tola 13.03.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A Selimm twierdził, że koniec świata jest u mnie...hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bo tych końców świata w przestrzeni jest chyba nawet więcej niż w czasie było.Tam, gdzie mój wujek mieszka, to już nawet wrony nie zawracają, bo rzadko jakaś dolatuje. I to jest dopiero koniec świata. Za to jaki ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nowy papież twierdzi, że to jego na końcu świata znaleźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No i proszę ile to tych końców świata mamy!! A żeby je wszystkie przetrwać to mam jedną radę .... nic sobie z nich nie robić Komu mogę wpier... za ten śnieg i -12 stopni mrozu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Wiesz już???Bo ja z bejsbolem przyszłam, pomóc ten wpierdol spuścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.03.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cze laski:)U mnie -4 stop, śnieg dosypał 2centy stop, nartowanie się udało, nara:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 U nas biało i wciąż sypie. Do kitu! Ptaszek-idiota dalej napina wiosennie. Porąbało go całkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 U mnie -5, odśnieżałam... szału nie było z 7 cm spadło... natomiast na świeżym lufcie mimo słonka nie jest przyjemnie... wiatr i jakoś tak niemiło:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 śniegu ZERO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 U nas nie sypie już, ale jest i w sumie dobrze, że jest, bo w tym mrozie okrywa rośliny. Przyszłam nowe foty Tyriona zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.03.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (...)Komu mogę wpier... za ten śnieg i -12 stopni mrozu??????? No nie mów, że nie wiesz... - popatrz nawet bejzbola przyniosła - czyżby to wreszcie jakiś przejaw skruchy? (...)Przyszłam nowe foty Tyriona zobaczyć! Nie podlizuj się i nie zmieniaj tematu! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 T y r i o n, T y r i o n, T y r i o n ....... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jejtek - obraziłam się. Przykro mi. To idiotyczne, ale w końcu mi przykro, bo WSZYSCY twierdzą, że to moja wina. No cóż - może i moja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Depsia, no któś musi być winny, no nie:) Chcecie Tyriona???? No to proszę bardzo!!! Spacerki po lesie sobie urzadzamy, koty tradycyjnie też. Starszyzna jeno bardzo ostrożnie, Tyrion nie jest jej ulubieńcem;) To się nazywa owczarek!!!! W związku ze zbliżającymi się (podobno) jakimiś świętami ..... jak myślicie, czy on wie o czymś, o czym my nie wiemy ...??? Poza tym: Tyrionek wytrwale i niezawodnie maltretuje młodszą kicię! Owa młodsza kicia jest absolutnie pokojowo i pacyfistycznie nastawiona do niego, z pazurów jeszcze ani razu nie skorzystała i to jej błąd, bo szczylek robi z nią co chce. Na szczęście od czasu do czasu instynkt samoobronny kici wykazuje odrobinę inteligencji (niezależnie od samej kici) i wtedy Tyrionek ma głupią minę No zabawnie jest!!! I wiadomość ponad wszelką miarę najważniejsza: jeśli o "owczarkowatości" Owczarka Niemieckiego świadczą stojące uszy to my mamy już pół ONka - jedno ucho (lewe) dzisiaj rano stanęło i klapnąć już nie chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 cudny mały rasista wystawowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Rasista na pewno, o wystawowym nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 sam się wystawia talencik ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jakie piękne słoneczko w komplecie ze śniegiem! My mamy z tego duetu tylko śnieg za to w nadmiarze. Śliczności zwierzyniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ależ on cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Braza, jestem zachwycona tyrionowatością Tyriona Uszyska masuj... miałam onka to wim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts