braza 16.01.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Hej Romciu Nastrój faktycznie miałam okropnisty Powoli przechodzi ... baaardzooo powoli ... Weszłam na Forum, żeby go sobie poprawić ... na Was mogę polegać zrób sobie kawcie, zasiądz na forumie i uśmiechnij się Duża buźka na poprawienie humoru http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 braza to pozory. Specjalnie chce Ci pokazać że ją to nie rusza. W środku na pewno się gotuje. Musisz byc twarda i się nie ugiąć Mam nadzieję, że pozory ... Teraz to już będę twarda jak ta stal zahartowana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 braza to pozory. Specjalnie chce Ci pokazać że ją to nie rusza. W środku na pewno się gotuje. Musisz byc twarda i się nie ugiąć Mam nadzieję, że pozory ... Teraz to już będę twarda jak ta stal zahartowana!! Ale który rodzicy by długo wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 braza to pozory. Specjalnie chce Ci pokazać że ją to nie rusza. W środku na pewno się gotuje. Musisz byc twarda i się nie ugiąć Mam nadzieję, że pozory ... Teraz to już będę twarda jak ta stal zahartowana!! Ale który rodzicy by długo wytrzymał Otóż to ... Jeszcze jestem na etapie "... no czekaj Ty ...", ale pewnie niedługo minie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rom ma rację, niewątpliwie Karla postanowiła przeprowadzić próbę sił. Twardym trzeba być, nie miętkim, to jasne. W razie krnąbrności posunęłabym się dalej i nie zabrała małej do Niepołomic. Musi wiedzieć, kto tu rządzi. Rozumiem doskonale, że szkoda Ci i jej i dziewczynek Agduś, ale... czasem są ważniejsze sprawy. Jeśli teraz się ugniesz - już zawsze będzie próbować. Zresztą, co Ci będę gadać, przecież sama doskonale wiesz! A co do nastroju... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No ja wiedziałam, że jak tu wlezę to i humor mi wróci i nastrój poprawie nagłej ulegnie Dzięki Kochani!!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif Oddalę się na czas jakiś, bo z psicą muszę jednak do tego weta pójść, a wczoraj już nie miałam kiedy! Do popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 hej ..wpadlam do ciebie braza oczywiscie widze , ze sie pilnie uczycie heheh ja z moimi chlopakami nie probuje zadnych powtorek ja sie naucze a oni jeszcze nie zwyczajnie im sie nie chce maly przestal juz uprawiac wszelkie sporty poprzez system kar widze , ze po nim to splywa corka uczy sie sama czasem tylko prosi , zebym przepytala ja slowek z niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rom ma rację, niewątpliwie Karla postanowiła przeprowadzić próbę sił. Twardym trzeba być, nie miętkim, to jasne. W razie krnąbrności posunęłabym się dalej i nie zabrała małej do Niepołomic. Musi wiedzieć, kto tu rządzi. Rozumiem doskonale, że szkoda Ci i jej i dziewczynek Agduś, ale... czasem są ważniejsze sprawy. Jeśli teraz się ugniesz - już zawsze będzie próbować. Zresztą, co Ci będę gadać, przecież sama doskonale wiesz! A co do nastroju... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif Moja córcia ma dopiero pół roku a juz przeprowadzamy próbę sił A najgorsze jest to że często wygrywa Jesteśmy zbyt miętcy Ale zo zrobić jak płacze. Zostawić ją i dac się wypłakać?? To się normalnie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 ech... a u mnie dopiero się zaczyna przygoda z nieuczeniem się i innymi takimi...na razie jeden tylko szkodnik... ale wszystko przede mną )) coś ostatnio w ogóle powiadomień nie dostaję, że cokolwiek się nowego tutaj pojawia... aneks do umowy podpisany, czekamy na decyzję z banku, doniosłam już nawet prawie metrykę urodzenia - dla jaj bo już zaczęli takich dokumentów chcieć, że padłam i ryczałam ze śmiechu tak, że mnie brzuch rozbolał ale niech im będzie, byle tylko szybko się uwinęli z decyzją, tfu tuf tfuuu chrrrrrrrrrrr tfu pomyślną mam nadzieję tfu tfu chrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Anoleiz super pomysł z