Agduś 02.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Braza nie może, bo właśnie wisimy na telefonach i gadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Bardzo dobry, ceramiczny, duży i GŁĘBOKI, kwadratowy zlewozmywak kupiłam swego czasu w IKEI. Jestem nim zachwycona nadal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Braza nie może, bo właśnie wisimy na telefonach i gadamy. kurcze ale dlugo wisicie i gadacie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Bardzo dobry, ceramiczny, duży i GŁĘBOKI, kwadratowy zlewozmywak kupiłam swego czasu w IKEI. Jestem nim zachwycona nadal! O ile pamiętam to masz mój wymarzony zlewozmywak - powiedz tylko czy jak wypadnie Ci z ręki ciężki garnek to to cudo pęknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gosiek - nigdy nie pękł od niczego:-). Natomiast jest:- tak duży, że mieści się w nim każdy wielki gar, - tak głęboki,że przy różnych machlojkach w zlewie z tym czy innym - woda (i inne rzeczy..) nie rozchlapują się na boki nie rozlewają itp. Wszystkie zlewozmywaki powinny być takie:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 co to znaczy ceramiczny? Ja nie znam takich. Znam metalowe lub z konglomeratu zwanego kamieniem. Poza tym potrzebuję duuży ociekacz i może te pół komory by się przydało. Braza, jeszcze gadasz z Agdusią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gadałam długo. Obiecuję, podeślę linka do zlewozmywaka tylko trochę później, teraz czekam na zainstalowanie adobe, nie mogę pobrać potwierdzeń przelewów. Szanowny dzisiaj jedzie do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ooooooo.........................! Uściskaj od nas Szanownego - znów na wygnaniu ... :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ewa - zlewy TEGO TYPU Są też dwukomorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ale Brazunia, dom już masz bardzo przyjazny i bez Szanownego teraz będzie Wam łatwiej:hug:.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gagata czy masz ten Domsjo jednokomorowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Gosiek, ja mam tego typu co pod moim linkiem powyżej.Może nawet dokładnie taki.Na 100% to nie powiem, bo mam go 6 lat, mogło się coś zmienić...Ale w każdym razie otwór na baterię mamy wiercony w blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dzięki. Może w tym roku doczekam się kuchni więc i zlew docelowy konieczny raczej. Tylko jest u nas walka czy jedna komora, dwie czy jedna z ociekaczem. Nie mamy zmywarki (kiedyś gdy będę mieć wolną gotówkę ) na razie. Ale jak dla mnie druga komora jest zbiornikiem okruszków i dodatkowym elementem do czyszczenia. Zmywamy na bieżąco, nie stoją u nas sterty talerzy i garów, zresztą rodzina 3 osobowa, w porywach jacyś goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) gagata, już rozumiem, co to ceramiczny... Chyba nie chcę. Chcę taki głęboki i duży i 1,5 komory i zeby miał dłuuugi ociekacz i może być z kamienia ewentualnie, bo tego jeszcze nie znam, a wiadomo, ze najlepsze jesto to, czego nie znamy, znane ma znane wady:) Gosiek, mam zmywarkę i co z tego. W zlewie np rozmrażam mięso. Jak się rozmraża, to nie mogę nawet wody do dzbanka nalać, bo nie mam gdzie. I czasem jak trzeba odmoczyć jakiś gar, to nie mieści się w zlewie. No i szklanki myję ręcznie, bo inaczej musiałabym mieć tak z 60 szt, no i gdzieś muszą ociekać, przecież nie będę wycierać! Stąd moje potrzeby. Jak się wprowadziłam do domku, to mówiłam, żeby mały okragły bo zmywarka, ha ha ha . I tak przytomnie kupiłam większy i z jakimś ociekaczem. Ale za mały, za mały... Edytowane 3 Stycznia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.01.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja mam ten zlew, jednokomorowy, bez ociekacza i zmywarkę. Jak coś muszę umyć ręcznie to ocieka (schnie) na kuchni wiejskiej (zimą na ciepłej, latem na zimnej więc dłużej ) Drobne rzeczy w zlewie albo obok zlewu - jest kawałek blatu (kamień) i na tym, na ręczniczku papierowym, np. kubek. Wszystko też zależy ile miejsca ma się w kuchni.. No i ile ludzi w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Mam obok suszarkę i tam obciekają talerze, ale szczerze tego nie lubię. Chyba jednak nie ma innej opcji - albo zmywarka, albo suszarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 zmywarka i duuuży ociekacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 mam taki 1,5 komorowy z ociekaczem konglomeratowy a'la kamien - swietna sprawa, gleboki, duza komora - wielkie gary sie mieszcza a nie mam baterii wysokiej i z wyciagana wylewka, do tego jest rewelacyjny jesli chodzi o zacieki - nic nie widac. polkomora przydatna do mycia owocow i warzyw. na pewno nastepny tez taki kupie. aaa i jest cichy jak woda sie leje to nie bebni. jak bedziesz chciala to zrobie foto pokazowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 nie foto ale namiary na sklep proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 z tym to dluzej potrwa, bo zlew okazyjnie bralam razem z montazem kuchni wiec musze troche poszperac co to za model. ale w razie czego to moge obfocic z najwiekszym garem dla porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts