Arctica 07.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Pewno ma i jeża, i żela, i żala... bo mi na ten przykłąd zawsze jakoś żal po fryzjerze a tu i długie i lśniące były:rolleyes: I dlaczego jejtkowi wyszło, skoro nie ma co wychodzić??? Pewno nie wiedział, że nie ma co wychodzić i jak już zaszedł to wyszło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jeża nie mam, fryzjerce się nożyce stępiły .... I wiecie ... chyba się lekko rozkojarzyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zapylona ponoć jesteś, więc możesz się rozkojarzać. A do fryzjerki następnym razem weź własne nożyczki. I każ sobie to odliczyć od ceny usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No patrz, nie wpadłam na te własne nożyczki .... W kwestii formalnej: jestem zapalona nie zapylona!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Do czego się zapaliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Na dworze masz zimno i piekny śniegowy krajobraz, sama jesteś zapalona.To co Ty robisz???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Do czego się zapaliłaś? z fajkami chce skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 z fajkami chce skończyć Żartujesz:jawdrop: Depsia, za oknem mam wrednie biało - tak na marginesie ... Zapalam się ... no dobra, próbuję się zapalić, do Yetusiowego kominka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie jest wredny, jest piekny! Powoduje, że mozna bezkarnie powoływać się na złe warunki pogodowe i nie ruszać się z domu. I powoduje, że zaraz chce się palić w kominku. I powoduje, że człowiek szuka fajnej książki albo dobrego filmu. Powoduje LENISTWO - Twój ulubiony stan, moja droga! Powinnaś kochać śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie widzę prawie już na oczy.. ale kominek bym dostrzegła.... Ja też chcę kominek.. znaczy wkład mam. ale co dalej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie jest wredny, jest piekny! Powoduje, że mozna bezkarnie powoływać się na złe warunki pogodowe i nie ruszać się z domu. I powoduje, że zaraz chce się palić w kominku. I powoduje, że człowiek szuka fajnej książki albo dobrego filmu. Powoduje LENISTWO - Twój ulubiony stan, moja droga! Powinnaś kochać śnieg! o tak, pod warunkiem, że nie trzeba po ulicach się szlajać i w ogóle można sobie na to lenistwo pozwolić... Mnie wkurza, ja chcę już wiosny. Wolę pielić chwasty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nie martw się Depsia... po pierwszyn dniu na kolanach z bólem kręgosłupa w gratisie zatęsknią do zimy, oj zatęsknią Błogiego lenistwa nigdy dość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nie jest wredny, jest piekny! Powoduje, że mozna bezkarnie powoływać się na złe warunki pogodowe i nie ruszać się z domu. I powoduje, że zaraz chce się palić w kominku. łosz q...a tyż mi przyjymność ida hasie wyciepać z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 To po coś go robił, karlusie jeden, ten kominek znaczy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 przecież nie dla przyjemnościz powodu zimy i ekonomii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No to cierp ciało, coś chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Nieee no kominek to obok tarasu dla porannej kawki i ogródka dla Maksia główny powód budowania naszego domu:yes: Brazula czekam z Tobą na nowych lokatorów:) My też jak się już wyszalejemy, zdecydujemy się na następcę Maksia, a może nawet na parkę A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No to cierp ciało, coś chciało. wq...w to jeszcze nie cierpienie, gorzej, że ekonomia leci na szyję Maxi, nasza budowa była z chęci wyrwania się z ...... rezerwatu a poranna kawa ..... o piątej rano przed szychtą albo o siódmej po powrocie z nocki a wogóle to ja do kominka nic nie mam, wnerwia mnie tylko, że zimy takie długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No właśnie Jamlesiku, i dla mnie zima o wiele za długo trwa!!! Ale płonące drwa w kominku .... kocham ten widok!!! Wszystko co napisała Depsia o wspaniałych i absolutnie usprawiedliwionych argumentach za zimą miałoby sens, gdyby nie malutki, ale jakże przerażający fakt, że oto właśnie nastąpił koniec ferii .... za szybki jak na mój gust!!! Maxi, za rzadko przychodzisz .... za rzadko!!! Obiecuję jednak, że gdy już Tyrion zawita do rodziny natychmiast przedstawię go całemu światu ... kto wie, może zdjęcie uśmiechniętego owczarkowego pychola przyspieszy Wasze wyszalenie się .... kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ale płonące drwa w kominku .... kocham ten widok!!! Wszystko co napisała Depsia o wspaniałych i absolutnie usprawiedliwionych argumentach za zimą miałoby sens, gdyby nie malutki, ale jakże przerażający fakt, że oto właśnie nastąpił koniec ferii .... za szybki jak na mój gust!!! Obiecuję jednak, że gdy już Tyrion zawita do rodziny natychmiast przedstawię go całemu światu ... Ad 1 Siostro Ad 2 Nie tylko Twój... Ad 3 Czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts