Agduś 13.12.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Kominek bomba! Wprawdzie spodziewałam się bardziej ramkowatej ramki, ale tak też może być. Najważniejszy wkład z dużą szybą. A co z doprowadzeniem powietrza? Zrobiliście?Tylko czy ta ściana ma zostać biała?No bo jeżeli tak, to masz chyba duży zapas białej farby...A Julka cudna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2012 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Brazunia... wpadłam do dziennika nowości pooglądać i już zaczęłam pod palcami piać peany na temat kuchni... a tu nagle czytam Twój post o Katuni.... Dopiero co pochowałam Filipka... sama wiesz... mam wrażenie jakby to było wczoraj... nie pozbierałam się do dzisiaj, ale cały mój czas zajmują teraz dwa maleńkie szkraby... i tego Ci życzę i mocno, najmocniej przytulam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Kominek bomba! Wprawdzie spodziewałam się bardziej ramkowatej ramki, ale tak też może być. Najważniejszy wkład z dużą szybą. A co z doprowadzeniem powietrza? Zrobiliście? Tylko czy ta ściana ma zostać biała? No bo jeżeli tak, to masz chyba duży zapas białej farby... A Julka cudna jest! Agdusia a gdzie ten kominek:confused: w dzienniku ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dowej linka, kobieto, pókim dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dowej linka, kobieto, pókim dobra! musisz do Picassa zajrzeć Brazy, czy Ty nie mosz za dużo lotników, ..... ani w tupolowie nie ma tyla knefli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.12.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzień dobry wszystkim.Braza nasyca się dzisiaj zakończonym remontem ,pewnie później się tutaj pojawi.Wczoraj byliśmy w hodowli owczarków i w lutym / mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze/ będziemy mięli pierwszą sunię, a w kwietniu najprawdopodobniej drugą, ale z innej hodowli. W każdym razie po obejrzeniu szczeniaków trochę poprawiły nam się humory.Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ooo witamy szanownego pana, swietne wiadomosci. jak u rasi miast jednego to podwojne szczescie. fajnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Noo to teraz będzie dopiero pełna chata Ja protestuję.. zdjęć nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 wiesz Arni w sumie musi sie rownowazyc ilosc kotow i ilosc psow w domu :D:D pewnie jak braza bedzie wieczorkiem to wstawi foty albo podlinkuje picase:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wstawiłam!! Jest kominek i jest kuchnia po końcowym sznycie! Podjechaliśmy oczywiście to hodowli z linka Gagaty - matko, a ja myślałam, że to my na zadupiu mieszkamy:rolleyes: Na szczęście mają świetne oznakowania. Byle do lutego!!! Miłego popołudnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 musisz do Picassa zajrzeć Brazy, czy Ty nie mosz za dużo lotników, ..... ani w tupolowie nie ma tyla knefli No co, lubię posterować ... czasami... A tupolew to przestarzały jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Nooo Braza.. kuchnia jest wielkomiejska i taki też kominek... Jak czytałam wcześniej o Uroczysku.. to nie miałam pojęcia, że Jego właściciele taką metamorfozę zrobią... Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wiola trafnie to ujela, czytajac dziennik uroczyska w zyciu bym takich zmian sie nie spodziewala. ale mi sie bardzo podoba, moze nie jest wiejsko -sielsko ale za to na pewno domowo. po prostu jakby moj sp wujek powiedzial uroczysko z gornej polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzień dobry wszystkim. Braza nasyca się dzisiaj zakończonym remontem ,pewnie później się tutaj pojawi. Wczoraj byliśmy w hodowli owczarków i w lutym / mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze/ będziemy mięli pierwszą sunię, a w kwietniu najprawdopodobniej drugą, ale z innej hodowli. W każdym razie po obejrzeniu szczeniaków trochę poprawiły nam się humory. Miłego dnia. Wstawiłam!! Jest kominek i jest kuchnia po końcowym sznycie! Podjechaliśmy oczywiście to hodowli z linka Gagaty - matko, a ja myślałam, że to my na zadupiu mieszkamy:rolleyes: Na szczęście mają świetne oznakowania. Byle do lutego!!! Miłego popołudnia!!! Nooooooo!!! Brawo!!! Kuchnia ze szkłem jak ta żyrafa fafarafa;), i kominek świetny! Nie wiem co chcesz od ramki:rolleyes:, ona jest bardzo ramkowa:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Podjechaliśmy oczywiście to hodowli z linka Gagaty - matko, a ja myślałam, że to my na zadupiu mieszkamy:rolleyes: Na szczęście mają świetne oznakowania. Byle do lutego!!! Miłego popołudnia!!! Ja do nich wcześniej pisałam i kontakt wydał mi się sympatyczny ! Może Ci z Zadupia to zawsze sympatyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Było swojsko-sielsko-wiejsko a zrobiłaś francja-elegancja... przytulna niezwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No Braza, pięknie...klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Wero stwierdziła po obejrzeniu zdjęć: "Eeeeeee, jak w muzeum!" Jakie muzeum??? W jakim muzeum koty się wylegują na meblach? No tak, jak w muzeum sztuki nowoczesnej - szczerze mówiąc wolę takie muzea, niż wnętrza a' la muzeum zaściankowego dworku. Styl muzeum sztuki nowoczesnej podoba mi się u kogoś, podobnie jak niektóre (podkreślam: niektóre!) antyki w ograniczonej ilości. U siebie wolę i cieplej, i bez staroci. Nie wątpię jednak, że biel za jakiś czas znudzi się w Uroczysku i powoli wrócą do niego kolory. A jeżeli nie, to latem będzie chłodniej.A co do zmian, to są baaaardzo korzystne, bo dom nabrał stylu, w dodatku jednolitego, co mnie się nie może nigdy udać z powodu braku konsekwencji i nieumiejętności dokonania wyboru. Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 nio cud mniód i orzeszki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts