wu 04.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ja za swój płaciłam coś koło 700 zł też nie bardzo moją kieszeń stać było ale miałam świadomość że ten zlewozmywak to już u mnie dożywotnio będzie i spałam rok na podłodze ale zlew mam piękny:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 na cale szczescie moj nie jest az taki paskudny no i jest w uzytkowaniu swietny wiec przeboleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 no ale Ty masz w perspektywie i tak zmianę zlewu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 wusia czytalas w watku elfir o bieleniu drzewek i krzakow lisciastych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 to tak apropo rozwiaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 jakby co to tu masz linka, poczytaj ostatnie posty z dzisiaj/wczorajhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?184529-Pytania-do-Elfir-forumowej-ogrodniczki&p=5717064#post5717064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Bozia w dzieciach nagrodzi bo oszywista nie czytałam:( TAR-cia weź mnie oświeć bo tam mnie głupio na totalnego debila wyjść ale jak Elfir pisze o bieleniu emulsją znaczy że jak taką zwykła białą farbą do ścian bo tylko to mi się kojarzy:( że wapno do bielenia w ogrdniczym kupić można to wiem ale emulsja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 wychodzi, ze taka zwykla emulsja (farba), ale ja wapnem bede bielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ale w ogrodniczym kupowałaś to wapno i ja się mimo wszystko waham wiąza pomiziać bo mu taka biała kora zostanie:( on już zaczął pękać korę i jak to wapno tam wlezie to cały urok straci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 wapno sie wyplucze a resztki wchlonie kora, wapno kupowalam w markecie kochana lepiej na logike jak na wiazie zostanie troche wapna niz mialby ci pasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 a w cholerę najwyżej szczoteczką do zębów na wiosnę wymyję tylko z malowaniem poczekać muszę aż lać przestanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 wusia deszcze wyplukaja, wierz mi, mam doswiadczenia, ja bielilam a teraz sladow nie ma. co innego emulsja jest bardziej trwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 oj tam slady sie wytrze ale nie odbarwiaja u nas to wszystko laduje na blacie lub ociekarce a wieczorem zbiorczo w zmywarce ale my nie oplukujemy, nie ma potrzeby, no poza wyplukaniem fusow od kawy. Dzięki! Już myślałam, że tylka ja jestem taka flądra! Nie opłukuję (poza fusami z kawy i oczywiście większymi resztkami, które trzeba zrzucić z talerzy), nie chce mi się wkładać od razu do zmywarki, chociaż dzieci gonię, żeby to robiły (wyrodna matka - wiem). Właściwie to tylko Andrzej sam wkłada od razu. Ja czasami... My kupiliśmy tańszy, ale chyba niewiele tańszy zlew i bulba. Teraz to chyba tylko Teka wchodzi w rachubę, bo znam osobiście kogoś, kto tę firmę chwali i w razie czego nie mam daleko, żeby podjechać i dać w zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 TAR-cia no to kupię jutro mazidło i jak tylko lać nie będzie to się pobawię w malarza:) Aguś Słońce nie tylko ja mam Tekę na forum i też mam ją dlatego że właśnie dziewczyny ją sobie chwaliły i naprawdę nie żałuję ani złotówki wydanej na ten zlew:) a podjechać zawsze możesz niekoniecznie w celu przemeblowania uzębienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 :D:D to jeszcze nic, mamy znajomego ktory fundnal sobie dwie zmywarki do jednej wklada brudy a z drugiej wyjmuje czyste i tak na zmiane, w sumie jest to jakies rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 :D:D to jeszcze nic, mamy znajomego ktory fundnal sobie dwie zmywarki do jednej wklada brudy a z drugiej wyjmuje czyste i tak na zmiane, w sumie jest to jakies rozwiazanie A wiesz, że ja też na to wpadłam? Tylko miejsca w kuchni na drugą zmywarkę nie przewidziałam. No cóż... pierwszy dom ponoć dla wroga... Ja mam wrazenie, że ten pierwszy nie wyszedł nam tak źle i nadaje się od razu dla przyjaciela... bardziej pracowitego i porządniejszego ode mnie. A ja bym sobie walnęła teraz taki z dwiema zmywarkami... I kolejny raz mi wychodzi, że fajnie by było trafić większą kumulację w totka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 jakbym trafiła kumulację to bym się nie bawiła z dwiema zmywarkami tylko bym sobie znalazła kogoś kto będzie za mnie wkładał i wyjmował chociaż nie narzekam bo ostatnio nawet i bez kumulacji przeważnie mam taką osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 no widzisz tez tak mam, moj tez nie wyszedl najgorzej wiec nada sie od razu dla przyjaciela a nowy planowany bedzie dla mnie, moj polowinek tez mnie namawia w drugim na 2 zmywary, ale to juz wogole sie rozlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 a ile miejsca w szafkach na taką ilość talerzy szklanek i innych rzeczy żebyś na dwa wsady miała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ale po co ? jedna zmywarka robi za szafke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts