jea 08.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wszystkiego co najlepsze drogie Panie http://chce.to/content/kondziooz/big.121543.4C710FA4-A482-45D8-B25E-9B1FB6ABE4D3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Kjójik ..... Ty oczywiście w imieniu wszystkich forumowych chopów z tymi kwiotkami chodzisz Redakcja za nie zapłaci Braza do koleżanki idź na ...... jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Łosia, DPSia - ależ mylicie się! To nie są żadne ROBALE tylko RYBKI. W innych kształtach niż te nasze jeno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Jakie kulinarne tematy w Dzień Kobiet Ja się już przekonałam do owoców morza, ale najlepiej smakują na południu Europy. Na Sycyli objadałam się takimi muszelkami z makaronem - niebo w gębę , na samą myśl już mi ślinka leci. Znalazłam nawet przepis w necie http://www.cincin.cc/lofiversion/index.php/t8841.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ty oczywiście w imieniu wszystkich forumowych chopów z tymi kwiotkami chodzisz Redakcja za nie zapłaci Braza do koleżanki idź na ...... jednego noooo....a to widać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Łosia, DPSia - ależ mylicie się! To nie są żadne ROBALE tylko RYBKI. W innych kształtach niż te nasze jeno. Tiaaa... Nie neguję... Po prostu nie smakują mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.03.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Braza, a gdzie się podziewasz??? co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Jestem. Wieczorem wleze Szanowny do ortopedy musi jechac. I do cholery nie chcr tego sniegu!!! Nie zgadzam sie na niego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 u mnie troszkę teraz popaduje ale zasp z tego raczej nie będzie. zdziwiłabym się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.03.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Odpowiednie miejsce dla odpowiedniego zmęczonego osobnika [ATTACH=CONFIG]174409[/ATTACH] Brazunia, dopiero teraz dotarlam do Twojego suodkiego szczyla Cudo! Na kanapie wyglada na mega grzecznego i calusnego Jak rozumiem imie nosi po Lannisterze, tak? Aby chlopiec wyrosl wiekszy niz halfdog Znajac Ciebie, na pelnej misce mieska i smakolykow bedzie wkrotce z futrzaka wielkie chlopisko Ucholce pewnie wkrotce calkiem stana, a potem przy wymianie zebow ponownie moga sie zaginac. Taka kolej rzeczy, ale zawsze mozna wspierac ta "sztywnosc" .... galaretkami z nozek BTW kocisko na fotelu z kolami do gory wymiata! A Szanownemu zdrowia zycze i cierpliwosci w kolejkach po zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 W niedzielę do ortopedy? Musi być nieźle zdesperowany (ten ortopeda), że w niedzielę przyjmuje!U nas na razie śniegu nie ma, ale zapowiadają. Nie uwierzysz, ale ja też go już nie chcę. Czekam na piękną, ciepłą, słoneczną pogodę, żeby na narty pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 no to się chyba zdziwie, bo już niezle bialo u nas i wciąż sypie, z jednej strony to dobrze, ze roślinki kolderke dostana przed tymi zapowiadanymi mrozami w przyszłym tygodniu. ale potem już chce slonca, ciepla i wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 ... I do cholery nie chcr tego sniegu!!! Nie zgadzam sie na niego!!!! ... tako rzekłem lat temu trzydzieści ... i się wyniesłem do Oklahomy ... a że pewnej zimy i tam napadało ... to jeszczyk dali na Południe Szanownemu powrotu do formy życzę (dobrze jednakowoż, że to ortopeda tylko ... a nic powyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Siemanko Kochane Ludziska!! Szanowny dzisiaj pojechał autobusem, jutro ma wizytę a we wtorek idzie do innego wracza po raport ze zdrowia dla firmy, takoż stwierdził, że nie ma sensu jeździć w te i wewte!! Nasz "chłopaczek" zaczyna pyskować! Nie podoba mu się zakaz gryzienia i głośno daje temu wyraz! Chwilami wręcz trudno go przekonać, żeby się zamknął i dał sobie spokój, taki zawzięty. Nie dajemy się, nawet wręcz bywamy ostrzy bo jak widze inaczej się nie da. Srojdek nas wypróbowuje chyba ... Śniegu mam od cholery!!! Nie podoba mi się to ... co ja gadam: nienawidzę tego białego dżówna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Pieknie dziękuję za cudowne kwiaty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.03.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ha - Kudłaty próbuje pyskować - znamy to . Dacie radę...tylko uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Śnieg stopnieje, a srajdek zostanie. Śnieg olej, a psiura wychowuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Śnieg olewam!!! Psiura próbuje wychowywac szansa że się uda jest, jeszcze nie wiem, jak duża, ale jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Masz duże szanse, póki psiur waży mniej niż Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Okey ... znaczy się długo, bo nie dopuszczę żeby ważył więcej niż ja, dla ONka to bardzo niezdrowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts