Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Jak to słoniki nie wieszać, właśnie nową zakupiłam!!!!! Podlatują pod same okno panoramiczne, młoda kicia szału dostaje, starsza już wie, że ptaszki są polem siłowym chronione :D i obserwuje spokojnie. Młoda skacze na szybę .... jakaś taka mało rozgarnięta jest. A spojrzenie starszej na młodszą po jej kolejnym nieudanym ataku na szybę - bezcenne:D

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(...)Pomysła na kominek miałam .... miałam, bo właśnie dojrzałam, że Yetek rurę na wierzchu zostawił no to pytam się, co ja ma z nią zrobić???? (...)Idę zapalić, może wymyślę, co z rzeczoną rurą zrobić ....

Rura mnie w...a, naprawdę!!! Kpi ze mnie w żywe oczy!!! Świnia, nie rura!!!!!(...)

Rura nietypowa jest, więc uznałam, że wolno mi się jej czepić!!! A owa nietypowość polega na tym, że kawałek - tylko kawałek - nie został obudowany ... i franca kpi ze mnie!!!!(...)Chciałabym najpierw Yetusia wykończyć (:lol2:)(...)

I czego się tak tej mojej rury uczepiła, hmmm? France i świnie na niej wiesza... taka zdesperowana, że nawet mnie chce wykończyć:p.

Jak Cię tak bulwersuje ten kawalątek sterczącej rury, to nie patrz w tamtą stronę - ja se ze swoją rurą radę dam!

Zamknij oczy i rób jakby jej tam nie było :D.

Magiki mówiły, że rurze plastykę z GK zrobią i ją zamaskują.

Pokaż, co masz.:cool:

Męczy mnie nadal, to co wcześniej - jak zgrać sąsiedztwo kominka z TV (w narożniku). Czy zrobić jakąś jedną wspólną zabudowę, czy osobno? Jeśli zabudowywać, to jak?, żeby nie wyszedł jakiś dziwny "ołtarzyk", albo masywna, monumentalna budowla:rolleyes:.

Ten Twój pomysł z półkami jest całkiem, całkiem - dosyć lekko to wyglądało i scalało wszystko. Tylko, że my z założenia chcieliśmy mało półek - ze względów praktycznych - kurz ;)

Latem mamy ptactwa mnóstwo, a zimą wszystkie się dokądś wynoszą. Jesienią dzięcioł zielony mrówki z trawnika wybierał, sójek i srok tabuny na drzewach siedziały, raniuszki, nas odwiedzały, szpaki stadami, kilka gili się pojawiło, sikorki różniste bywały, a teraz nawet gawrony omijają naszą okolicę.

Koty zimą siedzą w domu. Latem polują i, niestety czasem udaje im się ptaka złapać. Logicznie rozumując, ptaki zimą powinny u nas siedzieć, a latem omijać.

Ewa do Słowińca jedziesz? czy kwatera...?

Ja pokochałam Poddąbie.. mój młody absolutnie NIE.. niezłe miałam jazdy z nim.. Do Poddąbia ja jechałam prawie 11 godzin.. masakra .. ale w strugach deszczu, ze wycieraczki nie nadążyły zamiatać...

Jest gdzie pochodzić.. jak lubisz kijki to bierz je ze sobą.. Plaża super szeroka czysta..

W ogóle to jedna ulica z małą odnóżką.. bez chodników.. dwa sklepiki spożywcze, wszystko zamknięte po 22.00 . knajp wieczornych nie ma, zabaw nie ma, cyrku i kramów namiotowych jak gdzieś indziej nie ma..

Dla mnie bomba.. Ale.. no właśnie nie było gdzie kija zamoczyć, nie było na ośrodku basenu i była jazda...

Teraz jadę po raz kolejny do Pustkowa i jest OK, bo młody w basenie kąpie się ok 22.00.. czy zimno i deszcz czy ciepło...

W sumie po co mi jechać nad morze...????????????

Braza.. jakbym wówczas wiedziała, że Ty po trasie...

To byś nas miała na kawę u Siebie w lesie.. :)

Arnika, ja jadę POD NAMIOT

I mam zamiar pradu nie zamawiać, więc wieczorami chodzimy spać razem z kurami. A w dzień - podobno są tam rowery, jest park narodowy obok, jakieś jezioro i niedaleko do Ustki, jakbysmy zateskniły za księgarnią. Nic więcej nie potrzeba :) a Kołobrzeg już znacznie bliżej, niż w ub roku

:)

Edytowane przez EZS