TAR 05.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 wszyscy mamy glupawke. chyba za wiosna tesknota dopada:cool:mnie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.02.2013 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Yetus no prosze cie, nie sadzilam ze tak dzialam na ludzi - stresujaco:eek: No bo chyba nie działałaś ...dopóki nie postanowiłaś solidnie poimprezować Właściwie, to nadal nie wiem, co to oznacza: demolkę czy zabiegi reanimacyjne ...a może jedno i drugie Braza, ja też. A zaraza rozpełza się na coraz więcej wontków Ewa, a nie ma na to jakiego antybiotyku Yetek, doszło! Jestem z Ciebie dumna, fajnie Tobie to wyszło:yes:(...) No i teraz to już nie wiem, czy ja powinienem się cieszyć z tego, że Ci się podoba jak mi wychodzi ...a tak w ogóle, to przecież ledwie zaczęło wychodzić, a Ty już taka uradowana i poza tym nie wiem, czy dalej porządnie wyjdzie jeśli się tym własnoręcznie nie zajmiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 też niewiele kumam, ale czytam co drugie zdanie, albo post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No?I mówiłam - Brazie doszło, a Jejtkowi wyszło!Pytam się - kiedy chrzest jakiś? Zwłaszcza, że Braza ma się tym zająć własnoręcznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Właściwie, to nadal nie wiem, co to oznacza: demolkę czy zabiegi reanimacyjne ...a może jedno i drugie predzej to drugie, nigdy nie demoluje:p solidna oznacza wyluzowanie na maksa i nie przejmowanie sie terminami, praca i ogolna bryndza. calkowity reset:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.02.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Fajnie imię dla ONka Brazowego! (ja spoza wewontku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 też niewiele kumam, ale czytam co drugie zdanie, albo post Może powinnaś te drugie co drugie czytać, to byś kumała? Chociaż ja czytam wszystkie i też nie kumam kto z kim, co i po co... Wiem tylko, że sodomia i gomoria, zapylają sie wszyscy jak leci z wiatrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 być może tyle, że czasu nie mam. Na dodatek skoro Ty nie rozumiesz, to jak mogłabym ja pojąć o co chodzi... poza dobrą zabawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja wiem, co Yetkowi wyszło i wiem, że to co Yetkowi wyszło, to nie jest to, co Wy myślicie, że Yetkowi wyszło!!! Byłam u fryzjera i ściełam swoje długie, lśniące loki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ooooooooooo i co masz teraz na głowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 O jejku.. to Yetkowi wyszło a nie ma co wychodzić Braza.. pokaż loki.... tfu. ich brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 kominek? schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 kominek? schody? Kurczę, coś ze mną nie tak, bo miałam mniej budowlane, a bardziej... kudłate pomysły... Braza, masz jeża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ja dzis mam taki parszywy nastroj, ze nawet kudlatych mysli brak:bash: wiec w budowlane poszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 To Braza teraz będzie jeże hodować???I dlaczego jejtkowi wyszło, skoro nie ma co wychodzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Byłam u fryzjera i ściełam swoje długie, lśniące loki:) Braza, masz jeża? Może i ma ale co Jeżykowa na to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Może i ma ale co Jeżykowa na to...? Zapuszcza długie lśniące loki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Byłam u fryzjera i ściełam swoje długie, lśniące loki:) No to Cię teraz niechybnie nie poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dzień dobry, czy tu palą? czy pylą?Braza, a żela do jeża masz?...bo wiesz, jeż bez żela to żaden jeż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Hej Brazula! Pokazuj loki! Znaczy jeża;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts