Yeti 04.02.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 nie nie nie tam dla mnie za ostro, jakbym zaskoczyla to tez za duzo psow bym wieszala (...) Dla mnie już też - czas się wypisać. Niepotrzebnie dałem się wkręcić. Przecież nie mam aspiracji zostać Reytanem (o którym pisała Malka). Wolę spożytkować czas na upychanie wełny w poddasze lub sadzenie krzaków w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No bo można chwilę pogadać, ale co za dużo, to niezdrowo, potem to już zaczyna bicie piany być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Potwierdzam dwa to już stado i nawet jak się czasem poprztykają to jest im zdecydowanie lepiej razem - ale też przestroga, gdy są stadem zdarza się, że stadnie bronią pańciów i siebie, atakują razem i czasem napastnik ma rozdwojenie jaźni gdy nie wie którego się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Patrycja.., partycja.. czy to nie czasami coś z orkiestrą... Twojego lapka...') Dobrze TARcia, że już lapka naprawiłaś.. ja bym musiała o pomoc wołać... Yetech .. upychaj wiec w ten dach wełnę, a nie bij piany.. parapety masz? bo parapetówa się zbliża wielkimi krokami.. Braza.. u nas też sypie.. to białe.. a już ciepło było... ciekawe jak tam hortensje.. ? znaczy czy nie puściły się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 jesoo jakbym pojechala na jakas solidna parapetowe Wiola a coz to za filozofia sformatowac kompa i postawic system na nowo. jedynie godzina w plecy. wszystkie uzytki mam w jednym miejscu wiec po postawieniu sytemu wgrywam kpl. uzytkow, office, plus netowe "ulubione" i gra gitara. zapobiegawczo "backup'a robie raz w tygodniu wiec jakby mi sie inne partycje posypaly to kopia zawsze gdzies jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A ja bym popłynęła, bo nie mam programu instalacyjnego .... TAR-cia, a co to jest ten back'up ... no niby teoretycznie wiem, ale sama to nie umiem tego zrobić .... U Ewy się nie produkowałam bo mnie szlag jasny trafia z tego powodu, że wszyscy mamy rację ... Gosiek, Ty wiesz ... ja o tym nie pomyślałam .... ...gdy są stadem zdarza się, że stadnie bronią pańciów i siebie, atakują razem i czasem napastnik ma rozdwojenie jaźni gdy nie wie którego się bać ale pasuje mi to:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 kochana to zwykla archiwizacja, my mamy w domu dodatkowy dysk zewnetrzny 3TB o podwojnym zapisie. raz w tygodniu zrzucamy tam dane na wszelki wypadekzas jesli chodzi o drobne wysypania systemowe to polecam utworzenie pkt. przywracania systemu - najprostszy sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ja też mam specjalny folder z wersjami instalacyjnymi programów, jakby coś się posypało, to mam wszystko w jednym miejscu. Brazunia, back up to taka kopia zapasowa, są nawet specjalne programiki, które za Ciebie pamiętają o robieniu tego. Najlepiej wejśc na stronę jakiegoś magazynu komputerowego (chip, koputerswiat, pcworld), poczytać i od razu od nich ściągnąć taki program, przynajmniej wtedy wiadomo, że niczego niechcianego nie przywleczesz na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 aaa archiwizuje tylko dane z pozostalych partycji a nie system. warto jednak miec plytke instalacyjna lub system zaszyty na dysku - oczywiscie legalny ja swoj kupilam z lapkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Psiakrętka, nazewnictwo .... to po prostu kopia zapasowa:yes: Ano, robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ALe się tu fachowo zrobiło! U Ewy poważnie, u Brazy poważnie... idę sprawdzić, co u mnie słychać. Tym bardziej, ze tu się nie mam co wymądrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No to ja się na niczym nie znam.. i nic nie robię.. jesoo jakbym pojechala na jakas solidna parapetowe TARci wpadnij do nas.. mam parapety i mam alkohole... wiesz .. skitrałam dla Was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Pragnę zauważyć, że ja też mam parapety. Co prawda tylko wewnętrzne na obecną chwilę,ale na zewnątrz i tak nie da rady za długo posiedzieć, to mała strata:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie mogłam się oprzeć .... Być może któryś z nich to nasz Tyrion ...http://arkadia.hodowca.pl/wp-content/gallery/miot-t/miot-t-4-tygodnie-25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 O, już ma imię! Kto wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Super.... I taki onek ma niby być groźny?????? Braza.. ale do ciebie nie jest po drodze.. do mnie jest... I mam ciepło... I trunki mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Agdus chyba Braza, to chyba tyrion z gry o tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie znam, nie czytałam, nie oglądałam. Pewnie prędzej psa poznam niż literacki pierwowzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Wszyscy wybraliśmy, byliśmy zgodni w każdym calu, co się niezmiernie rzadko zdarza:lol2: Oczywiście, że to na cześć karła Tyriona z Gry o tron, uwielbiamy go!!! Agduś, ja już chyba wspominałam, że pierwszy raz spotkałam się z przypadkiem, gdy filmowa wersja podoba mi się o niebo bardziej, niż literacki pierwowzór!! Książka to, moim zdaniem, oczywiście, ogólnie porażka, ale seriał to się HBO udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Braza, ale BESTIE cudniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts