Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Już koniec ferii? Strasznie szybko mi minęły Wasze ferie! Dopiero co się zaczęły przecież!

Ale ten czas zapiernicza!

Ogień w kominku też lubię, ale głównie wtedy, kiedy mogę go podziwiać na całkowitym luzie. Dlatego baaaardzo się cieszę, że w Uroczysku jest kominek w salonie, a nie koza, jak było w planach. Bo tak się dziwnie składa, że i latem bywa tam na tyle zimno, że w kominku trzeba/można palić.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karty jakoś bardzo mało mnie pociagają, w ogóle mało "growa" jestem.

Wolę gadać, to ciekawsze.

Zwłaszcza przy kominku z kieliszkiem dobrej słodkiej nalewki albo jakiegoś fajnego likieru, mniam! :D

No uśmiałam się jak norka, normalnie .... hłe...hłe .... Pomysła na kominek miałam .... miałam, bo właśnie dojrzałam, że Yetek rurę na wierzchu zostawił no to pytam się, co ja ma z nią zrobić????

Piedronkowe podróby oscypkowe to ja se sama mogę nabyć drogą kupna, więc bez łaski!!!!

Arnika, Ty niewiniątka nie udawaj:mad: Oscypkami szczułaś??? Szczułaś!!!! Wszyscy czytali!!!! A teraz ferie!!!! No tego to już za wiele!!!!!!

Idę zapalić, może wymyślę, co z rzeczoną rurą zrobić ....

Ja też mam rurę... Pewnie i TARcia ma i Braza, i Yetek...

Jak tak myślisz o tych kominkach to może podumaj i o moim.. :yes:

I nie szczuje oscypkami.. nic podobnego.. głodnego nakarmię... oscypkiem się podzielę, na ferie możesz przyjechać... obyś nie szurała po nocy i wczesnym rankiem..;)

Ha!

Ja ZAWSZE rano się budzę!

jedna koleżanka, która ze mną w hotelu spałam chciała mnie bić rano, bo doszła do wniosku, że specjalnie w klawisze lapka tak głośno z rana walę! :rotfl:

Rura mnie w...a, naprawdę!!! Kpi ze mnie w żywe oczy!!! Świnia, nie rura!!!!!

Arnika, jeśli i Ty masz rurę na wierzchu, to zapomnij, a jeśli byłaś uprzejma jakoś ją upchać, to dawaj zdjęcia i wymiary tego kominka!!!

Wczesnym rankiem żadna siła mnie nie ściągnie z łóżka, jeśli nie muszę. Ale ja paląca jestem, więc czasami na papieroska muszę, chyba że dasz mi pokój z wyjściem na taras - nawet przez okno!:)

Takie mam coś w salonie...

DSC07059.JPG

DSC07489.JPG

DSC09463.JPG

55X66 głębokość 42.. z rurą można manewrować jak się chce...

Ni i ja chce kaflowy piec.. znaczy obłożony białymi kaflami, albo lekki krem.. no ewentualnie butelkowa zieleń . ale biały bardziej..

Mąż mówi żeby dołożyć ciut granitu albo marmuru.. ot takie połączenie. No i z założenia kafle mają się nagrzewać...

Ma być ciut na starą nutę.. . ma być ogień i tykający i bimbający zegar ( zegar już jest i bije... )...