Agduś 25.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ale fajnie! Właśnie do mnie dotarło, że w wakacje będziemy mieli do miziania jednego podrostka i jednego dzieciucha ONkowego! Cudnie!!!! Ale będzie miziania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.02.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Czyżbyś zdradzał jakieś męskie tajemnice? ... męskie tajemnice ??? .. a co to jest ??? Gwozdzik, na serio nie czyta, ...... ....spoko ... tylko się przekomarzam ... przecież znasz mnie Gwoździk, nie ma za co, bo wpis świetny - szczery i oddający emocje,.... dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cudny ten psiurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Brazula! Gratuluję!!! Suuuper Kulek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Teraz to ona jeszcze rzadziej będzie zaglądać, bo zajęta leczeniem Szanownego i wychowywaniem cudnej kulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Jestem, jestem. Faktycznie, młody szczylek sporo czasu nam zajmuje, ale też i sporo śpi .... w dzień, cholera:D No nie, żartuję, w nocy też potrafi spać!Koty zaczynają powoli traktowac go jak swojego, czyli prychają, gdy nie mają ochoty na bliższy kontakt, lekceważą, gdy same nie chcą nic robić i udają, że uciekają, gdy mają dobry humor. Czyli normalka!! Gwoździk, słów mi brakuje .... tak po prostu .... Więc nie waż się więcej przepraszać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Nieee no szczoszek jest absoutnie do zamiziania i zacałowania:D A te oczka, takie ufne i kochane:D Brazula , Ty się ino nie wykręcaj obowiązkamit tylko kronikę Tyrionkowi załóż, bo ja życzę sobie dokładnego sprawozdania Kiedy pierwszy dzień bez siusiania w domku na gazetę, kiedy pierwszy raz uszko stanie( chociażby na chwilkę), kiedy pierwszy mleczny ząbek na czyjejś łydeczce wypadnie...... Że o zdjęciach nie wspomnę Wybywam na tydzień ale po powrocie zaraz tu wpadnę i sprawdzę, no! Zdrówka dla Szanownego Pana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 I zdjęcia dawaj regularnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jak tam macierzyństwo??? Jak tam Onek? No i fotek nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Chyba albo się ONka wychowuje, albo forumuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Braza, skoro się maluchem pochwaliłaś, to teraz nie ma przeproś, dawaj foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Braza najmarniej jedna dziennie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No! I relacje - jak się zachowuje, jak się bawi z kotami, ile razy nasikał w domu i na co, czyje buty zeżarł i dlaczego najlepsze, jak nogi nowych mebli z wzorkiem w ząbki wyglądają... Szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Braza najmarniej jedna dziennie:lol2: Ty się nie wypowiadaj, bo swojego kudłacza nie bardzo relacjonowałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Arni - co prawda, to prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Maxtorka...czyżby Dolomity?jeśli tak, to słońca i cudnego szusowania. Braza, nie ukrywam, że zazdroszczę, tych koralikowych oczu i futrzanego ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Wy mnie nie namawiajcie do złego, znaczy się do tej "Tyrionowej kroniki" bo mi długo nie trzeba:no:Byliśmy w Perle wczoraj na rezonansie, tzn. Szanowny się rezonansował a ja wspierałam Go duchem. Późno wróciliśmy. Córcia kocha szczyla ponad życie, bo mus było Jej zostać jako niania!!! Życie się toczy! Później opiszę, jak młody walczył ze straszliwym wrogiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 ja tez chce fotorelacje, nawet codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 jakie nawet;) CODZIENNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Młody ma wroga??????:o Fotki i relacje poproszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts