TAR 03.01.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) to ten, tylko mam w innym kolorku http://www.euro.com.pl/zlewozmywaki/franke-smg-150-grafitowy.bhtml Edytowane 3 Stycznia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja chcę taki: http://www.luxemedia.pl/produkt/teka-aura-60-b-tg-deska-szklana?utm_source=ceneo&utm_medium=CPC&utm_campaign=201301Półtorej komory to dla mnie ideał i duży ociekacz takoż. Blaszane odpadają w przedbiegach (bębnienie i zacieki), białe też, bo mi zbrzydły w blokach, a poza tym łatwo obić to białe.Zmywarka zmywarką, a mała szafka z ociekaczem ukrytym w środku musi być. Nie wszystko myję w zmywarce, czasem nawet "zmywarkowy" kubek wolę opłukać, bo chcę go mieć za chwilę do użycia, a nie czekać, aż się zmywarka zapełni i ją włączę, takoż suszarki potrzebuję, choćby takiej maleńkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 no to powiem, że rozmiarami ten Franke jest bliższy do ideału, ma większą komorę główną. Ale bałam się tej firmy, bo czytałam niekorzystne opinie w necie. Tar, jesteś pewna, że nic się nie przebarwia itd??? W dodatku jest do wzięcia na raty!!! 30 zł miesięcznie to pikuś. tylko co to znaczy wbudowany??? Ja mam blat drewniany, nie będzie się moczył na łączeniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No właśnie ja mam teraz jakiś taki badziewny, ale firmy nie pamiętam (na Allegro kupowany i wcale nie tani). Zrobił się szorstki, brud w niego włazi i trzeba szorować długo i namiętnie, żeby przestał wyglądać jak podłoga na dworcu. Zresztą to bez sensu jest, bo zaraz załazi brudem z powrotem. Patrzyć na niego nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aguś z Teki na bank zadowolona będziesz, ja swojej bym broniła bardziej niż Stany niepodległości:rotfl: ja mam ten mniejszy 45 z jedną komorą i ociekaczem i jestem w pełni usatysfakcjonowana;) ta komora jest taka duża że taki wielki gar jak do gotowania słoików do niej się mieści spokojnie i głęboka bardzo jest:) i ociekacz wcale mały nie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Powiedzcie mi, bo ja całkiem głupia widać jestem, czemu ten zlewozmywak tyle kosztuje!http://www.sklepbaterie.pl/zlewozmywaki/granitowe/114-0071-487_p_25118.html No bo ostatecznie zrozumiem, że ten http://www.sklepbaterie.pl/zlewozmywaki/granitowe/500513011_p_24548.html ma nietypowy kształt i za to trzeba zapłacić więcej. Co jednak decyduje o cenie pierwszego? Czy ja czegoś nie doczytałam? Wtopione diamenty? Złote drobinki w materiale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wusia, Ty masz Aurę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aguś jedno zero im się dopisało moim zdaniem bo takie same w innym kolorze po 599 są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ta jest psze Pani;) od ponad dwóch lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 wg mnie ten pierwszy taki drogi bo z terragranitu. Ale mój tyle nie kosztował, z połowę taniej Z takiego materiału mam w mieszkaniu, ciemnozielony łącznie z wylewką pod kolor. Nie powiem bym była z niego mega zadowolona. Bardzo głębokie komory - ok, ale ślady po kamieniu z wody bardzo widoczne są na ciemnej zieleni i tak naprawdę niczym się nie domywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 EZS jestem pewna ze nic sie nie przebarwia, uzywany 2,5 roku kolor bezowy. raz w tygodniu sprejam go ajaksem kuchennym do tluszczu i kamienia. jest super. czasem zdarza mi sie polozyc lyzeczke po kawie rano i po pracy dopiero ja wrzucic do zmywarki slad jest, przecieram mokra sciereczka i sladu nie ma. ostatnio kroilam na ociekaczu buraki tez sladu nie zostawily. BTW czy wy tez macie taka faze niecheci do wkladania naczynia od razu do zmywarki? ze wstydem przyznaje, ze ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 mamy!!!u mnie wszystko laduje najpierw w zlewie, a potem zbiorczo spłukuję, sortuję i do zmywarki idzie. Nie wiem, dlaczego. taki zwyczaj.Ślad po łyżeczce, mówisz??? To u mnie będą same ślady!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) U mnie niechęć wrzucania od razu do zmywarki też występuje!! Ewa, tutaj jest zlew i sprzedawca, to z Allegro. Ja jestem bardzo zadowolona trzeba jednak brać pod uwagę, że mój zlewozmywak jest ciemny. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 czyli maz Tekę.. o tece słyszałam same plusy, ale drogawa jest. Żeby choć na raty... chyba dziś będę mierzyć szafke, co mi tam wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 mamy!!! u mnie wszystko laduje najpierw w zlewie, a potem zbiorczo spłukuję, sortuję i do zmywarki idzie. Nie wiem, dlaczego. taki zwyczaj. Ślad po łyżeczce, mówisz??? To u mnie będą same ślady!!!! oj tam slady sie wytrze ale nie odbarwiaja u nas to wszystko laduje na blacie lub ociekarce a wieczorem zbiorczo w zmywarce ale my nie oplukujemy, nie ma potrzeby, no poza wyplukaniem fusow od kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 taka teke wusiowa to sobie fundne w nowym domu, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Też nie wkładam od razu do zmywarki.Czasem i kilka dni talerze w zlewie leżą i zmiłowania czekają, aż zdecyduję się rozładować umyte i włożyć następne.Mam ważniejsze sprawy na głowie, na przykład grabienie żołędzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 TAR-cia czujem się pomiziana w próżności zlewowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ja mialam miec ten zlewozmywak ale wtedy byly nie na moja kieszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 no i teraz jestem tez bardziej swiadoma pewnych wyborow/doborow i w ogole estetyki wnetrz. forum mnie doksztalcilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts