Agduś 10.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Już koniec ferii? Strasznie szybko mi minęły Wasze ferie! Dopiero co się zaczęły przecież!Ale ten czas zapiernicza!Ogień w kominku też lubię, ale głównie wtedy, kiedy mogę go podziwiać na całkowitym luzie. Dlatego baaaardzo się cieszę, że w Uroczysku jest kominek w salonie, a nie koza, jak było w planach. Bo tak się dziwnie składa, że i latem bywa tam na tyle zimno, że w kominku trzeba/można palić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Wieczory przy kominku .... karty na stole .... kawa i ... coś .... jakieś ciacha .... Agduś, to kiedy będziecie?????? No właśnie Łosiczko, no właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No jak to, kiedy??? W wakacje! Czy ja się bezczelnie wprosiłam właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Karty jakoś bardzo mało mnie pociagają, w ogóle mało "growa" jestem. Wolę gadać, to ciekawsze. Zwłaszcza przy kominku z kieliszkiem dobrej słodkiej nalewki albo jakiegoś fajnego likieru, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Melduję, że u mnie właśnie ferie się zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jak nie oscypkami to feriami molestuje, noo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.02.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (...)Zapalam się ... no dobra, próbuję się zapalić, do Yetusiowego kominka:yes: ...i co, płoniesz już? Czy nadal jesteś w fazie podniecania? ...a może trzeba Ci jakoś pomóc... tylko jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 oscypka jej wyslij to sie podpali :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.02.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Oby nie była to jedyna możliwość, bo gdzie ja tu owcę znajdę, żeby oscypków nadoić. Ba... w mojej wsi, to nawet mleko nie krowa daje a... mlekomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ja ci tak tylko radze, bo Braza wczoraj slinila sie u Arnisi, normalnie az kaluze porobila:lol2: zawsze mozesz kupic jakas podrobe w piedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.02.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Trochę strach ryzykować jak na taką podróbę zareaguje, bo co będzie, jeśli wyczuje i w odwecie jakąś "marketową" fuszerę mi odwali (a z tego co wiem, to Ona ma asortyment biedrony pod stałym nadzorem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 O co chodzi z tymi oscypkami i feriami.... Jak fajnie mieć ferie.. nooo superrrrrr Nie mam pojęcia o co chodzi też z kominkiem.. ja też chce zobaczyć... bo pomysłu na swój nie mam.. a trzeba będzie zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Paczkę fajek Jej wyślij, na pewno zapali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No uśmiałam się jak norka, normalnie .... hłe...hłe .... Pomysła na kominek miałam .... miałam, bo właśnie dojrzałam, że Yetek rurę na wierzchu zostawił no to pytam się, co ja ma z nią zrobić???? Piedronkowe podróby oscypkowe to ja se sama mogę nabyć drogą kupna, więc bez łaski!!!! Arnika, Ty niewiniątka nie udawaj:mad: Oscypkami szczułaś??? Szczułaś!!!! Wszyscy czytali!!!! A teraz ferie!!!! No tego to już za wiele!!!!!! Idę zapalić, może wymyślę, co z rzeczoną rurą zrobić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 z jaka rura?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja też mam rurę... Pewnie i TARcia ma i Braza, i Yetek... Jak tak myślisz o tych kominkach to może podumaj i o moim.. I nie szczuje oscypkami.. nic podobnego.. głodnego nakarmię... oscypkiem się podzielę, na ferie możesz przyjechać... obyś nie szurała po nocy i wczesnym rankiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ha! Ja ZAWSZE rano się budzę! jedna koleżanka, która ze mną w hotelu spałam chciała mnie bić rano, bo doszła do wniosku, że specjalnie w klawisze lapka tak głośno z rana walę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Rura mnie w...a, naprawdę!!! Kpi ze mnie w żywe oczy!!! Świnia, nie rura!!!!! Arnika, jeśli i Ty masz rurę na wierzchu, to zapomnij, a jeśli byłaś uprzejma jakoś ją upchać, to dawaj zdjęcia i wymiary tego kominka!!! Wczesnym rankiem żadna siła mnie nie ściągnie z łóżka, jeśli nie muszę. Ale ja paląca jestem, więc czasami na papieroska muszę, chyba że dasz mi pokój z wyjściem na taras - nawet przez okno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pokój gościnny jest na wprost kuchni, a z kuchni i salonu jest wyjście na taras. a i ten pokój jest też obok wyjścia z domu.. to masz trzy wyjścia.. No i obok kotłowni i garażu.. i tam palacze chodzą na dymka zimą jak na dworze nie chcą marznąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Takie mam coś w salonie... 55X66 głębokość 42.. z rurą można manewrować jak się chce... Ni i ja chce kaflowy piec.. znaczy obłożony białymi kaflami, albo lekki krem.. no ewentualnie butelkowa zieleń . ale biały bardziej.. Mąż mówi żeby dołożyć ciut granitu albo marmuru.. ot takie połączenie. No i z założenia kafle mają się nagrzewać... Ma być ciut na starą nutę.. . ma być ogień i tykający i bimbający zegar ( zegar już jest i bije... )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts