plasterki gruszki, na to ser plesniowy np. lazur i po wyjeciu posypac odrobinka natki. podane z bialym winkiem genialne i szybkie do przyrzadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kurczę, nie sprawdziłam, czy mam majonez! Fawity nie mam na pewno... Co by tu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 juz wymyslilam czym w tym amberkowym przepisie zastapic czosnik, chrzanem grubo startym na jarzynowce lub kiszonym ogorasem i na koniec dla podtrzymania smaku posypie koperkiem:wiggle: o taaak, bedzie pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 TAR, mysle ze to swietna modyfikacja! Chrzan! Uwielbiam I ogorek Swietne urozmaicenie tych grzanek. Swietnie nadaja sie na kazda imprezke, jak rowniez na przekaske we dwoje Tar wspomniala o serkach plesniowych. Ostatnio miloscia gleboka i trwala pokochalismy taki oto http://alma24.pl/produkt/266854339/ser-bavaria-blue;jsessionid=1fp87nbkunjz26666pjdbgmp1 Normalnie pychota! Trzeba tylko pamietac (jak w przypadku wzystkich serow), ze przed konsumpcja musi polezec ok. 15 - 20 min w tem. pokojowej aby w pelni raczyc nasze kubki smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.