ta metryką pamietam jak ja brałem kredyt - szlag mnie trafiał bo stale coś nowego chcieli niby już wszytsko było ale stale im coś nie pasowało - a to chcieli historię konta z ostatniego pół rku a to zeszłoroczne pity. Normalnie obłęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 no u mnie się czepili poprzednich umów o pracę ze względu na to że jestem zatrudniona na czas określony... jakby to miało jakiekolwiek znaczenie... w tej chwili za pracą się jeździ o kraju, można pracę zmieniać jak rękawiczki jaką dają gwarancję zatrudnienia takie papierki? przecież dzisiaj żadną, kiedyś to może jak rodzice moi pracowali przez całe życie w jednym miejscu miało to jakiekolwiek znaczenie... ech.. ale jak pisałam niech im będzie, akt małżeństwa też mogę donieść, nawet mam przygotowany między papierami bankowymi, też na wszelki wypadek... byleby tylko ktoś tam w banku podjął jakąś decyzję, tfu tfu tfu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Anoleiz ja to chyba zacznę Cię chlebem i solą witać, bukiety kwiatów rozstawiać i czerwony dywan rozłożę z radości, że od czasu do czasu zaglądasz I bardzo Was proszę, nie straszcie mnie tymi kredytami i papierologią w bankach, bo wszystko przede mną. Widzę, że łatwiej na bank napaść niż wziąć z niego kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.01.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dzień doberek Brazunia, ja zaglądam do Ciebie tylko nie zawsze klikam Bankami się nie przejmuj, dobrze będzie, zobaczysz http://images30.fotosik.pl/135/088f52561ee9e237m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.01.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 no zaglądam zaglądam, dywanów nie potrzebuje, kwiatów też, możesz zostawić je ode mnie konikowi, niech ma co przeżuwać ) a bankami jeszcze się nie przejmuj... wszystko podobno jest dla ludzi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Króliczku jak to miło goścć Cię u siebie!!!! Chyba jednak ten dywan rozłożę, skoro i Uszasty i Anoleiz wpadli w odwiedziny No to się nie przejmuję!!!!! Tylko żebyście się później nie wypierali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.01.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 W chwili wolnej od pracy przyszłam sie przywitać i miłego dnia życzyć Oby Wam wszystkim humory dopisywały, ciśnienie nie spadało i dzieciaki Was nie wkurzały PS. Moje młodze wkur...a mnie od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dzień Dobry I jakie były efekty wtłaczania? Okazało się, że to nie był sprawdzian z gramatyki, tylko... wypracowanie klasowe Konkluzja: "niepotrzebnie siedziałyśmy do późna i mnie uczyłaś o tych częściach mowy". A moze jednak coś jej w głowie zostanie i będzie umiała odróżnić przysłówek od przyimka a przyimek od zaimka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 szukam tego streszczenia i szukam - i co? nie ma , wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.01.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Brazunia,Nie wiem dlaczego tu jeszcze nie zajrzałem, ale już się poprawiam. Widzę, że realizujesz moje marzenia, bo budujesz z keramzytu. Mnie się nie udało bo transport był trudny i droga za wska a wjazd 4,5m nie ratował sytuacji. Po drugie żadna ekipa nie chciała budować z tego materiału, a Ty masz i materiał i dobrą ekipę.BRAVOOOO!!!!! Trzymam kciuki, aby i z banikem się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Brazunia, Nie wiem dlaczego tu jeszcze nie zajrzałem, ale już się poprawiam. Widzę, że realizujesz moje marzenia, bo budujesz z keramzytu. Mnie się nie udało bo transport był trudny i droga za wska a wjazd 4,5m nie ratował sytuacji. Po drugie żadna ekipa nie chciała budować z tego materiału, a Ty masz i materiał i dobrą ekipę. BRAVOOOO!!!!! Trzymam kciuki, aby i z banikem się udało. To się Brazunia ucieszy że cos buduje Popatrz, a ona o tym nawet nie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts