TAR 05.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 nastepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Po tylu dniach odosobnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Nawet teraz po zmianie można stół wykorzystać do tych celów - próbowałam i stosuję!!! A Szanowny wie, że takie szczegóły na forum publicum zdradzasz? A tak nawiasem mówiąc - co to takiego ten ŁAD MORALNY... Ktoś go zna z autopsji czy tylko z literatury…??? :rolleyes: Immanuel Kant: "Są dwie rzeczy, które napełniają duszę podziwem i czcią, niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie." A "ład"? Nogi na stole w salonie u Brazy to jest to !! Probowalam i POLECAM A już w Nowym Salonie to …....mmm..... Mam nadzieję i tego spróbować… No, ja też! ja tam jestem wysokosci siedzacego psa, mam za krotkie nozki na stol, choc czasem probuje ale mi niewygodnie wole na sofie po turecku A na niskim stole próbowałaś? Na sofie po turecku tyż pierwsza klasa! Braza jak na zlewie i nogi w powietrzu to gitara:lol2: DPS-ia posuń- się w tym kącie;) Hmmmm, czytam i czytam... Wyobraźnia pracuje... No wiecie, ten pierwszy tydzień ferii... znaczy regularna biba sie zapowiada Ale mi zlew, stół i penetrujący kieszonkowy skaner (a on jest z jakimś wibratorem, albo przesuwa się w nim coś?) dziwne myśli pobudził... Chyba nie tylko Tobie... Po tylu dniach odosobnienia Ktoś z pudła wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Na sofie po turecku tyż pierwsza klasa! Tyż preferuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ożeszniemoralnamać ... na sofie po turecku???? To się tak da??? Szanownego nie ma, a zanim wróci to my już ze 30 stron zapiszemy, nie będzie Mu się chciało tyle czytać tak więc jest szansa, że się nie dowie o tej mojej nadmiernej szczerości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wyłaźcie z kątów, na środku jeszcze miejsce jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Na sofie, czy w zlewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 skanera nie próbowałam ale kserokopiarka to był hit w czasach, gdy wchodziły pierwsze modele. U nas po przychodni :"chodziło" takie zdjęcie, ale pupa podpisana nie była, więc nie wiadomo czyja. Były podejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Byłaś podejrzana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Skaner penetrujący...? Hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 nie, ja nie byłam, przynajmniej nikt mi nie mówił tego w oczy. Za plecami to mogli mówić wszystko i tak się kiedyś dowiedziałam, że mam romans z kolegą, który czasem do nas (poradni) przychodził. Sęk w tym, że ja go nie znam! Zawsze zostawiał dla mnie pozdrowienia, bo pracował z moim wujem, ale dla mnie był postacią wirtualną, na oczy człowieka nie widziałam. Wreszcie zaczęłam pytać, jak on właściwie wygląda, bo nie wiedziałam, czy mam dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aguś Ty zbieraj wszelkie możliwości bo CAŁY tydzień musicie czymś wypełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Sofy obie wolne, ze zlewu właśnie z lekka sprzątnęłam ... można ... Dobry dzień, chyba pójdę zjeść jakieś śniadanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Skaner penetrujący...? Hm... Otóż to właśnie. A jak one świetnie wibr...e.... ten tego....wpadają w drgania...:yes:! No i kieszonkowy - wszędzie możesz zabrać! Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Immanuel Kant: "Są dwie rzeczy, które napełniają duszę podziwem i czcią, niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie." A "ład"? Może wtedy jest nie tylko MORALNIE ale i ŁADNIE? Nuuuudyyyyy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Nooooo i straszliwy kicz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Zdecydowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Agduś.. Ty wiesz, ze takie obrazy wracają do łask... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts