TAR 04.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 braza nas wywali za OT albo kawe i ciacho postawi , bo wnioskuje ze goscinna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 w sumie;) ale jak Braza wpadnie to nam jesień średniowiecza zrobi za zmywanie w Jej wątku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 taaaaaaaaaaaaa nie ma to jak jedność dusz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 To ja postawię tę kawę - może się Braza da ugłaskać jakoś i nie wywali nas stąd. Albo zmyje nam głowy za :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 :D:D to jeszcze nic, mamy znajomego ktory fundnal sobie dwie zmywarki do jednej wklada brudy a z drugiej wyjmuje czyste i tak na zmiane, w sumie jest to jakies rozwiazanie to jużbyło oamwiane na forum kilka lat temu... też się zastanawiałam a po kilku latach doświadczeń to chyba bym już poszła na to! tar, proszę nie pisz że masz bubel, bo ja tego Franka zamówiłam!!!! Mnie się podoba a teka mi za duża i nie na raty czarny będę miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ale ja wcale nie pisze ze moj to bubel, jestem bardzo zadowolona moj jest bezowy zimny (jest tez wersja bezowy cieply - piaskowy) tylko w glowce sie pozmienialo od ogladania wystrojow roznych kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 mnie zastanowilo co innego co napisalas, ze uzytkownicy uwazaja ze franke sie przebarwia, serio ja w swoim nie mam tego problemu. stad moje zdziwienie tymi opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 hm zobaczymy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 jak czarny to juz wcale nie kumkam czemu i czym mialby sie przebarwiac, w bezowym to rozumiem istnieje ryzyko, ale w czarnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 a zapytam jeszcze - zdarzyło ci się garmek zdjęty z gazu na zlewie postawić??? Jestem żywo zainteresowna, bo mnie ciągle się to zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ha i garnek i patelnie i blache z piekarnika notorycznie, ociekacz jest najlepszy - nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja też na tym naszym badziewnym stawiam gorące garnki i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ja sie przyznam bez bicia, ze moj franek jest eksploatowany na maksa nie tylko do mycia ale tez innych czynnosci (kuchennych) jakby ktos mial watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2013 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 inne czynności?? chyba mam frywolne myśli... ale żeby w zlewie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 na ociekaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Próbowałam to sobie wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 rzeczywiscie macie frywolne mysli, mi chodzi o to ze ociekacz u mnie robi za miejsce do pracy w kuchni, przygotowalnia warzyw, dobre miejsce do obrobki wstepnej np. miesa, ryb. jako podstawka pod gorace garnki itd. a wam co w glowach siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Gospodyni!!! Zaprowadź jakiś ład moralny czy co? ..wyobraźni tymczasem już nie zatrzymam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 a wam co w glowach siedzi? Lepiej nie pytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 no to teraz mi wyobraznia ruszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts