Agduś 04.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dooobra, przy okazji spróbuję oglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tyrion mimo ze najmniejszy ma przyslowiowe najwieksze "jaja" tez najbardziej lubimy te postac i arye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Noooo, Arya wymiata!!!! Arnika, one naprawdę są groźne , tylko spójrz na nie oba sezony gry... mam na komputerze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.02.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Taaaa widzę.. te ich maślane oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Slodkie oczeta bardzo są groźne, nie ufaj słodkim oczętom... Cudniaste ogoniaste są, Brazunia! Jatej gry też nie znam, moje starsze dziecko chyba lubi... Rozumiem, że to jakieś fantasy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 DPSia to chyba chodzi o książkę i o film składający się z sezonów czyli chyba części... a nie o gry.. Tak mi się wydaje..Ale ja wcale filmów nie oglądam.. noo prawie.. bo SF mnie nie pociągają, nawet Władca pierścienia czy Gwiezdne wojny albo HP.... nie dałam rady przez to przejść.. Horrorów nie oglądam bo się boję jak diabli.. nawet muzyka mi przeszkadza i wywołuje strach jak siedzę w drugim pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 tak o serial i ksiazke. i to nie jest sf a fantasy Braza i "psa" jeszcze lubilam i fajnie zapowiada sie przemiana sama fajtlapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.02.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (...)Yetech .. upychaj wiec w ten dach wełnę, a nie bij piany.. parapety masz? bo parapetówa się zbliża wielkimi krokami.. (...) No przecie, że mam. Nie pisałem? Myślałem, że już wiecie. ...tylko, że te parapety, to póki co jedyny luksus w domu. Ale to chyba dla mnie nawet lepiej - mniejszego stresa będę miał w związku z przyjazdem imprezowej Tarci : jesoo jakbym pojechala na jakas solidna parapetowe (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Yetus no prosze cie, nie sadzilam ze tak dzialam na ludzi - stresujaco:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Yetek, doszło! Jestem z Ciebie dumna, fajnie Tobie to wyszło:yes: U mnie norma, to znaczy: nic mi się nie chce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Znaczy... czy ja dobrze zrozumiałam, że Tobie doszło, a Yetkowi wyszło...? A chrzciny kiedy robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ale Depesia ty przeciez jestes ojcem, tfu raczej twoje sosny. skad dojscie Brazy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 W sumie nie wiem, sosny chyba tylko pyliły, nic im nie wychodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Kogo w końcu te sosny zapyliły? I skoro sosny Depsi zapyliły Brazę, to co Yetek ma z tym wspólnego i co mu skąd wyszło?I co na to Szanowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) niby sosny zapylily Jetka ale to pylenie lipne bylo i ciaza jest urojona. A Braza skad tu? tego nie ogarniam:cool: cos o dochodzeniu bylo Soltys pije z chlopakami u Depesi w stodole juz drugi tydzien i nawet po sobie nie posprzataja, a w miedzyczasie szuka karnisza Edytowane 5 Lutego 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To w końcu sosny czy lipa? Co pyliło? Braza jest w ciąży z Yetkiem, czy Yetek z sosnami? I kto doszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 pylily sosny ale lipnie, rzekomo zapylily Jetusia. i tez nie wiem kto doszedl, bylo cos o Brazie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Oooo Braza .. chyba lubi trójkąt... szczytowała z DPSią i Yetkiem... Stanął karnisz... DPSsi sosna pyliła.. Sołtys z Chłopakami piją i nie trzeźwieją.. impre mają na koniec karnawału... Mam nadzieję, że jak ksiądz głowę popiołem posypie to już skończą się te swalwole... i szczytowanie.. Wreszcie będzie normalnie... Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Uwaga! Składam oświadczenie: Panie i Panowie! Za cholerę niczego nie rozumiem!! Koniec oświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Braza, ja też. A zaraza rozpełza się na coraz więcej wontków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts