TAR 21.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 w dupie mam odsniezanie, jak i tak zaraz sniegu dosypuje, taki nieodsniezony luzem szybciej zniknie jak cieplo przyjdzie. jestem na chwile tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 TArciu nie znikaj przeciez tu sami przyjazni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Śniegu mam od cholery, ale nie od przedwczoraj znowu pada, no bo przecież to takie fajne jest ... to spadanie ... Cytując TAR-cię "w dupie mam odśnieżanie" również, przecież to żadnego sensu nie ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 My nie mamy wyjścia za bardzo, wstyd jak chodnik przed chałupą w śniegu powyżej kostek.A jutro mają przywieźć nawozy, też musi być odśnieżone, coby ten bus nie zagrzązł.I pilnować go trzeba, żeby znowu w szambo się nie wpakował, choć to inne auto i inny kierowca. No to rad nierad odśnieżamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 oj tam wstyd, ten mam zakryty a chodnik sam się odsniezyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ha! Jakby mój chodnik sam się odśnieżał, to też bym na zakryciu poprzestała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 U nas dziś pług śnieżny po ulicach śmigał,jakoś mnie ten widok nie cieszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Qpa!!! Znów sypie!!! I całą noc ma sypać!!! A ja głupia cieszyłam się, że zaczęło wreszcie topnieć...Najgorsze jest to, ze ja jutro rano muszę samochodem do Wieliczki jechać. A jeszcze gorsze, że na konkretną godzinę mam zdążyć i nie mogę tak na ostatnią chwilę, bo dziecko ma konkurs, więc nie może się denerwować, że nie zdążymy. Ja tam sobie czwóreczkę wrzucę i spokojnie, pomalutku się dotoczę. I w dupie mam, co o mnie będą myśleli ci za mną. Najgorsze, że tam po drodze są dwie górki i za każdym razem, kiedy śnieg spadnie, niezmiennie na tych górkach utykają ciężarówki. I oczywiście blokują drogę całkiem. Wszyscy stoją w korku, spóźniają się do pracy i w ogóle. Bo panowie z ciężarówek krótką pamięć maja i zapominają, że skoro śnieg spadł, to oni tamtędy nie przejadą!!! I co ja zrobię, jeżeli utknę? Za daleko stamtąd na piechotę gnać! A białe gówno ma sypać całą noc i do południa! Kurde, nie będę spała dzisiaj, wyobrażając sobie te cholerne górki i cholerne ciężarówki! Muszę sprawdzić objazdy na mapie... Ale jeżeli pojadę objazdem, to się spóźnię! A w centrum Wieliczki nie ma gdzie parkować i pewnie będę musiała spod kopalni lecieć. Cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Agduś.. u nas też sypie.. Wczoraj było po kolana, dziś stopniało prawie, deszcz lał, teraz sypie.A ślubny do Zakopanego jedzie i tam nie jedna ani dwie górki są.. też się martwię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 u nas tez popaduje, jutro znowu obwodowa stanie:bash:, przedwczoraj tak sparalizowana ze ludzie po 5 godzin w korku stali, mnie i lubemu chwilke przed blokada udało się przejechać na obwodowej jest zakaz wyprzedzania dla tirów lewym pasem ale debile wyprzedzają jeden drugiego pod gorke i blokują wszystko, za takie kretyństwo powinni im prawka zabierać albo co bardziej dotkliwsze duże kary lupac. przez jednego głupka setki ludzi maja problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Agduś, jak ja cię rozumiem... Zobacz czy jakaś inna droga jest i najwyżej wczesniej wyjdź. Jeżeli tam grzęzną a MUSISZ być, to zatankuj samochód, bo jak się stoi w korku to najgorzej bez benzyny zostać. i weź sobie wiadereczko z piaskiem i łopatę do bagażnika. Ostatnio dzieki mojemu piaskowi (budowlanemu jeszce ) uwolniłam jedną ciężarówkę i sobie przejazd zrobiłam. Jak facet podsypał, to ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ewa,,, dopiero się zdziwił, że kobieta ma piasek w samochodzie i łopatę... Mnie też by szczęka opadła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 tez mam woreczek piachu w bagażniku tak na wszelki, raz się zakopałam, to zwykla przezorność, na szczęście miałam jakies kartony to po nich przejechałam, potrzeba matka wynalazkow no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Łopata, siekiera i piach zimą to standardowe wyposażenie bagażnika. Ja wożę jeszcze skrzyneczkę z kluczami, zapasowe żarówki, komplet płynów na dolewki, linę, szekle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 W poprzednim moim samochodzie do bagażnika mieściły mi się aż dwie zgrzewki wody.. W tym nie wkładam nic.. bo nie mogę do końca ręką dostać... Więc nic nie wożę... I poprzedni sama wypchnęłam z zasp.. tym do zasp nie wjeżdżam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dosyć mam tej bieli za oknem, chyba sztuczne kwiaty kupię i powsadzam w śnieg - zawsze to coś nowego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dosyć mam tej bieli za oknem ...... jaka biel jakieś pierze poprószyło ale wiosna to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Oooo, to to - trzeba się sztucznymi ratować, też doszłam do tego wniosku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 też patrzę w zadumie na wazony na tarasie i myśle, czy by tam jakiś sztucznych kwiatków nie podokładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts