Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście, że trzeba mieć lapka, stacjonarny wielki klunkier to już przezytek. ;)

Tarcia, Wy pewnie wypas jakiś macie, półprofesjonalny albo i całkiem profesjonalny, hę?

Lapka mam już parę dobrych lat, w życiu bym nie chciała już stacjonarnego. :sick:

Po staestowaniu dwóch polecvanych marek polecam asusa, samsung fajny, ale ma wady, np. touchpad marny, a asus po prostu nie ma wad! ;)

no jest wypasny, moj mezus ma go do gier, bo mu na lapku nie pasuje ;) ale czasem sie przydaje. ja wole moje laptopki. i powiem ci Depesia, ze masz racje mialam asusa teraz mam samsunga - spora roznica ale.... za wyposazenie takie jakie mam w samsungu w asusie musialabym k. 1000 doplacic. nie warto bylo, skoro pewnie za 2 lata zmienie na nowszy. touch mi nie przeszkadza, bo i tak myszki uzywam a reszta to bajka. win8 jest super, synchronizacja momentalna.

hehe to jak ja do 7 mialam stosunek wrrrrr. w 8 z kafelek nie korzystam mam zrobiony normalny pupit a na nim najwazniejsze ikonki. ale pokochalam 8 kiedy przenosilam dane, funkcje ulatwiajace - bajka. i w ogole dla mnie 8 jest intuicyjna.

Ja przed win7 miałam obawy, ale niepotrzebnie, na spokojnie i bez większych problemów przesiadłam się z xp.

Z win8 jeszcze nie miałam do czynienia, ale jeśli podobny to 7 to spoksik, jak mawia Tarcia. ;)

Zdjęcia som???

Zaczynałam na XPku, w stacjonarnym mam viste i nie mam pojęcia o co chodzi tym , którzy na nią narzekają... ale stacjonarny się rozchorował i się nie odpala .. wcale.. Nadają z samsunga i siódemki.. i nie narzekam... ale .. nie wiem czy lubię lapka.. chyba nie bardzo.. ale lepszy żywy lapek niż umarty stacjonarny... Mam nadzieję, że lekarz go wyleczy...

Braza... na opi...dalanie to musi być czas.. a Ty miałaś zdjęcia nam zapodać...

Zaczynałam na XPku, w stacjonarnym mam viste i nie mam pojęcia o co chodzi tym , którzy na nią narzekają... ale stacjonarny się rozchorował i się nie odpala .. wcale.. Nadają z samsunga i siódemki.. i nie narzekam... ale .. nie wiem czy lubię lapka.. chyba nie bardzo.. ale lepszy żywy lapek niż umarty stacjonarny... Mam nadzieję, że lekarz go wyleczy...

Braza... na opi...dalanie to musi być czas.. a Ty miałaś zdjęcia nam zapodać...

Ooooooooo Braza nie masz już podpisu w stopce... noo czyżbyś mając Szanownego w domku już się nie opi..lała