jamles 28.02.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No i fotek nie ma... .... jak młody walczył ze straszliwym wrogiem .... zeżarł aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No i gdzie ta relacja??? Już jest "później"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Wiem ze juz jest pozniej. Przepraszam. Jutro no bo dzisiaj to ja walczylam z wrogiem technicznym. W nagrode mam w domu WiFi! Wlasnie pisze z telefonu stad brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Gratuluję netu latającego po domu. W ślad za nim przyjdzie wewnętrzna potrzeba posiadania lapka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 my stacjonarny tez mamy na wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Oczywiście, że trzeba mieć lapka, stacjonarny wielki klunkier to już przezytek. Tarcia, Wy pewnie wypas jakiś macie, półprofesjonalny albo i całkiem profesjonalny, hę? Lapka mam już parę dobrych lat, w życiu bym nie chciała już stacjonarnego. Po staestowaniu dwóch polecvanych marek polecam asusa, samsung fajny, ale ma wady, np. touchpad marny, a asus po prostu nie ma wad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 no jest wypasny, moj mezus ma go do gier, bo mu na lapku nie pasuje ale czasem sie przydaje. ja wole moje laptopki. i powiem ci Depesia, ze masz racje mialam asusa teraz mam samsunga - spora roznica ale.... za wyposazenie takie jakie mam w samsungu w asusie musialabym k. 1000 doplacic. nie warto bylo, skoro pewnie za 2 lata zmienie na nowszy. touch mi nie przeszkadza, bo i tak myszki uzywam a reszta to bajka. win8 jest super, synchronizacja momentalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.03.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Maxtorka...czyżby Dolomity? jeśli tak, to słońca i cudnego szusowania. Si Signora, si:yes: W związku z tym słoneczko dla DPS-si zostawiam:D A jak przyjadę to chcę tu śliczną Tyrionkową mordeczkę w obszernej fotorelacji zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.03.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 TAER, jesteś jedną z nielicznych, która chwali win8 Ja spojrzałam na to raz i nie mogłam się przekonać... Kafelki fuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hehe to jak ja do 7 mialam stosunek wrrrrr. w 8 z kafelek nie korzystam mam zrobiony normalny pupit a na nim najwazniejsze ikonki. ale pokochalam 8 kiedy przenosilam dane, funkcje ulatwiajace - bajka. i w ogole dla mnie 8 jest intuicyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja przed win7 miałam obawy, ale niepotrzebnie, na spokojnie i bez większych problemów przesiadłam się z xp. Z win8 jeszcze nie miałam do czynienia, ale jeśli podobny to 7 to spoksik, jak mawia Tarcia. Zdjęcia som??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 no wlasnie 8 jest całkowicie inna, ja się przesiadłam tez z xpeka, ale 7 nie dla mnie:rolleyes: jak widać fotek brak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Też kcem foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Osia wszyscy chcą, a Braza się opitala cos:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zaczynałam na XPku, w stacjonarnym mam viste i nie mam pojęcia o co chodzi tym , którzy na nią narzekają... ale stacjonarny się rozchorował i się nie odpala .. wcale.. Nadają z samsunga i siódemki.. i nie narzekam... ale .. nie wiem czy lubię lapka.. chyba nie bardzo.. ale lepszy żywy lapek niż umarty stacjonarny... Mam nadzieję, że lekarz go wyleczy... Braza... na opi...dalanie to musi być czas.. a Ty miałaś zdjęcia nam zapodać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zaczynałam na XPku, w stacjonarnym mam viste i nie mam pojęcia o co chodzi tym , którzy na nią narzekają... ale stacjonarny się rozchorował i się nie odpala .. wcale.. Nadają z samsunga i siódemki.. i nie narzekam... ale .. nie wiem czy lubię lapka.. chyba nie bardzo.. ale lepszy żywy lapek niż umarty stacjonarny... Mam nadzieję, że lekarz go wyleczy... Braza... na opi...dalanie to musi być czas.. a Ty miałaś zdjęcia nam zapodać... Ooooooooo Braza nie masz już podpisu w stopce... noo czyżbyś mając Szanownego w domku już się nie opi..lała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Kurde, aż poszłam na poprzednią stronę sprawdzić Brazową stopkę. No i faktycznie, jak z telefonu nadaje, to stopka znika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mogę wejść .....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]174338[/ATTACH] Mogę wejść .....???? fota boska, podobnie jak i futra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Cudna fota, ale czemu tylko jedna???Braza, zaległości poważne Ci się robią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts