Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nawet teraz po zmianie można stół wykorzystać do tych celów - próbowałam i stosuję!!!

A Szanowny wie, że takie szczegóły na forum publicum zdradzasz?

A tak nawiasem mówiąc - co to takiego ten ŁAD MORALNY... Ktoś go zna z autopsji czy tylko z literatury…???

:rolleyes::rolleyes:

Immanuel Kant: "Są dwie rzeczy, które napełniają duszę podziwem i czcią, niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie."

A "ład"?

Nogi na stole w salonie u Brazy to jest to !! Probowalam i POLECAM :cool:

A już w Nowym Salonie to …....mmm.....:rolleyes:

Mam nadzieję i tego spróbować…:popcorn:

No, ja też!

ja tam jestem wysokosci siedzacego psa, mam za krotkie nozki na stol, choc czasem probuje ale mi niewygodnie wole na sofie po turecku

A na niskim stole próbowałaś?

Na sofie po turecku tyż pierwsza klasa!:wiggle:

Braza jak na zlewie i nogi w powietrzu to gitara:lol2:

DPS-ia posuń- się w tym kącie;)

Hmmmm, czytam i czytam... Wyobraźnia pracuje... No wiecie, ten pierwszy tydzień ferii...

znaczy regularna biba sie zapowiada :D

Ale mi zlew, stół i penetrujący kieszonkowy skaner (a on jest z jakimś wibratorem, albo przesuwa się w nim coś?) dziwne myśli pobudził... :lol:;)

Chyba nie tylko Tobie...

Po tylu dniach odosobnienia :rolleyes:

Ktoś z pudła wyszedł?

Ożeszniemoralnamać ... na sofie po turecku???? To się tak da???:jawdrop:

Szanownego nie ma, a zanim wróci to my już ze 30 stron zapiszemy, nie będzie Mu się chciało tyle czytać:no: tak więc jest szansa, że się nie dowie o tej mojej nadmiernej szczerości;)

skanera nie próbowałam ale kserokopiarka to był hit w czasach, gdy wchodziły pierwsze modele. U nas po przychodni :"chodziło" takie zdjęcie, ale pupa podpisana nie była, więc nie wiadomo czyja. Były podejrzenia :)

nie, ja nie byłam, przynajmniej nikt mi nie mówił tego w oczy. Za plecami to mogli mówić wszystko :)

i tak się kiedyś dowiedziałam, że mam romans z kolegą, który czasem do nas (poradni) przychodził. Sęk w tym, że ja go nie znam! Zawsze zostawiał dla mnie pozdrowienia, bo pracował z moim wujem, ale dla mnie był postacią wirtualną, na oczy człowieka nie widziałam. Wreszcie zaczęłam pytać, jak on właściwie wygląda, bo nie wiedziałam, czy mam dobry gust ;)