Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bozia w dzieciach nagrodzi bo oszywista nie czytałam:( TAR-cia weź mnie oświeć bo tam mnie głupio na totalnego debila wyjść:oops: ale jak Elfir pisze o bieleniu emulsją znaczy że jak taką zwykła białą farbą do ścian bo tylko to mi się kojarzy:( że wapno do bielenia w ogrdniczym kupić można to wiem ale emulsja:(

oj tam slady sie wytrze ale nie odbarwiaja :D u nas to wszystko laduje na blacie lub ociekarce a wieczorem zbiorczo w zmywarce ale my nie oplukujemy, nie ma potrzeby, no poza wyplukaniem fusow od kawy.

Dzięki! Już myślałam, że tylka ja jestem taka flądra!

Nie opłukuję (poza fusami z kawy i oczywiście większymi resztkami, które trzeba zrzucić z talerzy), nie chce mi się wkładać od razu do zmywarki, chociaż dzieci gonię, żeby to robiły (wyrodna matka - wiem). Właściwie to tylko Andrzej sam wkłada od razu. Ja czasami...

My kupiliśmy tańszy, ale chyba niewiele tańszy zlew i bulba. Teraz to chyba tylko Teka wchodzi w rachubę, bo znam osobiście kogoś, kto tę firmę chwali i w razie czego nie mam daleko, żeby podjechać i dać w zęby. :lol2:

TAR-cia no to kupię jutro mazidło i jak tylko lać nie będzie to się pobawię w malarza:)

Aguś Słońce nie tylko ja mam Tekę na forum i też mam ją dlatego że właśnie dziewczyny ją sobie chwaliły i naprawdę nie żałuję ani złotówki wydanej na ten zlew:) a podjechać zawsze możesz niekoniecznie w celu przemeblowania uzębienia;)

:D:D:D

to jeszcze nic, mamy znajomego ktory fundnal sobie dwie zmywarki do jednej wklada brudy a z drugiej wyjmuje czyste i tak na zmiane, w sumie jest to jakies rozwiazanie :D ;):p

A wiesz, że ja też na to wpadłam? Tylko miejsca w kuchni na drugą zmywarkę nie przewidziałam. No cóż... pierwszy dom ponoć dla wroga... Ja mam wrazenie, że ten pierwszy nie wyszedł nam tak źle i nadaje się od razu dla przyjaciela... bardziej pracowitego i porządniejszego ode mnie. A ja bym sobie walnęła teraz taki z dwiema zmywarkami... I kolejny raz mi wychodzi, że fajnie by było trafić większą kumulację w totka.