Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakie kulinarne tematy w Dzień Kobiet :cool:

Ja się już przekonałam do owoców morza, ale najlepiej smakują na południu Europy. Na Sycyli objadałam się takimi muszelkami z makaronem - niebo w gębę , na samą myśl już mi ślinka leci. Znalazłam nawet przepis w necie http://www.cincin.cc/lofiversion/index.php/t8841.html

Odpowiednie miejsce dla odpowiedniego zmęczonego osobnika

[ATTACH=CONFIG]174409[/ATTACH]

Brazunia, dopiero teraz dotarlam do Twojego suodkiego szczyla :rolleyes: Cudo! Na kanapie wyglada na mega grzecznego i calusnego :wiggle::rolleyes: Jak rozumiem imie nosi po Lannisterze, tak? Aby chlopiec wyrosl wiekszy niz halfdog ;) Znajac Ciebie, na pelnej misce mieska i smakolykow bedzie wkrotce z futrzaka wielkie chlopisko :wiggle: Ucholce pewnie wkrotce calkiem stana, a potem przy wymianie zebow ponownie moga sie zaginac. Taka kolej rzeczy, ale zawsze mozna wspierac ta "sztywnosc" ;) .... galaretkami z nozek :stirthepot:

BTW kocisko na fotelu z kolami do gory wymiata! :lol2: A Szanownemu zdrowia zycze i cierpliwosci w kolejkach po zdrowie :cool:

W niedzielę do ortopedy? Musi być nieźle zdesperowany (ten ortopeda), że w niedzielę przyjmuje!

U nas na razie śniegu nie ma, ale zapowiadają. Nie uwierzysz, ale ja też go już nie chcę. Czekam na piękną, ciepłą, słoneczną pogodę, żeby na narty pojechać.

... I do cholery nie chcr tego sniegu!!! Nie zgadzam sie na niego!!!!

... tako rzekłem lat temu trzydzieści :lol: ;) ... i się wyniesłem do Oklahomy :) ... a że pewnej zimy i tam napadało ... to jeszczyk dali na Południe :)

Szanownemu powrotu do formy życzę (dobrze jednakowoż, że to ortopeda tylko ... a nic powyżej) :lol: ;)

Siemanko Kochane Ludziska!! Szanowny dzisiaj pojechał autobusem, jutro ma wizytę a we wtorek idzie do innego wracza po raport ze zdrowia dla firmy, takoż stwierdził, że nie ma sensu jeździć w te i wewte!!

Nasz "chłopaczek" zaczyna pyskować! Nie podoba mu się zakaz gryzienia i głośno daje temu wyraz! Chwilami wręcz trudno go przekonać, żeby się zamknął i dał sobie spokój, taki zawzięty. Nie dajemy się, nawet wręcz bywamy ostrzy bo jak widze inaczej się nie da. Srojdek nas wypróbowuje chyba ...

Śniegu mam od cholery!!! Nie podoba mi się to ... co ja gadam: nienawidzę tego białego dżówna!!!