Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No a co tu wiedzieć...?

Od początku jest tak samo, był plan, że jak się postawi stajenkę/wiatę jakąś, to Brazylka przyjedzie do Państwa mieszkać.

No i chyba Braza zabiera się za realizację tego punktu planu. :rolleyes:

No tak - to rzeczywiście możesz mieć ambiwalentne uczucia. :lol2:

Kuruj córcię, żebyście mogły co dzień korzystać z pieknego wiersza, który za Twoją przyczyną napisałam, Brazuniu! :D

No toż ja wiem przecie, że ma być stajenka ale, dziękibogu, tak już będzie któryś roczek... czyżby coś się RUSZYŁO??

Trzymamy kciuki! Wreszcie będzie TAK JAK MIAŁO BYĆ OD POCZĄTKU.:yes::yes:

Karlitce życzymy powrotu do zdrowia ale ... czasem nic takdobrze nie robi jakuczciwe pochorowanie sobie :D

Ale UCZCIWE! pamiętajcie. Czyli - leżenie w łóżku PRZEDE WSZYSTKIM. Potem: czosnek (np na grzankach-pycha),herbata z lipy z sokiem malinowym i siemieniem lnianym (jesli kaszel). Syrop z cebuli. Jesli kaszel -kisielki do jedzenia (działają ochronnie na gardełko i łagodzą).

Właściwie tyle.

Choroba musi się zacząć, potrwać swoje(!) i zakończyć. Trzeba to przezyć i nie mozna tego przyspieszać!

Córcia mocno dziękuje!!! Leży w łóżku, bo i co ma innego do roboty ...;) Dobrze, że mi o tymsyropie z cebuli przypomniałaś, Gagaciu, zaraz pójdę zrobić. Kisielki może też przejdą, ale to siemię lniane to raczej nie przejdzie ..... Skończy się pewnie na Tabcinie ....

Zbieram pieniądze na stajnię. Zaparłam się i będę bardzo mocno się starać, żeby jednak Brazke do domu przywieźć!!!

No to niech się wykuruje do poniedziałku, coby nie było, że w ferie choruje. W ferie, wakacje i długie weekendy chorują tylko dzieci nauczycielek.

Ten tabcin to znieczulacz? W sumie jeżeli ktoś już nie ma siły leżeć ani powiek podnieść, to chyba można.

Przekaż od nas życzenia wyzdrowienia, coby się feriami nacieszyła. Do Perły jedzie na ferie?

..... Spać nie mogę...:rolleyes:.

przegrałaś tego szlemika pikowego:rolleyes:

http://lh5.ggpht.com/_ykWhHfz82ko/SmcwE_T2vWI/AAAAAAAABss/LxID36zs-BI/s800/50szlemikSN.jpg

ten po prawej miał .....

http://lh5.ggpht.com/_ykWhHfz82ko/SmcvCU1kpBI/AAAAAAAABsQ/EqRlINk-uVA/s800/5_0szlemikE.JPG