TAR 22.03.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 u nas od rana slonce daje, choc tempa na minusie ale powoli powoli snieg roztapia, dziewczyny ku dobremu idzie, jeszcze dni pare i wylegniemy na ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 TAR-cia już raz Gagatka wieściła zimę w odwrocie, jeśli teraz znowu się zawiodę, to komuś krzywdę zrobie, tak mi dopomóż Buddo!!!!! Jamlesik, w miejscach nieodśnieżanych mam dobre 50 cm śniegu!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 TAR-cia już raz Gagatka wieściła zimę w odwrocie, jeśli teraz znowu się zawiodę, to komuś krzywdę zrobie, tak mi dopomóż Buddo!!!!! Jamlesik, w miejscach nieodśnieżanych mam dobre 50 cm śniegu!!!!!!!!!! Zdradziłaś Swaroga...? Ja mam 1,60 zaspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Brazunia tak mi moj luby mowi, a on naczelnym metorologiem rodziny i jakos do tej pory sie sprawdzalo. jak nie, to tez w dzioba dostanie za sianie falszywych info:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ja zaryzykuję. Daję resztkom zimy ostatnie dwa tygodnie tej wiosny! Potem - wynocha!!! :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 TAR-cia już raz Gagatka wieściła zimę w odwrocie, jeśli teraz znowu się zawiodę, to komuś krzywdę zrobie, tak mi dopomóż Buddo!!!!! Jamlesik, w miejscach nieodśnieżanych mam dobre 50 cm śniegu!!!!!!!!!! No i własnie - nikt nie podchwycił moich nawoływań, nie przyłączył się do mantry - a mówiłam, TŁUMACZYŁAM jak komu mądremu - jak często powtarzać to się spełni... A wszyscy tylko główkami kiwali... No i macie teraz A najgorsze, że przez to chrzciny Kudłatego musimy przełożyć na kwiecień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 sie zgubilam z tymi chrzcinami, kto zacz Kudlaty? bo tylko bysio Arctici mi pasuje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No i Onek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No oczywiście - Tyrionek "Kudłaty" dla mnie bo to mi się zawsze pierwsze rzuca w oczy (po naszych krótkowłosych...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No! Dojechałam i wróciłam! Na szczęście rano mrozik był na tyle słaby, że posypanie jezdni wystarczyło. Było mokro, a nie lodowo. Dzięki temu mogłam nawet piątkę wrzucić, a na górkach nie tkwiła żadna ciężarówka. W samej Wieliczce było wprawdzie wahadełko, bo się trzy pojazdy pocałowały w tyłek, ale miałam taki zapas czasu, że spokojnie czekałąm na swoją kolej i jeszcze biedaka z podrzędnej uprzejmie wpuściłam w kolejkę. Zaparkowałam od razu przy kopalni i spokojnie doszłyśmy do rynku. Jak na złość w samym rynku było jedno wolne miejsce parkingowe! Jedno jedyne - jakby na mnie czekało! Odpuściłam sobie przeparkowywanie, tym bardziej, że już zapłaciłam tam. A Małgo zajęła drugie miejsce w etapie powiatowym!!! I doceniono jej "ciekawy głos". Śniegu mamy znacznie więcej niż w Boże Narodzenie! To już chyba przesada? Wczoraj przed południem już się cieszyłam, że zaczyna topnieć, a po południu nasypało z nawiązką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Agdus a co to za konkurs był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gratulki dla Laski Recytatorski. A idzie wyżej, czy II miejsce tylko docenione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 aaa pięknie, tez kiedyś brałam udział w takich nawet z powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No właśnie nie wiem. Na razie myślałam tylko o powiatowym i nie pytałam, czy jest wojewódzki. Ktoś mi mówił, że tak, ale na konkursie o tym nie powiedziano, a przecież powinni. Do powiatowego przechodzili z pierwszego i drugiego miejsca w gminnym (Małgo miała pierwsze). Konkurs nazywa się ogólnopolski, ale to chyba dlatego, że jednocześnie w całej Polsce się odbywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 No bo ona MA ciekawy głos. Gratulacje dla Małgo przekaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Przekazałam. Przekazuję podziękowania za gratulacje. Wróciliśmy późno z zakupów. Było -14!!! Moje hiacynty i inne wiosenne, które już nosy powystawiały z ziemi, szlag trafi, bo słońce wytopiło śnieg w ich miejscu. Wyobrażam sobie śmigus-dyngus w tym roku - będziemy się prać śnieżkami - w końcu to też woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.03.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 na moich jeszcze sporawa warstwa puchu białego lezy, może się uratują. ale u nas -5, tylko ten wiatr przenikliwy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pełno śniegu na trawnikach leży, ale przed samym domem było go mniej i szybciej stopniał w słońcu.-5 to ja bym jeszcze była w stanie zrozumieć, ale -14 to gruba przesada moim zdaniem!W dzień była przepiękna pogoda, ale dzisiaj nawet w pełnym słońcu śnieg nie topniał. Zmarzłam koszmarnie, bo na widok słoneczka ubrałam się za cienko (bluzka bawełniana pod zimową kurtką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.03.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 u nas topniał na potege, a jak z dachu się zsuwal to palpitacji dostałam, straszny rumor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 U nas też tak zimno, że raczej nie topnieje.To JEST przesada, bez dwóch zdań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts