braza 14.02.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Jak to słoniki nie wieszać, właśnie nową zakupiłam!!!!! Podlatują pod same okno panoramiczne, młoda kicia szału dostaje, starsza już wie, że ptaszki są polem siłowym chronione i obserwuje spokojnie. Młoda skacze na szybę .... jakaś taka mało rozgarnięta jest. A spojrzenie starszej na młodszą po jej kolejnym nieudanym ataku na szybę - bezcenne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 :rotfl: Dobre... Ciekawe czy nie będziesz musiała szyby w końcu wymieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.02.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mam nadzieję, że moje będą ptaszki oszczędzały:(... wiem czyja matka ta nadzieją Słoninki lepiej już powolutku zaprzestawać bo Cię robale później zeżrą jak małe latajce larw teraz nie wybiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 u mnie słoniną dla sikorek sójki sie dokarmiały,sikorki ją(nas) olewały, ale nowi sąsiedzi (m.in emerytowany proboszczz mojej poprzedniej parafii) dokarmiają wszystkie stworzenia,najwięcej przychodzi jeleni, nawet po ok.20 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (...)Pomysła na kominek miałam .... miałam, bo właśnie dojrzałam, że Yetek rurę na wierzchu zostawił no to pytam się, co ja ma z nią zrobić???? (...)Idę zapalić, może wymyślę, co z rzeczoną rurą zrobić .... Rura mnie w...a, naprawdę!!! Kpi ze mnie w żywe oczy!!! Świnia, nie rura!!!!!(...) Rura nietypowa jest, więc uznałam, że wolno mi się jej czepić!!! A owa nietypowość polega na tym, że kawałek - tylko kawałek - nie został obudowany ... i franca kpi ze mnie!!!!(...)Chciałabym najpierw Yetusia wykończyć ()(...) I czego się tak tej mojej rury uczepiła, hmmm? France i świnie na niej wiesza... taka zdesperowana, że nawet mnie chce wykończyć. Jak Cię tak bulwersuje ten kawalątek sterczącej rury, to nie patrz w tamtą stronę - ja se ze swoją rurą radę dam! Zamknij oczy i rób jakby jej tam nie było . Magiki mówiły, że rurze plastykę z GK zrobią i ją zamaskują. Pokaż, co masz. Męczy mnie nadal, to co wcześniej - jak zgrać sąsiedztwo kominka z TV (w narożniku). Czy zrobić jakąś jedną wspólną zabudowę, czy osobno? Jeśli zabudowywać, to jak?, żeby nie wyszedł jakiś dziwny "ołtarzyk", albo masywna, monumentalna budowla:rolleyes:. Ten Twój pomysł z półkami jest całkiem, całkiem - dosyć lekko to wyglądało i scalało wszystko. Tylko, że my z założenia chcieliśmy mało półek - ze względów praktycznych - kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A da się zgrać lodówkę z telewizorem, bo mnię tak jakoś się na jednej ścianie zaczyna układać...... NO po prostu przemeblowania kombinuję na wsi Już się doczekać nie mogę, żeby otworzyć sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A da się zgrać lodówkę z telewizorem... mnie bardziej koza do telewizora przemawiahttp://www.kochamnarty.pl/public/style_emoticons/default/russian.gif witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Sipatka.. ja mam mały 14'' TV na lodówce dwumetrowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Latem mamy ptactwa mnóstwo, a zimą wszystkie się dokądś wynoszą. Jesienią dzięcioł zielony mrówki z trawnika wybierał, sójek i srok tabuny na drzewach siedziały, raniuszki, nas odwiedzały, szpaki stadami, kilka gili się pojawiło, sikorki różniste bywały, a teraz nawet gawrony omijają naszą okolicę.Koty zimą siedzą w domu. Latem polują i, niestety czasem udaje im się ptaka złapać. Logicznie rozumując, ptaki zimą powinny u nas siedzieć, a latem omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 U mnie ptaszyska zajadają jak głodomory ale u nas bardzo dużo śniegu jest i chyba dlatego, schodzi i słonecznik i słoninka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Na drzewach siedzą sikorki i pięknie wiosennie nawijają. Koty w domu. Kulki na drzewach - nieruszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Braza, bój się! W tym roku padło mi na Poddąbie.. w lipcu oczywiście. Chyba jesteś gdzieś po drodze? No to cię nie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kurczę, żebym tylko ja u Brazy wtedy była! Pewnie pierwszy tydzień wakacji spędzimy tu, bo obóz karate, i zaraz natychmiast wsiądziemy w cokolwiek, co jedzie w okolice Brazoczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ja nad morze bedę jechała gdzieś tak po 10 lipca, bo wcześniej Zuza ma obóz koński. ale na razie Braza jeszcze się nie wypowiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Chyba potrafię wywróżyć, co Braza powie...Jednakowoż poczekajmy na słowo Gospodyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2013 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ewa do Słowińca jedziesz? czy kwatera...? Ja pokochałam Poddąbie.. mój młody absolutnie NIE.. niezłe miałam jazdy z nim.. Do Poddąbia ja jechałam prawie 11 godzin.. masakra .. ale w strugach deszczu, ze wycieraczki nie nadążyły zamiatać... Jest gdzie pochodzić.. jak lubisz kijki to bierz je ze sobą.. Plaża super szeroka czysta.. W ogóle to jedna ulica z małą odnóżką.. bez chodników.. dwa sklepiki spożywcze, wszystko zamknięte po 22.00 . knajp wieczornych nie ma, zabaw nie ma, cyrku i kramów namiotowych jak gdzieś indziej nie ma.. Dla mnie bomba.. Ale.. no właśnie nie było gdzie kija zamoczyć, nie było na ośrodku basenu i była jazda... Teraz jadę po raz kolejny do Pustkowa i jest OK, bo młody w basenie kąpie się ok 22.00.. czy zimno i deszcz czy ciepło... W sumie po co mi jechać nad morze...???????????? Braza.. jakbym wówczas wiedziała, że Ty po trasie... To byś nas miała na kawę u Siebie w lesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Przyszłam tylko się przywitać - dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Arnika, ja jadę POD NAMIOT I mam zamiar pradu nie zamawiać, więc wieczorami chodzimy spać razem z kurami. A w dzień - podobno są tam rowery, jest park narodowy obok, jakieś jezioro i niedaleko do Ustki, jakbysmy zateskniły za księgarnią. Nic więcej nie potrzeba a Kołobrzeg już znacznie bliżej, niż w ub roku Edytowane 16 Lutego 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ciekawe, gdzie Gospodynię wcięło. Czyżby się przestraszyła ilością gości w Uroczysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A gdzie do Pustkowa jedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts