Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jejtek - obraziłam się. :evil:

Przykro mi. :(

To idiotyczne, ale w końcu mi przykro, bo WSZYSCY twierdzą, że to moja wina.

No cóż - może i moja... :(

No sprytnie!

...i teraz, to MY jesteśmy ci źli :oops:, a Ty ciemiężona :cry:.

Zagroź jeszcze, że się więcej do nas nie odezwiesz i naszą krucjatę diabli wzięli:p;)... a taka jedność już na forum zaczynała panować :lol2:

Żebym Cię nie znał, to na bank bym uwierzył, że całą życiową energię straciłaś i teraz w kąciku załamana siedzisz :p:lol:,

ale słońce świeci, w kalendarzu końcowe odliczanie, więc nie fochaj tutaj, tylko lepiej bierz się za masowanie uszów rasisty Tyriona - może choć część win u Brazy odkupisz :p:D.

Depsia, w którym kącie usiadłaś?? No żebym Ciebie przez przypadek nie nadepnęła ...

Dramat z tak brawurowo wręcz odważnym kociakiem roli głównej boski!!!! Te jabłka nie miały żadnych szans!!!!:)

Uśmiechu bez kota jeszcze nie widziałam, ale uśmiech młodszej kici jest temu bliski ....

Gdyby Żydzi, komuniści (że o masonach nie wspomnę) byli temu winni to nawet bym się nie zdziwiła, ale że tefałen do tego towarzystwa dołączył??? Za co???

Znowu w nocy miałam -12!!!! Przecież to jakieś chore jest!!!!

Gagata, Ty o zimie w odwrocie plotłaś, czego się najadłaś?????!!!!!!

Nic się nie znacie.... tak się robi!! Trzeba coś często powtarzać to staje się faktem..... chyba.......jakoś tak.....

Albo np - u mnie w domu stoi rowerek stacjonarny. Stoi już parę dni. Myślę, że jak postoi odpowiednio długo to mi się tłuszcz zacznie przekształcać w mięśnie... jak myślicie?

Braza, a co Ty w nocy na polu robiłaś??? Zgupłaś? Trza było w chacie siedzieć!!!

Mnie się ostatnio śnił jakiś ogród. Dziwny był, bo strasznie stromy, a właściwie to na dwóch tarasach, a między nimi jakaś okropna stromizna, którą się pokonywało po drabinie. A ja czuję silną awersję do drabin. I śniło mi się, że lezę powoli w dół po tej drabinie, nie wiedzieć czemu przodem i strasznie się boję, a za mną ktoś bardzo się spieszy, żeby zejść. A potem mi się przyśniło, że przypomniałam sobie o kłączach dalii, które leżą w kartonie na strychu, a ja ich nie posadziłam. W tym ogrodzie była późna wiosna albo lato nawet i ja się martwiłam, że te kłącza szlag trafi, bo jeżeli nie posadzę, to do następnej wiosny nie przetrwają, a jeżeli posadzę, to nie zdążą zakwitnąć przed zimą. I taka zmartwiona sie obudziłam o te dalie, że dłuższy czas po przebudzeniu zajęło mi ustalenie, czy zmarnowałam rzeczywiste dalie, czy tylko senne. A na polu było bielutko.

Gagata, u mnie od kilku lat stoi orbitrek. Niestety to nie działa. Nic mi się nie przekształciło...

Depsia, no któś musi być winny, no nie:)

Chcecie Tyriona????

No to proszę bardzo!!!

Spacerki po lesie sobie urzadzamy, koty tradycyjnie też. Starszyzna jeno bardzo ostrożnie, Tyrion nie jest jej ulubieńcem;)

[ATTACH=CONFIG]176897[/ATTACH]

To się nazywa owczarek!!!!

[ATTACH=CONFIG]176898[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]176899[/ATTACH]

W związku ze zbliżającymi się (podobno) jakimiś świętami ..... jak myślicie, czy on wie o czymś, o czym my nie wiemy ...???

[ATTACH=CONFIG]176900[/ATTACH]

Poza tym: Tyrionek wytrwale i niezawodnie maltretuje młodszą kicię! Owa młodsza kicia jest absolutnie pokojowo i pacyfistycznie nastawiona do niego, z pazurów jeszcze ani razu nie skorzystała i to jej błąd, bo szczylek robi z nią co chce. Na szczęście od czasu do czasu instynkt samoobronny kici wykazuje odrobinę inteligencji (niezależnie od samej kici) i wtedy Tyrionek ma głupią minę

[ATTACH=CONFIG]176901[/ATTACH]

No zabawnie jest!!!

I wiadomość ponad wszelką miarę najważniejsza: jeśli o "owczarkowatości" Owczarka Niemieckiego świadczą stojące uszy to my mamy już pół ONka - jedno ucho (lewe) dzisiaj rano stanęło i klapnąć już nie chce:)

Boooszzzzzzz jaki CUDNY Ci ON!!!!! :cool::cool::cool:

A ostatnie zdjęcie wywołało u mnie taki banan na pysku, że nawet Księciunio zaspany zajrzał mi przez ramię do czego się tak jarzę;):lol2:.

A ja właśnie myślałam, że jak bym tak nabyła jakiś przyrząd to bym schudła.. ale się myliłam... :rolleyes:

Dobrze, że mnie oświeciły koleżanki :)

Ostatnio obserwowałam na basenie monstrualnie wielkiego faceta, który uwierzył w mądrość ludową, że "woda wyciąga". Wlazł do brodzika, usiadł w wodzie po szyję i czekał, aż woda wyciągnie. Nie wyciągnęła chyba.

Sprawdź Agdus, czy on tam nie siedzi nadal ... może zawzięty jest ... A jak posiedzi dłużej, to się skurczy ... nie! Pokurczy, bo woda pokurczenie skóry powoduje!

Gagatka, jakoś tak nie bardzo widzę tę przemianę cudowną - nie żebym miała Ciebie zniechęcać, absolutnie, próbuj dalej!!!!

A tak na marginesie: gdy weszłam do komentów jakiś straszliwy piskowrzask usłyszałam .... Depsia, czy ja na Ciebie wlazłam?????

Rasiu, sama wiesz, jak cudowne te smarki są gdy ledwo od ziemi odstają:) Przecież Twoje tak samo cudniaste!!! Pozdrowienia dla Księciunia:)

Mam nowe fotki kociego rasisty, chcecie ....???;)