Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

nie nie nie tam dla mnie za ostro, jakbym zaskoczyla to tez za duzo psow bym wieszala :cool: (...)

Dla mnie już też - czas się wypisać. Niepotrzebnie dałem się wkręcić;). Przecież nie mam aspiracji zostać Reytanem (o którym pisała Malka).:lol2:

Wolę spożytkować czas na upychanie wełny w poddasze lub sadzenie krzaków w ogródku. :rolleyes:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Potwierdzam dwa to już stado i nawet jak się czasem poprztykają to jest im zdecydowanie lepiej razem - ale też przestroga, gdy są stadem zdarza się, że stadnie bronią pańciów i siebie, atakują razem i czasem napastnik ma rozdwojenie jaźni gdy nie wie którego się bać :lol2:

Patrycja.., partycja.. czy to nie czasami coś z orkiestrą...;)

Twojego lapka...')

Dobrze TARcia, że już lapka naprawiłaś.. ja bym musiała o pomoc wołać...

Yetech .. upychaj wiec w ten dach wełnę, a nie bij piany.. parapety masz? bo parapetówa się zbliża wielkimi krokami..

Braza.. u nas też sypie.. to białe.. a już ciepło było... ciekawe jak tam hortensje.. ? znaczy czy nie puściły się...

jesoo jakbym pojechala na jakas solidna parapetowe :D

Wiola a coz to za filozofia sformatowac kompa i postawic system na nowo. jedynie godzina w plecy. wszystkie uzytki mam w jednym miejscu wiec po postawieniu sytemu wgrywam kpl. uzytkow, office, plus netowe "ulubione" i gra gitara. zapobiegawczo "backup'a robie raz w tygodniu wiec jakby mi sie inne partycje posypaly to kopia zawsze gdzies jest.

A ja bym popłynęła, bo nie mam programu instalacyjnego .... TAR-cia, a co to jest ten back'up ... no niby teoretycznie wiem, ale sama to nie umiem tego zrobić ....

U Ewy się nie produkowałam bo mnie szlag jasny trafia z tego powodu, że wszyscy mamy rację ...:cool:

Gosiek, Ty wiesz ... ja o tym nie pomyślałam ....

...gdy są stadem zdarza się, że stadnie bronią pańciów i siebie, atakują razem i czasem napastnik ma rozdwojenie jaźni gdy nie wie którego się bać
ale pasuje mi to:lol2:

kochana to zwykla archiwizacja, my mamy w domu dodatkowy dysk zewnetrzny 3TB o podwojnym zapisie. raz w tygodniu zrzucamy tam dane na wszelki wypadek

zas jesli chodzi o drobne wysypania systemowe to polecam utworzenie pkt. przywracania systemu - najprostszy sposob

Ja też mam specjalny folder z wersjami instalacyjnymi programów, jakby coś się posypało, to mam wszystko w jednym miejscu. :yes:

Brazunia, back up to taka kopia zapasowa, są nawet specjalne programiki, które za Ciebie pamiętają o robieniu tego.

Najlepiej wejśc na stronę jakiegoś magazynu komputerowego (chip, koputerswiat, pcworld), poczytać i od razu od nich ściągnąć taki program, przynajmniej wtedy wiadomo, że niczego niechcianego nie przywleczesz na kompa.

Wszyscy wybraliśmy, byliśmy zgodni w każdym calu, co się niezmiernie rzadko zdarza:lol2: Oczywiście, że to na cześć karła Tyriona z Gry o tron, uwielbiamy go!!!

Agduś, ja już chyba wspominałam, że pierwszy raz spotkałam się z przypadkiem, gdy filmowa wersja podoba mi się o niebo bardziej, niż literacki pierwowzór!! Książka to, moim zdaniem, oczywiście, ogólnie porażka, ale seriał to się HBO udał.