Agduś 26.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Nooo, taka pomidorowa doprawiona czosnkiem.... Inna jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5608822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ambercia ja za radą DPS-ie Młodego kuruję czosnkiem jak Go coś rozbiera nawet aktualnie się tak kurujemy:) czosnek, mleko z miodkiem, soczek malinkowy i herbatka z mniodkiem i cytrynką najlepiej herbatazczoskiem, albo lepiej nie, za młody i mógłby sie przewlekle pochorować Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5609171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Też zapisuję się do klubu kochających czosnek;). Ostatnio u Lidszu jadłam pastę z tartego sera z czosnkiem i odrobiną majonezu... coś pyszzznego... właśnie np na grzaneczki wspomniane przez Agduś. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5609175 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 idę do Lidzi po przepis:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5609566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja też poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5609809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No przecież Wam podałam przepis:lol2:... drobno starty ser żółty plus wyciśnięty czosnek (ilość ząbków zależy od naszej miłości do czosnku i naszych możliwości;): i majonez jako sklejacz;). Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5610181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No niby przepis był, ale czasem diabeł tkwi w szczegółach. Braza sobie gdzieś polazła, a tu w komentach czosnkiem jedzie na kilometr, wszyscy się rozsiedli i jedzą. Gospodyni, wrócisz i światło w lodówce zastaniesz! A zapasy czosnku, to już byś mogła uzupełnić, bo się kończą! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5610185 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 to jeszcze weź żółty ser i majonez ja robiłam do tej pory taką pastę ale z jajców na twardo, żółtego sera, majonezu i musztardy:) kurde zachciało mi się takiej a ja uziemiona a chłop mój i zakupy to masakra:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5610594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 http://weselisko.org/storage/fck/image/Czosnek w misce.jpghttp://www.kulinarnyblog.pl/wp-content/uploads/2012/09/DSCN1149-460x345.jpg http://www.allforbody.com/tl_files/allforbody/content/zdjecia-artykuly/10 bomb kalorycznych-Majonez.jpg Zróbcie!!! Jutro po montażu kuchni będe głodna jak wilczyca!!!!!! Depsia, chleba upiecz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5610785 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 o żesz w mordkę ślina mi do pasa wisi takie coś z DPS-iowym chlebkiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5610830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mówisz i masz, kochana!http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/01/p6060041.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5611662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.11.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ale tu jest smacznie:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5611673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 DPS-ia musiałaś no musiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5611869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Wczoraj wprawdzie zrobiłam twarożek z rzodkiewką (twarożek prawdziwy, od pani z targu, rzodkiewka też z targu, ale musi sztuczna o tej porze roku) i jeszcze zostało, ale chyba zrobię ten czosnkowy specyfik, bo się zaśliniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5611995 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No przecież Wam podałam przepis:lol2:... drobno starty ser żółty plus wyciśnięty czosnek (ilość ząbków zależy od naszej miłości do czosnku i naszych możliwości;): i majonez jako sklejacz;). robie troszeczke chudsza wersje na cieplo Bagietka normalna albo pelnoziarnista w podluzne kromeczki, a na to rozciapana widelcem Favita z Mlekovity (kiedys to byl ser typu Feta, ale wiadomo ze nazwa zastrzezona przez EU), wymieszana z chudym jogurtem greckim i czosnkiem "ile wleze". Calosc zapiekamy w piekarniku na 175st. przez ok. 15 minut Nie solimy, bo od Favity jest juz wyjatkowo slone Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5612394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bagietka normalna albo pelnoziarnista w podluzne kromeczki, a na to rozciapana widelcem Favita z Mlekovity (kiedys to byl ser typu Feta, ale wiadomo ze nazwa zastrzezona przez EU), wymieszana z chudym jogurtem greckim i czosnkiem "ile wleze". Calosc zapiekamy w piekarniku na 175st. przez ok. 15 minut Nie solimy, bo od Favity jest juz wyjatkowo slone Pychota a to może być całkiem dobre jako przekąska na imprezę! Musze zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5612924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 robie troszeczke chudsza wersje na cieplo Bagietka normalna albo pelnoziarnista w podluzne kromeczki, a na to rozciapana widelcem Favita z Mlekovity (kiedys to byl ser typu Feta, ale wiadomo ze nazwa zastrzezona przez EU), wymieszana z chudym jogurtem greckim i czosnkiem "ile wleze". Calosc zapiekamy w piekarniku na 175st. przez ok. 15 minut Nie solimy, bo od Favity jest juz wyjatkowo slone Pychota czym mozna zastapic czosnek, bo reszta brzmi smakowicie a to może być całkiem dobre jako przekąska na imprezę! Musze zapamiętać jak na imprezke polecam tez w wersji bgietka na to plasterki gruszki, na to ser plesniowy np. lazur i po wyjeciu posypac odrobinka natki. podane z bialym winkiem genialne i szybkie do przyrzadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5612979 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kurczę, nie sprawdziłam, czy mam majonez! Fawity nie mam na pewno... Co by tu...? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5613013 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 juz wymyslilam czym w tym amberkowym przepisie zastapic czosnik, chrzanem grubo startym na jarzynowce lub kiszonym ogorasem i na koniec dla podtrzymania smaku posypie koperkiem:wiggle: o taaak, bedzie pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5613024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 TAR, mysle ze to swietna modyfikacja! Chrzan! Uwielbiam I ogorek Swietne urozmaicenie tych grzanek. Swietnie nadaja sie na kazda imprezke, jak rowniez na przekaske we dwoje Tar wspomniala o serkach plesniowych. Ostatnio miloscia gleboka i trwala pokochalismy taki oto http://alma24.pl/produkt/266854339/ser-bavaria-blue;jsessionid=1fp87nbkunjz26666pjdbgmp1 Normalnie pychota! Trzeba tylko pamietac (jak w przypadku wzystkich serow), ze przed konsumpcja musi polezec ok. 15 - 20 min w tem. pokojowej aby w pelni raczyc nasze kubki smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/80929-komentarze-do-brazowego-uroczyska/page/1505/#findComment-5613104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.