braza 19.03.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Śnieg pada cały czas od wczoraj Idę po choinkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.03.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (...)Przeprowadź się, będę do Ciebie przyjeżdżać na zimę! OOOOoo NIE DPSia.. Ty będziesz tutaj , i będziesz odśnieżać....(...) Chciałem podkreślić, że to nie ja napisałem :D Ja dodam tylko: ...u nas wszystkich podczas, gdy my będziemy się u Brazy wygrzewać :rotfl: Śnieg pada cały czas od wczoraj Idę po choinkę!!! Zrób fotę jak już pisanki powiesisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Depsia się chyba już zupełnie zamknęła w sobie .... W miejscach nie ruszanych łopatą do odśnieżania leży dobre 40 cm śniegu!! A Polsat powiedział, że tak ma być do kwietnia - zgłupli czy wiedzą o czymś czego my nie wiemy??? Choinki jeszcze nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mnie to martwi. Drzewo mi się kończy. a jesienią myśleliśmy, że zostanie, bo kupiliśmy wyjątkowo dużo Co za zafajdana pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/s030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 U nas topnieje! Dzisiaj deszcz padał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nasze drewno też jakoś dziwnie wyparowuje ... Do d..y z takim marcem! O tej porze to powinnam kawkę na tarasie spijać wymyślając sobie układ roślinek w ogrodzie i przy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.03.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 NO! A potem wiosna wybuchnie tak, że nie zdążę niczego w ogrodzie zrobić i już będzie lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pamiętam, było już tak zima, zima....zima, a tuż przed maturami od razu upały, lato i kasztanowce zaczęły kwitnąć - coś w ciągu dziesięciu dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ... Do d..y z takim marcem! O tej porze to powinnam kawkę na tarasie spijać wymyślając sobie układ roślinek w ogrodzie i przy domu ubierz kożuch, zrób se fojerka, kombinuj i nie oglądaj polsatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ty się Jamles nie śmiej.. ja kożuch i futerko już schowałam do garderoby.. po czym poszłam ostatnio i go znów wyjęłam.. Zimno mi było... Jak było cieplej to za głowę się łapałam ileż to u mnie jest chwastów... Nic to.. będzie trzeba brać pazurki i od razu plewić... O wertykulacji nie wspomnę...U nas dziś cudny śnieg , czyściuteńki i w pięknych promieniach słońca.. Naprawdę jest dziś ładnie.. gdyby nie to, że powinnam zieloną wyczesaną trawkę już oglądać... w końcu jest 20n marzec!!!! Kiedyś spod folii dostawałam tulipany i żonkile na 8 marca.. takie z gruntu tylko folią nakryte.. a teraz? I tak będzie.. będziemy biegać w kozakach, i ni stąd ni zowąd przyjdzie oby upalne lato i założymy od razu klapki... Masz racje Gosiu.. tak było kiedyś.. było tak.. ale było też tak, że lato zaczęło się w kwietniu od razu po zimie, a w lipcu były ulewy i nie było ładnej pogody w wakacje... i tego to też bym nie chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 O wertykulacji nie wspomnę...... na wertykulację to masz jakiś miesiąc czasu, a wogóle to nie za młody masz trawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No włąśnie, potem nagle to ciepło późno wybuchnie i zamiast 3 tygodni będzie 3 dni na posianie i zrobienie w polu i w ogrodzie - ja się nie zgadzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie.. nie za młody.. czeszę go z mchu i liści.. już 3 raz będę to robiła.. a grabienie to jest OK..? Bo ja jadę maszyną zamiast grabi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Mojemu też by się przydało, ale ja mam posadzone cebulki krokusów w trawniku. Pewnie by je szlag trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Agduś ja tez mam cebulki krokusów posadzone i je szlag nie trafia... bo są ciut głębiej niż wertykulator czesze.. Jakieś 3 lata temu po pierwszym roku zaczęliśmy grabić i tak ja ze trzy dni po kilka godzin ja, chłopcy trzeciego dnia byli w domu i zagoniłam ich do grabi.. kazałam dokładnie miejsce w miejsce po kilka razy.. ja już byłam zajechana, pełen entuzjazmu ślubny też entuzjazm zgubił po kilku machnięciach grabiami.. wsiedliśmy w samochód i d o LM po wertykulator.. akurat promocja była.. robota na jedno albo dwa przedpołudnia..i zrobione.. ale że kosz maleńki to trzeba było non stop gasić i opróżniać kosz, i szerokość noży niewielka to i sporo trzeba się nachodzić... to było upierdliwe, ale nie aż tak jakbym miała grabiami machać, drugi dyskomfort to to, iż ta maszyneria na prąd jest.. no ale to raz w roku robimy i z czapki.. raz w roku można się pomęczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.03.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Muszę porównać ceny urządzeń z cenami wypożyczenia. Bo kupować, żeby raz do roku użyć i przechowywać gdzieś (gdzie?!) przez cały rok to nie wiem, czy ma sens. Tanie są kiepskie, drogie za drogie... Trza zadzwonić do wypożyczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja płaciłam 350zł... już mi się zwróciło.. Wypożyczenie 100zł za dzień,, tylko tyle, że spalinowa... i szybciej i prościej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja wypozycze, u nas 50 zl za dobe, porzadna. nie oplaca sie kupowac. tylko ciekawe kiedy zwertykulujemy jak na ogrodzie sniegu mam powyzej kolan. bialy sie wczoraj zgubil i juz nie chce na ogrodek wychodzic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Siostra.. znaczy spacerniaka nie odśnieżyłaś.. Dobrze że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts