DPS 18.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 :rotfl: Sama bym wlazła i dłuuuugo nie wyłaziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Mam nowe fotki kociego rasisty, chcecie ....??? Nie zadawaj goopich pytań !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nic się nie znacie.... tak się robi!! Trzeba coś często powtarzać to staje się faktem..... chyba.......jakoś tak..... (...) Ups... znowu tak jakoś Depsia mi do głowy przyszła ... a już chciałem Ją namawiać, żeby z tego konta wyszła skoro nawet Franek jej odpuścił i...Braza podeptała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Odnośnie tego co powyżej (z ta przemianą czegoś w coś innego) - to fatalnie...po prostu fatalnie...Załamałam się.Chyba muszę coś zjeść dla poprawy humoru..koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No - gdzie te foty?? Tez świetne na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 i gdzie te foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Jejtek - gadaj tak dalej, gadaj, to sie możesz MOCNO ZDZIWIĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No jeśli wyleziesz z konta i przyjedziesz do mnie (choćby i po to, żeby mnie bić ), to podwoję wysiłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nazywanie Tyrionka kocim rasistą nie jest żadnym pomawianiem ani oskarżaniem niewiniątka, są na to dowody!!! No co ... ja ...w życiu nie widziałaś grzeczniejszego psa ... ... a to wielkie zielone za mną to samo tak .... BUM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.03.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Brazunia, ale z niego slodziak! Widac ucholce wyrywaja sie do pionizacji! Cos mysle, ze koty nie zaznaja juz spokoju. Codzienna gimnastyka na drzewo bedzie baaardzo wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Słodziak i ta niewinna minka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 No u nas by to nie przeszło! Zdecydowanie nasze koty lepiej wychowały psa. Rudy to nawet się o nią ociera, kiedy ma ochotę na mizianie. Gdyby Emi spróbowała przyziemić któregokolwiek kota, to miałaby piękne szlaczki na nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Rasista od starszyzny obrywa, słownie i pazurami, czuje przed nią respekt. Natomiast sama starszyzna jest ogromnie zniesmaczona i zbulwersowana, gdy on się do niej zbliża, jej godność osobista, prywatna strefa zostają bezczelnie naruszone więc odchodzi - z całą godnością i nonszalancją na jaką ją stać. Tyrionek nie waży zbliżyć się do niej na odległość mniejszą niż zasięg jej pazurów. Ale gdy kicia już odwróci i godnym krokiem odchodzi wtedy szczylek nabiera odwagi i rusza. Kociamber ma w pewnym momencie dość tej zabawy i włazi tam, gdzie on nie wlezie na pewno! Młodsza kicia albo jest totalną fujarą z mało inteligentnym instynktem samozachowawczym albo lubi to maltretowanie w jakiś masochistyczny sposób, bo pozwala mu się maltretować w sposób wręcz niewiarygodny! Zabawa na całego, podsumowując. Wiecie, że u mnie znowu pada śnieg:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U mnie jest już spora zaspa.... Lubię odśnieżać.. ale nie w drugiej połowie marca.. aż nie wieżę , w ten kalendarz.. Nic to.. jest zima.. tydzień przedwiośnia będzie i pojawią się może upały.. i z kozaków od razu w klapki wskoczymy... czego i sobie i Wam życzę.. Oby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A ja nie lubię tak! Ma być powoli coraz cieplej. Kiedy nagle robią się upały, to mi termostat głupieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Mały terrorysta! A przy ostatnim zdjęciu i komentarzu prawie się popłakałam, minę ma boską po prostu! :rotfl: Jejtek - podwajaj, ale nie tak, bo wtedy po co bym jechała, do wroga...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja mogę w te sandały wskakiwać, tylko niech będzie w końcu cieeeeepłooooooo!!!! Coraz częściej pojawia się w mnie myśl o przeprowadzce do ... Sevilli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.03.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ale latem tam się nie da żyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Braza, chyba zaczynam Cię rozumieć...Przeprowadź się, będę do Ciebie przyjeżdżać na zimę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Braza, chyba zaczynam Cię rozumieć... Przeprowadź się, będę do Ciebie przyjeżdżać na zimę! OOOOoo NIE DPSia.. Ty będziesz tutaj , i będziesz odśnieżać.... Ja mam już naszykowane w wiatrołapie klapeczki... ale mam też 5 par zimowych jeszcze... i te użytkuje niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts