Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

jak dla mnie warto, o ile fantasy o krolach, intrygach,smokach, czarodziejach, magach i innych dziwnosciach, lubisz.

film swietnie zrobiony zreszta hbo wyspecjalizowalo sie w robieniu fajnych seriali np. dynastia tudorow, zakazane imperium, rodzina borgiow, spartakus, gra o tron a z tych takich nowszych czasowo to: newsroom, iluminacja plus mase innych, ktorych nie ogladalam a ponoc warte.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siedzi i czyta "Grę o tron".

Bingo!!

Ksiązka napisana (przełożona??) koszmarnie, czytanie idzie jak burza, bo pomijam to co mało istotne;) Rzadko do mówię .... ale w tym przypadku wolę serial od książki. Dość dobrze zrobiony, "Lost'ów" jednak nie przebił, przynajmniej u mnie!

Zdjęć zimy w tym roku nie robiłam bo i po co, skoro oglądając zdjęcia z ubiegłej zimy wszystko wygląda tak samo:p

Łatwo mi poszło zgadywanie, bo skorzystałam z telefonu do przyjaciela.

Jeżeli źle przełożony, to się katować nie będę - nie cierpię książek dla dorosłych napisanych językiem czterolatka, a tak często są przekładane bardzo popularne książki. Łatwe słowa, krótkie zdania, coby czytelnika nie zrazić. Błe!

Jakie krótkie zdania, Agduś, to jest .... absolutne grafomaństwo!!!! Facet przeszedł sam siebie w tworzeniu postaci, opisach jak są ubrane albo co jedzą (jadłospis uczty na 3/4 strony), że nie wspomnę o szerokich opisach krajobrazu z zaznaczeniem prawie każdej kępy trawy ....Jeśli do tego dodamy ostre sceny erotyczne, które nota bene mają w pewnym sensie swoje uzasadnienie biorąc pod uwagę, w jakich czasach osadzona jest fabuła i prostackie wręcz tłumaczenie w tym zakresie .... no to sama sobie wyobraź:rolleyes:

Ale serial ... no cóz, ja oglądam go z zaciekawieniem i przyznaję, ciekawa jestem kolejnego sezonu.

też mi nowina ;)

Bo ja już taka tradycjonalistka jestem!

To nicnierób.

Takie mrozy są doskonałym czasem na nicnierobienie.

Wręcz wymarzonym!

Kominek, kocyk, książka i czyste sumienie!!!

Howgh!!! Rzekłaś!!!! .................tylko kto Młodą do domu przywiezie .... no okey, na takie poświęcenie jeszcze jestem gotowa;)