Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic się nie znacie.... tak się robi!! Trzeba coś często powtarzać to staje się faktem..... chyba.......jakoś tak..... (...)

Ups... znowu tak jakoś Depsia mi do głowy przyszła :oops::rolleyes:... a już chciałem Ją namawiać, żeby z tego konta wyszła skoro nawet Franek jej odpuścił i...Braza podeptała :rotfl:

16.03 (27) (Kopiowanie).jpg

16.03 (30) (Kopiowanie).jpg

17.03 (43) (Kopiowanie).jpg

Nazywanie Tyrionka kocim rasistą nie jest żadnym pomawianiem ani oskarżaniem niewiniątka, są na to dowody!!!

No co ... ja ...w życiu nie widziałaś grzeczniejszego psa ...

17.03 (38) (Kopiowanie).jpg

... a to wielkie zielone za mną to samo tak .... BUM!!!

12.03 (4) (Kopiowanie).jpg

Rasista od starszyzny obrywa, słownie i pazurami, czuje przed nią respekt. Natomiast sama starszyzna jest ogromnie zniesmaczona i zbulwersowana, gdy on się do niej zbliża, jej godność osobista, prywatna strefa zostają bezczelnie naruszone więc odchodzi - z całą godnością i nonszalancją na jaką ją stać. Tyrionek nie waży zbliżyć się do niej na odległość mniejszą niż zasięg jej pazurów. Ale gdy kicia już odwróci i godnym krokiem odchodzi wtedy szczylek nabiera odwagi i rusza. Kociamber ma w pewnym momencie dość tej zabawy i włazi tam, gdzie on nie wlezie na pewno! Młodsza kicia albo jest totalną fujarą z mało inteligentnym instynktem samozachowawczym albo lubi to maltretowanie w jakiś masochistyczny sposób, bo pozwala mu się maltretować w sposób wręcz niewiarygodny! Zabawa na całego, podsumowując.

Wiecie, że u mnie znowu pada śnieg:bash:

U mnie jest już spora zaspa....

Lubię odśnieżać.. ale nie w drugiej połowie marca.. aż nie wieżę , w ten kalendarz..

Nic to.. jest zima.. tydzień przedwiośnia będzie i pojawią się może upały.. i z kozaków od razu w klapki wskoczymy...

czego i sobie i Wam życzę.. Oby..;)

Mały terrorysta! :D

A przy ostatnim zdjęciu i komentarzu prawie się popłakałam, minę ma boską po prostu! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jejtek - podwajaj, ale nie tak, bo wtedy po co bym jechała, do wroga...? :p

Braza, chyba zaczynam Cię rozumieć...

Przeprowadź się, będę do Ciebie przyjeżdżać na zimę!

OOOOoo NIE DPSia.. Ty będziesz tutaj , i będziesz odśnieżać....:wiggle:

Ja mam już naszykowane w wiatrołapie klapeczki... ale mam też 5 par zimowych jeszcze... i te użytkuje niestety...