Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Kominek bomba! Wprawdzie spodziewałam się bardziej ramkowatej ramki, ale tak też może być. Najważniejszy wkład z dużą szybą.

A co z doprowadzeniem powietrza? Zrobiliście?

Tylko czy ta ściana ma zostać biała?

No bo jeżeli tak, to masz chyba duży zapas białej farby...

A Julka cudna jest!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazunia... wpadłam do dziennika nowości pooglądać i już zaczęłam pod palcami piać peany na temat kuchni... a tu nagle czytam Twój post o Katuni...:cry::(. Dopiero co pochowałam Filipka... sama wiesz... mam wrażenie jakby to było wczoraj... nie pozbierałam się do dzisiaj, ale cały mój czas zajmują teraz dwa maleńkie szkraby... i tego Ci życzę i mocno, najmocniej przytulam:hug:.

Kominek bomba! Wprawdzie spodziewałam się bardziej ramkowatej ramki, ale tak też może być. Najważniejszy wkład z dużą szybą.

A co z doprowadzeniem powietrza? Zrobiliście?

Tylko czy ta ściana ma zostać biała?

No bo jeżeli tak, to masz chyba duży zapas białej farby...

A Julka cudna jest!

Agdusia a gdzie ten kominek:confused: w dzienniku ni ma

Dzień dobry wszystkim.

Braza nasyca się dzisiaj zakończonym remontem ,pewnie później się tutaj pojawi.

Wczoraj byliśmy w hodowli owczarków i w lutym / mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze/ będziemy mięli pierwszą sunię, a w kwietniu najprawdopodobniej drugą, ale z innej hodowli. W każdym razie po obejrzeniu szczeniaków trochę poprawiły nam się humory.

Miłego dnia.

Wstawiłam!! Jest kominek i jest kuchnia po końcowym sznycie!

Podjechaliśmy oczywiście to hodowli z linka Gagaty - matko, a ja myślałam, że to my na zadupiu mieszkamy:rolleyes:;) Na szczęście mają świetne oznakowania. Byle do lutego!!!

Miłego popołudnia!!!

Dzień dobry wszystkim.

Braza nasyca się dzisiaj zakończonym remontem ,pewnie później się tutaj pojawi.

Wczoraj byliśmy w hodowli owczarków i w lutym / mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze/ będziemy mięli pierwszą sunię, a w kwietniu najprawdopodobniej drugą, ale z innej hodowli. W każdym razie po obejrzeniu szczeniaków trochę poprawiły nam się humory.

Miłego dnia.

Wstawiłam!! Jest kominek i jest kuchnia po końcowym sznycie!

Podjechaliśmy oczywiście to hodowli z linka Gagaty - matko, a ja myślałam, że to my na zadupiu mieszkamy:rolleyes:;) Na szczęście mają świetne oznakowania. Byle do lutego!!!

Miłego popołudnia!!!

Nooooooo!!! Brawo!!!:wave:

Kuchnia ze szkłem jak ta żyrafa fafarafa;):D, i kominek świetny! Nie wiem co chcesz od ramki:rolleyes:, ona jest bardzo ramkowa:lol:.

Miłego popołudnia!!!

Ja do nich wcześniej pisałam i kontakt wydał mi się sympatyczny ! Może Ci z Zadupia to zawsze sympatyczni :wiggle:

Wero stwierdziła po obejrzeniu zdjęć: "Eeeeeee, jak w muzeum!"

Jakie muzeum??? W jakim muzeum koty się wylegują na meblach?

No tak, jak w muzeum sztuki nowoczesnej - szczerze mówiąc wolę takie muzea, niż wnętrza a' la muzeum zaściankowego dworku. Styl muzeum sztuki nowoczesnej podoba mi się u kogoś, podobnie jak niektóre (podkreślam: niektóre!) antyki w ograniczonej ilości. U siebie wolę i cieplej, i bez staroci. Nie wątpię jednak, że biel za jakiś czas znudzi się w Uroczysku i powoli wrócą do niego kolory. A jeżeli nie, to latem będzie chłodniej.

A co do zmian, to są baaaardzo korzystne, bo dom nabrał stylu, w dodatku jednolitego, co mnie się nie może nigdy udać z powodu braku konsekwencji i nieumiejętności dokonania wyboru.

Edytowane przez Agduś